- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #2.161
3 mart ama cnm ben 40 günde olurum diye hesapladim ama 48 49 günü bulacakİlk sayfada seninde batın 3 mart yazıyodu canim. yumurtlamana göre mi hesapliyosun
6gun oncesi testleri varKizlar bat 1 mart ama ben test uygulamak istiyorum.adetten once kesin sonuc veren guvenilir bi test var mi tavsiye edebileceginiz
Markasi ne canim hani kullanan ve sonuc alan bi arkadas varsa ona gore alicaktim yarin6gun oncesi testleri var
Prodictor early erken gebelik testi piyadaki en iyi test o 2 3 kere kullandım 6 gun önce değil ama bence bekleMarkasi ne canim hani kullanan ve sonuc alan bi arkadas varsa ona gore alicaktim yarin
bat ne zmn cnm seninkizlar basim agriyor iki gogsumun arasi bole icten yaniyor mideye dogru daha kirmizilari gormedim akinti yok karin agrisi yok lavaboya normalden cok cikiyorum suda cok icyorum ama :/
İki merve batlarımızda aynıymışmeraba arkadaslar benimde yarin bat
inceden kasiklarim agriyo kirmizilar gelicek hossediyorum
Bende de sadece mide yanması var ve wc durumu var.acaba kendimi mi dinliyorum diyorum bendekizlar basim agriyor iki gogsumun arasi bole icten yaniyor mideye dogru daha kirmizilari gormedim akinti yok karin agrisi yok lavaboya normalden cok cikiyorum suda cok icyorum ama :/
Markasi ne canim hani kullanan ve sonuc alan bi arkadas varsa ona gore alicaktim yarin
ay kiz ikimizde ayni belirtileri yasiyoruz ne is acaba bakalim senin bat nezamanBende de sadece mide yanması var ve wc durumu var.acaba kendimi mi dinliyorum diyorum bende
ay kiz ikimizde ayni belirtileri yasiyoruz ne is acaba bakalim senin bat nezamanBende de sadece mide yanması var ve wc durumu var.acaba kendimi mi dinliyorum diyorum bende
bugun canimbat ne zmn cnm senin
Ah o hayal kırıklıklarıÂmin cnm inşallah ama yine de herşeye hazırla kendini sonra büyük hayal kırıklığı oluyor insanda
Yarın benimde bat.lekelenmelerim var sadeceay kiz ikimizde ayni belirtileri yasiyoruz ne is acaba bakalim senin bat nezaman
ay hamissin sen galba yerlesme kanamasidr azsa lekelenme ins cogalmazYarın benimde bat.lekelenmelerim var sadece
Hiç zannetmiyorum, rabbim bilir de..geçmiş aylarda da bazen böyle oldu lekelenme uzun sürüp sonra geldi kırmızılar..öğrenilmiş çaresizlik olduk galiba bendeay hamissin sen galba yerlesme kanamasidr azsa lekelenme ins cogalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?