2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Offf kızlar çok heyecanlıyım ben.
Çok yoğun hissediyorum:):)
Ve bende olmayan şeyler oluyor sag kasigim agriyor. Oyle inandirdim ki kendimi adet olucam aklıma bile gelmiyor. Tuvalete gidince iç camasirima bile bakmıyorum. O kadar inandirdim kendimi eğer hamile degilsem büyük hayal kırıklığı yasicam

Canım bende senin gibiyim sağ kasigim ağrıyo arada basın dönüyor normalde adet olmadan bir iki gün önce lekelenmem olurdu daha herhangi birşey olmadı kasiklarimda sizlama şeklinde ağrı oluyo 2 günüm kaldı bat a insaALLAH sende bende kırmızı kart almayız RABBIM DE dileğim

Sen bilirsin cnm benim testim çok diye yapiyorum her gün bugün silikleşti ama cizgi belli.valla ben bişey hissetmiyorum sadece alt karin bölgem gergin okadar.ogluma hamile kaldimda kasıt batması yaşadım nasıl olduğunu biliyorum ilişkiden 4 5 gun sonra çok belirgin biri çimdiklemiş gibi nefesimi keser derecede olmuştu.aradan 2 gün geçtikten sonra yine aynı şekilde oldu okadar ama bişeyler oldugunu anliyorsun öyle devamlı batma değil

Ayy amin cnm amiinnnnn

Evet evet devamlı batma değil bende anlıyorum kendimi evet şimdi silik çıkar ben 4 gün sonra yapicam ovuyu yani yumurtlamanin üstünden 5 gün geçmiş olacak tamamen silik çıkması lazım dini?

Canm ben regli oldum sende durum ne

Düşünmemeye çalış cnm okadarda stres yapma hormonlar etkileniyor oluruna birak ya ne sorcam sana yumurtladıktan sonra ilişki oldumu biz ovulasyon öncesi 3 günü ovulasyon gününü bide ovulasyon sonrası günü değerlendirdik dün bişey olmadı.şans azalarmı acaba.yani yumurta çatladiktan sonra 1 kere oldu sen nasıl değerlendirdin[/QUOTE]

Sen iyi degerlendirmissin cnm şöyle anlatayım. Ilişki oldu yarım saat sonra ovu yaptim 2.cizgi koyuydu (sabah) 9 saat sonra tekrar yaptım (aksam) yine koyuydu. Attığım resimde var hatta. Bizim bir daha ilişki olmadı. Kızimdan fırsat bulamadık. Ama ben şöyle düşündüm spermin ömrü uzun yumurta 24 saat içinde catkadiysa büyük ihtimal kanallarda sperm vardı. Hayilsii artık

Yunurtladiktan sonra en az 14 gün sonra adet olunuyormus. Yani ben 10 mart gibi adet olucam. 3 mart gibi lh yapsam belirirmi 2.cizgi acaba?

Yunurtladiktan sonra en az 14 gün sonra adet olunuyormus. Yani ben 10 mart gibi adet olucam. 3 mart gibi lh yapsam belirirmi 2.cizgi acaba?
Ben her gün yapıyorumya şimdi bir g
Benim yumurta çatlaması ayiptır söylemesi değerlendirdigim sırada oldu ondan bir umudum var zaten yalnız çatladiktan sonra olan ilskide şans daha yüksekmiş bana drum demisti biz 1 kere değerlendirdik onu neyse bunlara takılmayalim olduktan sonra her şeiklde oluyor ya tecavüze uğrayip hamile kalanlar var onlar nasıl oluyo anlamış değilim

Tmm cnm çok teşekkür ederim uzulmem artık senin bat tarihine az kalmış inşallah hamilelik vardır

Kızlar ya sağ kasigimda günlerdir ağrı kramp tarzı birşey var ayagimada vuruyor orta kısımda gerginlik var iki günüm var bat a halsizlik te var doktoruma gittigimde iki yumurtan büyümüş dedi böyle olunca ikiz mi oluyo aklıma geldi de sorayım dedim

Hic bilgim yok canım varmı ailede ikiz olan falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…