- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #2.141
QUOTE="tulinkrc, post: 50292977, member: 793675"]beni yaniltmasindan korkuyorum testin çünkü 3 saat sonra gordum ya o yuzden. Ama Bu 4.ayimiz diğer aylarda da hep yaptım hiç böyle silik çizgi falan gormedim testleri bekletmeme rağmen. İnşallah vardır Adetime 4 gün var canım
Ayyy inşallaaahh ağzından bal damlıyor canım böyle şeyler duyunca bana umut oluyor inşallah gelmiştir bebişim adet günümü beklicem bakalım hayırlısıyla inşallah yaniltmaz bu test beni Rabbim isteyen herkesin kucağini boş bırakmasin inşallah[/QUOTE]Cnm bnm kuzenim de test yaptı önce negatif çıkmış çöpe atmış aradan bi iki saat geçmiş tekrar çöpe bişey atarken testin pozitife döndüğünü farketmiş ve yedi yıl bekledikten sonra bebişini kucağına aldı ama onun günü geçmişti inşallah senn de vardır günün geçtiğinde tam belirginleşir
Ne zaman cnm adetin inşallah vardir:)[/QUOTE]Ayyy inşallaaahh ağzından bal damlıyor canım böyle şeyler duyunca bana umut oluyor inşallah gelmiştir bebişim adet günümü beklicem bakalım hayırlısıyla inşallah yaniltmaz bu test beni Rabbim isteyen herkesin kucağini boş bırakmasin inşallah
Aynı gebelik testi gibi kullanıyorsun cnmYa ben geçen pazartesi oldum hasta ama 2-buçuk gün sürdü hemen bitti anlamadım sürekli kasıt batmam var ? Bide ovulasyon testi aldım nasıl kullanacağımı bilmiyorum yardımcı olurmusunuz lütfen?
İnşallah canım 2 mart batım[/QUOTE]Ne zaman cnm adetin inşallah vardir:)
Az kalmış sabret:) kasığında ağrı var mı[/QUOTE]İnşallah canım 2 mart batım
Canımm ben hala olmadım umarım kist mist yoktur.. kan testi negatif@nefesimsin gokce @GCA18 S sngl cnsz @melindaaa01 @kapadokyam S Sweetpeas @Bejan19 @berser34 @mavi_turna
Kızlar sizin adetler geçmiş ne durumdasınız? Bebis var mi:) yoksa yeni batlarinizi yazarmisiniz?
Ağrı değilde sancı girdi bi kaç kez sağ kasığım a 2-3 saniyelik sancılar. Alt karın ağrim oluyo böyle adet olunca hafif ağrır ya ilk gün falan öyle bi ağrı kendini belli eden ve devam eden değişik bi ağrı[/QUOTE]Az kalmış sabret:) kasığında ağrı var mı
Tamam tatlım hayırlısı insallahCanımm ben hala olmadım umarım kist mist yoktur.. kan testi negatifolur olmaz yeni batımı söyleyeceğiimm.
Benimde suan öyle bi sancim var off kızlar zaman geçmiyor valla:) zaman gecsede testleri yapsak[/QUOTE]Ağrı değilde sancı girdi bi kaç kez sağ kasığım a 2-3 saniyelik sancılar. Alt karın ağrim oluyo böyle adet olunca hafif ağrır ya ilk gün falan öyle bi ağrı kendini belli eden ve devam eden değişik bi ağrı
Hosgeldiniz hayırlısı olsun daha çok yeni doktora gitsenizde bisey yapmazlarBiz de geçen ay ilk defa denedik . Ovulasyon testi ile günümü yakalamama rahmen olmadı. Çok moralim bozuldu. Doktora da ilk ay diye gitmedim acaba kis mi var gitse miydim içim içimi yiyor? 22 mart yeni bat. Hadı bakalım bu ay olsun bekleyen hepimizin insallah.
Hosgeldiniz rabbim herkesin gönlüne göre versin insBizde 5 aydır deniyoruz ama malesef olmuyor ovi testi aldım yaptım geçen ay yine olmadı Yeni bat 12 mart inşallah bu ay olur bekliyoruz bakalım :/
Alintiyi duzelttim simdi galiba :) olmuş muBenimde suan öyle bi sancim var off kızlar zaman geçmiyor valla:) zaman gecsede testleri yapsak
Olmuş cnm:) senin zamanın yaklaşmış benim daha çok varAlintiyi duzelttim simdi galiba :) olmuş mu
İlk sayfada seninde batın 3 mart yazıyodu canim. yumurtlamana göre mi hesapliyosunOlmuş cnm:) senin zamanın yaklaşmış benim daha çok var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?