2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Kızlar benim sağ kasigim çok agriyor yürürken zorlaniyorum ayağa kalkarken zor dikiliyorum kosamiyorum bile. Neden böyleyim ilk kez oluyor ilişkiden sonra caranzy? Sende nasil

QUOTE="tulinkrc, post: 50292977, member: 793675"]beni yaniltmasindan korkuyorum testin çünkü 3 saat sonra gordum ya o yuzden. Ama Bu 4.ayimiz diğer aylarda da hep yaptım hiç böyle silik çizgi falan gormedim testleri bekletmeme rağmen. İnşallah vardır Adetime 4 gün var canım[/QUOTE]

Cnm bnm kuzenim de test yaptı önce negatif çıkmış çöpe atmış aradan bi iki saat geçmiş tekrar çöpe bişey atarken testin pozitife döndüğünü farketmiş ve yedi yıl bekledikten sonra bebişini kucağına aldı ama onun günü geçmişti inşallah senn de vardır günün geçtiğinde tam belirginleşir

Cnm bnm kuzenim de test yaptı önce negatif çıkmış çöpe atmış aradan bi iki saat geçmiş tekrar çöpe bişey atarken testin pozitife döndüğünü farketmiş ve yedi yıl bekledikten sonra bebişini kucağına aldı ama onun günü geçmişti inşallah senn de vardır günün geçtiğinde tam belirginleşir [/QUOTE]
Ayyy inşallaaahh ağzından bal damlıyor canım böyle şeyler duyunca bana umut oluyor inşallah gelmiştir bebişim adet günümü beklicem bakalım hayırlısıyla inşallah yaniltmaz bu test beni Rabbim isteyen herkesin kucağini boş bırakmasin inşallah

Ayyy inşallaaahh ağzından bal damlıyor canım böyle şeyler duyunca bana umut oluyor inşallah gelmiştir bebişim adet günümü beklicem bakalım hayırlısıyla inşallah yaniltmaz bu test beni Rabbim isteyen herkesin kucağini boş bırakmasin inşallah[/QUOTE]
Ne zaman cnm adetin inşallah vardir:)

Ya ben geçen pazartesi oldum hasta ama 2-buçuk gün sürdü hemen bitti anlamadım sürekli kasıt batmam var ? Bide ovulasyon testi aldım nasıl kullanacağımı bilmiyorum yardımcı olurmusunuz lütfen?

Ne zaman cnm adetin inşallah vardir:)[/QUOTE]
İnşallah canım 2 mart batım

İnşallah canım 2 mart batım
Az kalmış sabret:) kasığında ağrı var mı[/QUOTE]
Ağrı değilde sancı girdi bi kaç kez sağ kasığım a 2-3 saniyelik sancılar. Alt karın ağrim oluyo böyle adet olunca hafif ağrır ya ilk gün falan öyle bi ağrı kendini belli eden ve devam eden değişik bi ağrı

Biz de geçen ay ilk defa denedik . Ovulasyon testi ile günümü yakalamama rahmen olmadı. Çok moralim bozuldu. Doktora da ilk ay diye gitmedim acaba kis mi var gitse miydim içim içimi yiyor? 22 mart yeni bat. Hadı bakalım bu ay olsun bekleyen hepimizin insallah.

Bizde 5 aydır deniyoruz ama malesef olmuyor ovi testi aldım yaptım geçen ay yine olmadı Yeni bat 12 mart inşallah bu ay olur bekliyoruz bakalım :/

Az kalmış sabret:) kasığında ağrı var mı
Ağrı değilde sancı girdi bi kaç kez sağ kasığım a 2-3 saniyelik sancılar. Alt karın ağrim oluyo böyle adet olunca hafif ağrır ya ilk gün falan öyle bi ağrı kendini belli eden ve devam eden değişik bi ağrı[/QUOTE]
Benimde suan öyle bi sancim var off kızlar zaman geçmiyor valla:) zaman gecsede testleri yapsak

Benimde suan öyle bi sancim var off kızlar zaman geçmiyor valla:) zaman gecsede testleri yapsak[/QUOTE]
Ay kız bizim alıntılarla bak valla sesli güldüm

Hosgeldiniz hayırlısı olsun daha çok yeni doktora gitsenizde bisey yapmazlar

Bizde 5 aydır deniyoruz ama malesef olmuyor ovi testi aldım yaptım geçen ay yine olmadı Yeni bat 12 mart inşallah bu ay olur bekliyoruz bakalım :/
Hosgeldiniz rabbim herkesin gönlüne göre versin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…