- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #2.081
İnşallah kahverengiye dönmeye başladı ve damla şeklinde ayağa kalkınca jçhafif ağrılarım oluyorYerlesme kanamasi hep.pembe hemde kahverengi olabilir cnm
Heh hele şükür. Özel mesajı oku cnm:)Buyur canim şimdi oldu galiba
Hadi hayırlısı cnm test yapsana yaa:)İnşallah kahverengiye dönmeye başladı ve damla şeklinde ayağa kalkınca jçhafif ağrılarım oluyor
Açık eczane bulabilirsem eşimi yollicam yapamazsamda beklicem inşallah olmamda heyecanlıyımHadi hayırlısı cnm test yapsana yaa:)
Ayy gebelik testimi sana yollayasim geldi:)))Açık eczane bulabilirsem eşimi yollicam yapamazsamda beklicem inşallah olmamda heyecanlıyım
Ahahahhh ne güzel olurdu çatlicam gidip gelip bakıyorum adete dönücek mi diyeAyy gebelik testimi sana yollayasim geldi:)))
İnşallah canım yaaaYok canım sanmam mesela bende bu ay geldiği kadar yoğun gelmiyordu önceki aylarda değişebilir kişiden kişiye yine de şüphen varsa doktora görün bi
Hadi inşallah bebiş yerlesiyordur canımAçık eczane bulabilirsem eşimi yollicam yapamazsamda beklicem inşallah olmamda heyecanlıyım
Canım silik bi çizgi var yarın tekrarla istersen testiniKızlar günaydın sabah test yaptım, bi 5 dk bekledim baktım bisey yok yattım uyudum 3 saat sonra tekrar kalktigimda bu şekildeydi coook silik bi çizgi var sanki siz de görüyor musunuz yoksa ben hayal mi görüyorum
Hayırlısı olsun cnmSlm kızlar bn grubu yeni gördüm mart 5 adet tarihim inşallah bu ay hamile kalmak istiyorum doktora gittim herşey iyi yumurtan olusuyo degeerlendir dedi dedijlerini yaptim.daha sonraki randevida yumurtan çatladı dedi doktorum .o günlerden beri iki kasıgimda da sancılar.var heyecanla bekliyorum ALlah hepimize nasip etsin
Ahahahhh ne güzel olurdu çatlicam gidip gelip bakıyorum adete dönücek mi diye
Amin cnm inşallah hosgeldinizSlm kızlar bn grubu yeni gördüm mart 5 adet tarihim inşallah bu ay hamile kalmak istiyorum doktora gittim herşey iyi yumurtan olusuyo degeerlendir dedi dedijlerini yaptim.daha sonraki randevida yumurtan çatladı dedi doktorum .o günlerden beri iki kasıgimda da sancılar.var heyecanla bekliyorum ALlah hepimize nasip etsin
Evet cnm var sağ yumurtaligimda ağrı batma oluyor ara ara ovu yapmadım kararsizim yani döllenme dün olduysa bugun çıkmaz döllenme olduktan sonra adı "zigot" rahim duvarına yerleşmesi 4 5 gün sürüyormuş o yüzden 4 gün sonra yapicam ben ovuyu. Senin dediğin gibi araştırdım evet adete yakın 2 çizgi oluyormuş. Sen yaptinmi agrin var mi?TurkuazKrampon ne yaptin cnm ovulasyon testi yaptinmı.bişeyler varmı ağrı batma falan filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?