- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #2.181
Ah o hayal kırıklıklarıHerşey rabbimden ne gelirse raziyim hazirladim kendimi
hm anladm canm ya belki busefer ole degikdirHiç zannetmiyorum, rabbim bilir de..geçmiş aylarda da bazen böyle oldu lekelenme uzun sürüp sonra geldi kırmızılar..öğrenilmiş çaresizlik olduk galiba bende
Nasip:)hm anladm canm ya belki busefer ole degikdir
İyi gecelerKızlar bir günü daha bitirdik hepinize iyi geceler:)
Benimde kasigimda batmalar oluyor. Hafif kambur yürüyorum 2 gündür bazen bacagima vuruyor. Senin daha önce böyle agrilarin oluyor muydu? Benim ilk kez oluyor. Kızıma hamile kaldigimda da böyle şeyler olmamıştı hiçBelim ve bacaklarim ağriyor(
En son hamileliğimde bel ağrım alt karin bölgemde dolgunluk hissi olmustu bilmiyorumki belirtiler kisiden kişiye degisiyor ha bide beyaz krem gibi yogun akıntım olmustu.bu kadar erken belirtide olmaz herhalde hele 4 5 gun geçsin ozaman farklılık anlaşılıyorBenimde kasigimda batmalar oluyor. Hafif kambur yürüyorum 2 gündür bazen bacagima vuruyor. Senin daha önce böyle agrilarin oluyor muydu? Benim ilk kez oluyor. Kızıma hamile kaldigimda da böyle şeyler olmamıştı hiç
aa oyle mi :)İki merve batlarımızda aynıymışbende aynı hissediyorum
kadik agrisinin bacaga vurmasi durumu hamilelik belirtisi diye biliyorum ben.Benimde kasigimda batmalar oluyor. Hafif kambur yürüyorum 2 gündür bazen bacagima vuruyor. Senin daha önce böyle agrilarin oluyor muydu? Benim ilk kez oluyor. Kızıma hamile kaldigimda da böyle şeyler olmamıştı hiç
Evet işte daha çok erken ne bilim bende saskinim eğer adet olursam bu agrinin nedeni için doktora gitcem.. Ilk kez yaşıyorum cunkuEn son hamileliğimde bel ağrım alt karin bölgemde dolgunluk hissi olmustu bilmiyorumki belirtiler kisiden kişiye degisiyor ha bide beyaz krem gibi yogun akıntım olmustu.bu kadar erken belirtide olmaz herhalde hele 4 5 gun geçsin ozaman farklılık anlaşılıyor
Daha günüme var cnm enteresan olan yumurta çatladi ve ilişki olduğu gibi 12 saat geçtikten sonra bu ağrılar başladı 3 gündür de devam ediyor. Bende çözebilmiş değilim henuzkadik agrisinin bacaga vurmasi durumu hamilelik belirtisi diye biliyorum ben.
ama yinede umutlandirmak iatemem gununu gectiyse bi test yapin derim
Tabikide cnm hosgeldiniz:)Meraba kızlar bende 6 ay oldu korunmayı bırakalı Batim 6 Mart 19 subat da ovulasyon testim çok koyu değilde ama bariz belliydi ve 20 ve 21 ilişki yaşadım ama bu ay diğer aylara.göre gögüslerimde sızı Kasık ağrıları arada şiddetli sancı oluyor acaba bu ay olmuş olabilirmi bende artık tek çizgi görmek istemiyirumolmak istiyorum 2 kızım var lütfen banada dua edin inş olur ve isteyen herkese en yakın zamanda mevlam nasip etsin çok uzun oldu kusura bakmayın TurkuazKrampon benide listene alirmisin
Ins hamilesindir canımYok cnm ben hala olmadim, su seklinde akintim başladı, sabahtan beri durmadi, bi yandan da sol kasigimda batma ve karin gurultusu var çok yoğunolacaksam da olup bitse stres oldum vallahi
merhaba kızlar;
Nerden başlamalıyım bilmiyorum ama akan gözyaşlarıma hakim olamiyorum, dün gece hiç uyumadım, bir testim de yoktu ki yapayım, biraz da umutsuzluğa düşmemek için yapmadım, sabah önce 4,00 de sonra 6,00 da uyandım , bir değişik bi his içindeyim, eşime dedim ki hamile olabilirim o da güldü , çünkü bu ay tedaviye başlayacaktım, yoktur ya boşver canm üzülme dedi, kendimi kaptırmamı istemiyordu o da hâkli olarak..8,30 da işyerime geldim, iş yerimin karşısında olan eczaneden gebelik testi aldım,5 tl, paraya da kıymadım anlayacağınız, ne de olsa yoktur diye, daha kimseler gelmemişken testi yaptım ve ikinci çizgiyi gördüm, nası ağladımı Allaha nası şükrettiğimi anlatamam, gözyaşlarım sel oldu aktı...Eşimi aradım , o da telefonun ucunda ağladı..Yani durum bu, gidip kan testi yaptırmak istiyorum,birazdan izin alıp çıkacağım.
Demem o ki , ben bir sürü sağlık problemi atlatmış bir insanım inanın benim olduysa herkesin olur, şimdi tek duam inşallah kesesi oluşur ve sağlıcakla kucağıma alırım,Bol bol dua edeceğim sizler için,lütfen kimse umudunu kaybetmesin..
4 aydır canim siz ne kadardir istiyorsunuz bu arada gunaydin :)Cnm sen ne zamandır istiyorsun stres yapmamaya çalış
Aaa çok guzel bir haber bu cok sevindim canim Rabbim sağ salim kucağina almayi nasip etsin inşallah hamişlerimiz çoğaliyor ne guzel maşallah :) adet gununuz gecmis miydimerhaba kızlar;
Nerden başlamalıyım bilmiyorum ama akan gözyaşlarıma hakim olamiyorum, dün gece hiç uyumadım, bir testim de yoktu ki yapayım, biraz da umutsuzluğa düşmemek için yapmadım, sabah önce 4,00 de sonra 6,00 da uyandım , bir değişik bi his içindeyim, eşime dedim ki hamile olabilirim o da güldü , çünkü bu ay tedaviye başlayacaktım, yoktur ya boşver canm üzülme dedi, kendimi kaptırmamı istemiyordu o da hâkli olarak..8,30 da işyerime geldim, iş yerimin karşısında olan eczaneden gebelik testi aldım,5 tl, paraya da kıymadım anlayacağınız, ne de olsa yoktur diye, daha kimseler gelmemişken testi yaptım ve ikinci çizgiyi gördüm, nası ağladımı Allaha nası şükrettiğimi anlatamam, gözyaşlarım sel oldu aktı...Eşimi aradım , o da telefonun ucunda ağladı..Yani durum bu, gidip kan testi yaptırmak istiyorum,birazdan izin alıp çıkacağım.
Demem o ki , ben bir sürü sağlık problemi atlatmış bir insanım inanın benim olduysa herkesin olur, şimdi tek duam inşallah kesesi oluşur ve sağlıcakla kucağıma alırım,Bol bol dua edeceğim sizler için,lütfen kimse umudunu kaybetmesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?