- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #2.121
Bende 5 gün sonra baslicam cnm sen kaçıncı gündesin?O zaman 5 gün sonra başlarım çok umut bağlamak istemiyorum aslında
Tmm cnm haber verirsinKuzum ben dun sabah test yaptim negatif hala adet olmadim ve agri sizi bi belirtode yok
Bende ikiz olsun çok isterimKızlar ya sağ kasigimda günlerdir ağrı kramp tarzı birşey var ayagimada vuruyor orta kısımda gerginlik var iki günüm var bat a halsizlik te var doktoruma gittigimde iki yumurtan büyümüş dedi böyle olunca ikiz mi oluyo aklıma geldi de sorayım dedim
Kendini strese sokma cnm relaks ol görürsün inşallah keseyi de senin ilk mi?Ben 12 dinde öğrendim bat gunundede kan tahlili yaptım çıktı hastaneye gittim 16 sında ama kese gözükmedi iki hafta sonra gel dedi bekliyom şimdi perşembe günü gidecem endiseliyim biraz ilki düşük oldu buda olur diye sıkıntı ya girdim
Tamam canimTmm cnm haber verirsin
İlki dusuk oldu 8 haftalıkkenKendini strese sokma cnm relaks ol görürsün inşallah keseyi de senin ilk mi?
Neyin kaçıncı günündeyim canımBende 5 gün sonra baslicam cnm sen kaçıncı gündesin?
Yumurta catladiktan sonra kaçıncı gündesin?Neyin kaçıncı günündeyim canım
Canım ben demistim ya 28 i gibi olacak diye yumurtlamam :)Yumurta catladiktan sonra kaçıncı gündesin?
Evet canım bugün attım hatta yaptığım testi. Dün yaptığım da hafif koyuluk çıkmıştı bugün 2.çizgi hic görünmedi takvime göre yumurtlamam 28 i gibi falan inşallah olur yanibence senin yumurtan çatlamış sabah ta olduysa inşallah tutar ama yine atlama bence bugünü yarını falan benim testim seninki gibi çıksa eşimin yakasına yapışırdım
Genelde 3 gün sürüyor diyorlar yoğunluğu ne kadar .Ya kızlar merhaba, ben kırmızı gördüm dedim cok az bişi gelmişti şimdi yine kahverengi modundayız.yarın bat aslında, ben herhalde 2 gün erken oldum diye düşünmüştüm perşembeden beri kahverengi modda takılıyor yaSizce gebelik falan olabilir mi? Kafamı karıştırdı
Açıkcası bu ay pek umudum da yoktu..yoğunluğu cok az normal akıntı gibi.ama kasık ağrım ve bel ağrılarım oluyor ara ara...Genelde 3 gün sürüyor diyorlar yoğunluğu ne kadar .
Benimde bugün kahverengiler ortaya çıktı.
İnşallah hamilesindir
Yok canım annem zaten tek bn varım başka çocuk yokHic bilgim yok canım varmı ailede ikiz olan falan
Canm ben regli oldum sende durum ne
Benim 9 gün sürmüştü kahve rengi akıntım yerleşmede canım ama kimyasalla sonuçlandı inşallah senin de yerleşme kanamasıdır inşallah hayrlı sağlıklı sorunsuz hamişlik yaşarsın sağlıkla bebeğini kucağına alırsınYa kızlar merhaba, ben kırmızı gördüm dedim cok az bişi gelmişti şimdi yine kahverengi modundayız.yarın bat aslında, ben herhalde 2 gün erken oldum diye düşünmüştüm perşembeden beri kahverengi modda takılıyor yaSizce gebelik falan olabilir mi? Kafamı karıştırdı
Ya doğrudur, bende garipsedim...rabbim neylerse güzel eyler bakalım neler olacak ama sanki adet olacakmısım gibi hissediyorum..iyice ne hissettiğimi karıştırır oldum yaBenim 9 gün sürmüştü kahve rengi akıntım yerleşmede canım ama kimyasalla sonuçlandı inşallah senin de yerleşme kanamasıdır inşallah hayrlı sağlıklı sorunsuz hamişlik yaşarsın sağlıkla bebeğini kucağına alırsın
Hee evet cnm valla kafa kalmadi cok unutkanim:)TurkuazKrampon bak söylemiştim burda :)
Ben memnunumSlm arkadaşlar ovulosyon yestinden memnunmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?