2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Kızlar günaydın sabah test yaptım, bi 5 dk bekledim baktım bisey yok yattım uyudum 3 saat sonra tekrar kalktigimda bu şekildeydi coook silik bi çizgi var sanki siz de görüyor musunuz yoksa ben hayal mi görüyorum

Eklentiler

• IMG_20170226_110948.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_20170226_110917.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 48
Kızlar günaydın sabah test yaptım, bi 5 dk bekledim baktım bisey yok yattım uyudum 3 saat sonra tekrar kalktigimda bu şekildeydi coook silik bi çizgi var sanki siz de görüyor musunuz yoksa ben hayal mi görüyorum
Işığa doğru tutarsan eğer daha belirgin olur resimde tam net anlaşılmıyor

Yaaa bu sümüksü akıntı her ay adet sonrası gelmiyor. Bazı aylarda geliyor. Gelmemesi o ay dükkan kapalı anlamına gelmiyordur umarım
Yok canım sanmam mesela bende bu ay geldiği kadar yoğun gelmiyordu önceki aylarda değişebilir kişiden kişiye yine de şüphen varsa doktora görün bi

Günün felan geçtimi peki.

İnşallah vardır canım dualarım seninle çok dikkat et derim kan testi ver bi istersen yada 1 hafta felan bekleyerek tekrar test yap

daha cok yeni ben de gördüm var cnm. Adetin de geçtiyse kan testi yaptırabilirsin benceee. Hayırlı haberlerle inşallah cnmm

Günün felan geçtimi peki.

İnşallah vardır canım dualarım seninle çok dikkat et derim kan testi ver bi istersen yada 1 hafta felan bekleyerek tekrar test yap
Ayy çok teşekkür ederim Adetime daha 4 gün var canım batım 2 mart. aslinda bugün yapmayacaktim adetimi bekleyecektim ama bugün eşimin doğum günü o yüzden yaptım bu kadar erken doğum günü hediyesi olur dedim inşallah vardır adet günümde tekrar yapicam Allahım inşallah inşallah

Hanımlar açık pembe lekem oldu yerleşme kanaması kahverengi oluyor diye biliyorum devamı gelirmi bunun yarın kan testi vericektim çok ümitliydim adet sancımda olmadı sadece sol kasığım atıyor gibi hissettim sabah

daha cok yeni ben de gördüm var cnm. Adetin de geçtiyse kan testi yaptırabilirsin benceee. Hayırlı haberlerle inşallah cnmm
beni yaniltmasindan korkuyorum testin çünkü 3 saat sonra gordum ya o yuzden. Ama Bu 4.ayimiz diğer aylarda da hep yaptım hiç böyle silik çizgi falan gormedim testleri bekletmeme rağmen. İnşallah vardır Adetime 4 gün var canım

Canım açık pembe de olabiliyor diye biliyorum ben kırmızı olmadığı sürece. İnşallah yerleşiyordur bebişin. Adetin ne zaman

28 çatlatma iğnesi yaptırdım 16.gün önce adetle ilgili hiç bir belirtim yoktu ümitliydim normalde 2-3 gün önceden sancılarım başlardı.

İnşallah yerleşme kanamasıdır allahımın izniyle hüsrana uğramam inşallah

E idrar testin varsa yapsana canım çıkar bence 16 gün olmuş 14 günden sonra kesin sonuç alınıyor diye biliyorum

E idrar testin varsa yapsana canım çıkar bence 16 gün olmuş 14 günden sonra kesin sonuç alınıyor diye biliyorum
Bilemiyorum tek çizgi olur diye korkuyorum evimin hemen alt sokağımda 2 tane eczane var resmen beni görmeye alıltılar

Açık eczane bulursam eğer almayı düşünüyorum yinede biraz bekleyerek renginden emin olmayım dua edin lütfen yerleşme kanaması olsunnn

Evet anlaşılmadığı için rengiyle oynadım ben de zaten telefonda anca bu kadar belli oluyor telefondan inşallah gördüğüm yaniltmaz beni ya inşallah vardır bebişin gelmiştir
Cnm net görünmüyor. Bir de 5 dakikadan sonra çıkan sonucu dikkate almayın yaziyo. Ben test yaptığım da 5 dakika sonra çöpe atıyorum.senin 3 saat gecmis

Yerlesme kanamasi hep.pembe hemde kahverengi olabilir cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…