2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Hür bm adet olduğumu bile anlamam ama bu ay adetim oldu geçti bittiği gün ve 14. Günün gecesi malum olay oldu kalmış olabilir miyim çok yoğun belim ağrıyor sol gogusume dokunamiyorum

Slm kızlar bn grubu yeni gördüm mart 5 adet tarihim inşallah bu ay hamile kalmak istiyorum doktora gittim herşey iyi yumurtan olusuyo degeerlendir dedi dedijlerini yaptim.daha sonraki randevida yumurtan çatladı dedi doktorum .o günlerden beri iki kasıgimda da sancılar.var heyecanla bekliyorum ALlah hepimize nasip etsin

Hayırlısı olsun cnm

Ahahahhh ne güzel olurdu çatlicam gidip gelip bakıyorum adete dönücek mi diye
Amin cnm inşallah hosgeldiniz

TurkuazKrampon ne yaptin cnm ovulasyon testi yaptinmı.bişeyler varmı ağrı batma falan filan
Evet cnm var sağ yumurtaligimda ağrı batma oluyor ara ara ovu yapmadım kararsizim yani döllenme dün olduysa bugun çıkmaz döllenme olduktan sonra adı "zigot" rahim duvarına yerleşmesi 4 5 gün sürüyormuş o yüzden 4 gün sonra yapicam ben ovuyu. Senin dediğin gibi araştırdım evet adete yakın 2 çizgi oluyormuş. Sen yaptinmi agrin var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…