- 16 Şubat 2017
- 1.006
- 858
- 43
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #2.201
Canım çok sevindim gerçekten inşallah sımsıkı tutunur sana ve sağlıkla kucağına alırsınmerhaba kızlar;
Nerden başlamalıyım bilmiyorum ama akan gözyaşlarıma hakim olamiyorum, dün gece hiç uyumadım, bir testim de yoktu ki yapayım, biraz da umutsuzluğa düşmemek için yapmadım, sabah önce 4,00 de sonra 6,00 da uyandım , bir değişik bi his içindeyim, eşime dedim ki hamile olabilirim o da güldü , çünkü bu ay tedaviye başlayacaktım, yoktur ya boşver canm üzülme dedi, kendimi kaptırmamı istemiyordu o da hâkli olarak..8,30 da işyerime geldim, iş yerimin karşısında olan eczaneden gebelik testi aldım,5 tl, paraya da kıymadım anlayacağınız, ne de olsa yoktur diye, daha kimseler gelmemişken testi yaptım ve ikinci çizgiyi gördüm, nası ağladımı Allaha nası şükrettiğimi anlatamam, gözyaşlarım sel oldu aktı...Eşimi aradım , o da telefonun ucunda ağladı..Yani durum bu, gidip kan testi yaptırmak istiyorum,birazdan izin alıp çıkacağım.
Demem o ki , ben bir sürü sağlık problemi atlatmış bir insanım inanın benim olduysa herkesin olur, şimdi tek duam inşallah kesesi oluşur ve sağlıcakla kucağıma alırım,Bol bol dua edeceğim sizler için,lütfen kimse umudunu kaybetmesin..
Çok teşekkür ederiz canım benim paylaşımın içinArkadaşlarım sizlerle bisey paylaşmak istiyorum. Biz eşimle çarşamba ve pazar gün ve gecesi birlikte olmuyoruz. Dini yönden. Ve başlarken euzubesmele ile başlıyoruz. O esnada gözleri kapatmiyoruz.
Bu ise başlamadan 40 gün önce yememize icmemize ekstra dikkat ettik.
Gördüğüm okuduğum kadarıyla allah'a inanciniz tam bu yüzden bunu sizlerle paylaşmak istedim. Bu zamanda böyle şeylere dikat edenler ne yazık ki çok çok az. Rabbimin izniyle bunlara uyarak, dikkat ederek hayırlı evlatlar anne babasına asi olmayan, allah inancı olan, günah işlemekten kaçınan, harama helale dikkat eden hayırlı salih ve saliha evlatlar dünyaya getiririz.
Erzurumlu Ibrahim Hakki hazretleri Marifetname adli eserinde belli teshislerde bulunmus ve bu teshislerine göre cocugun cinsiyeti ( erkek ya da kiz olmasi icin ), huyu,zekasi gibi özellikleriyle belli gün ya da zaman araliklarina yayarak eslerin cima yapmasindan bahsetmis.
Ibrahim Hakki Hazretleri ve Marifetname den ALINTI ;
1-Erkeğe yaraşan cima’ı hanımının rızâsı ile yapmasıdır. Erkek zamanını gözetlemeli, yasak zamanlarda eşine yanaşmamalıdır.Eşinin rıza ve muhabbeti ile cima’ edenden meydana gelen çocuk akıllı olur.
2-Ayın (hilâlin göründüğü hicri ayın) birinci cuma günü cima’ ederse, ondan olan çocuk çok güzel olur.
3-Gündüz öğle den önce ederse, çocuk hakim ve kerim olur.
4-Pazartesi gecesi ederse, Kur’an-ı hıfzeden olur.
5-Salı gecesi yaparsa, çocuğu cömerd ve merhametli olur.
6-Perşembe gecesi ederse, çocuğu âlim ve ilmiyle âmil olur.
7-Cum’a gecesi ederse çocuğu âbid ve arif olur.
8-Cum’a günü namazdan önce ederse, çocuğu said(mutlu) olup, şehid olarak ölür.
9-Eşinin rızası olmadan, zorla cima’ edenin çocuğu ahmak olur.
10-Süt emzirmekte iken hanımına cima’ ederse çocuğuna za rar gelir.
11-Ayın ilk veya onbeşinci veya son gecesi cima’ ederse çocuğu akılsız olur
12-Pazar gecesi ederse, çocuk eşkiya olur.
13-Çar şamba gecesi ederse, çocuğu katil ve kavgacı olur.
14-Gündüz öğ leden sonra ederse çocuğu, gözü şaşı olur.
15-Ramazan bayram gecesi ederse, çocuk anasına babasına âsi olur.
16-Kurban bayramı gecesi ederse, çocuğu altı veya dört parmaklı olur.
17-Ayakta yaparsa, çocuğu yatağına işer.
18-Baldızının muhabbetiyle eşiyle cima’ edenin çocuğu hünsa (çift cinsel organlı) olur.
19-Cima ederken konuşursa, çocuğu dilsiz olur.
20-Cima anında kadının rahmine bakarsa, çocuğu kör olur.
21-Meyve ağacı altında ederse, çocuğu zâlim olur.
22-Taharetsiz ederse, çocuğu bahil (ahmak) olur.
23-Yorgansız yıldızlar altında ederse, çocuğu münafık olur.
24-Bir kimsenin yanında cima ederse, çocuğu hırsız olur.
25-Berât gecesi ederse çocuk kötü huy lu olur.
26-Yola çıkacağı gece ederse çocuk müsrif olur.
27-İnzali halinde ikisinin düşünce ve hayâlinde ne suret bu lunursa, çocuk ona yakın bir surette olur.
28-Cima halinde iken gözleri hangi renge bakarsa, çocuk o renge yakın olur.
29-Erkeğin suyu erken gelip de çok olursa, çocuk öncelikle oğlan olup, ekseriya amcasına benzer.
30-Eğer erkeğin suyu erken gelir de kadının ki çok olursa çabuk akma sebebiyle çocuk yine oğlan,fakat kadınınkinin çokluğu dolayısıyla çocuk dayısına benzer.
31-Eğer kadının suyu daha evvel gelir ve fakat erkeğin suyu daha bol olursa o zaman çabuk(evvel) akması sebebiyle çocuk kız olur, lakin erkeğin suyunun çokluğu sebebiyle kız halasına benzer.
32-Eğer kadının suyu erkekten evvel gelir ve onunkinden çok olursa doğan çocuk yine kız olur ve fakat daha çok teyzesine benzer.
33-Cima hayız ve nifas günlerinde yapılırsa çocuk cüzzam olur.Aybaşı günlerinde cima haramdır.
34-Erkek ve kadının birleşik menileri rahmin dört ağzından yalnız birisine girerse çocuk bir, eğer iki ağza girerse iki, üçüne girerse üç, dördüne girerse dört çocuk doğar.
PEYGAMBER EFENDİMİZİN, (sav) HZ.ALİ’YE EVLİLİK ÖĞÜTLERİ !
Özellikle yeni evlenen ve evli olanların bu hadisi şerifleri hıfz (ezber) etmeleri kendilerini birçok sıkıntıdan kurtarıp dünya ve ahiret saadetine nail olmalarına vesile olacaktır.
Hz. Fâtıma’yı, (ra) Hz.Alî’ye (ra) tezvîc (nikah) ettiklerinde buyurdukları vasiyetleri beyanındadır.
Coook sevindim ne güzel bir histir o inşallah tez zamanda biz de tadarizmerhaba kızlar;
Nerden başlamalıyım bilmiyorum ama akan gözyaşlarıma hakim olamiyorum, dün gece hiç uyumadım, bir testim de yoktu ki yapayım, biraz da umutsuzluğa düşmemek için yapmadım, sabah önce 4,00 de sonra 6,00 da uyandım , bir değişik bi his içindeyim, eşime dedim ki hamile olabilirim o da güldü , çünkü bu ay tedaviye başlayacaktım, yoktur ya boşver canm üzülme dedi, kendimi kaptırmamı istemiyordu o da hâkli olarak..8,30 da işyerime geldim, iş yerimin karşısında olan eczaneden gebelik testi aldım,5 tl, paraya da kıymadım anlayacağınız, ne de olsa yoktur diye, daha kimseler gelmemişken testi yaptım ve ikinci çizgiyi gördüm, nası ağladımı Allaha nası şükrettiğimi anlatamam, gözyaşlarım sel oldu aktı...Eşimi aradım , o da telefonun ucunda ağladı..Yani durum bu, gidip kan testi yaptırmak istiyorum,birazdan izin alıp çıkacağım.
Demem o ki , ben bir sürü sağlık problemi atlatmış bir insanım inanın benim olduysa herkesin olur, şimdi tek duam inşallah kesesi oluşur ve sağlıcakla kucağıma alırım,Bol bol dua edeceğim sizler için,lütfen kimse umudunu kaybetmesin..
Aaa çok guzel bir haber bu cok sevindim canim Rabbim sağ salim kucağina almayi nasip etsin inşallah hamişlerimiz çoğaliyor ne guzel maşallah :) adet gununuz gecmis miydi
Coook sevindim ne güzel bir histir o inşallah tez zamanda biz de tadariz
Cnm gözün aydın nasıl bişey olduğunu iyi bilirim mutluluk ve hüznü bir arada yaşıyorsun rabbim devaminı nasip etsin sagliklı bir hamilelik geçirirsin inşallahmerhaba kızlar;
Cnm gözün aydın nasıl bişey olduğunu iyi bilirim mutluluk ve hüznü bir arada yaşıyorsun rabbim devaminı nasip etsin sagliklı bir hamilelik geçirirsin inşallah
Bu arada belirtilerin varmiydı bir anlatsana
Ne güzel bir haber, inşallah sağlıkla kucağına alırsın, hayırlı huzurlu bir evlat olsun :)merhaba kızlar;
CNM yumurtlamadan hemen sonramı göğüs agrısı basladı bende yhumurtlamadan sonra hala devam eden goğus agrım varcanım çok sağol inşallah tez zamanda sana da nasip etsin rabbim, göğüs ağrısı en belirgin olanı, bir de su şeklinde akıntı bol miktarda, adet ağrısı gibi ağrı da oldu özellikle sol tarafımda oldu cnm
Ay inanmıyorum ya sürekli enfeksiyon olurum bende aynen o yüzden şu an adet mi olacagım acaba üşüttüm mü gibi şeyler düşünüyorum yineaa oyle mi :)
umarim o zmn yarin hasta olmayiz bakalim :)
merak ediyorjm bakalim ikimizjn de ayni gun belirtilerimiz nasil
gunduz ben üsudum biraz ayaklarim cok usudu
ben cok sık idrar yollarimdan usutuyorum ondan heralde. iki kat corap giymeme ragmen usudum. ara ara sizinti seklinde agrim oldu su an bi belirti yok
goguslerim sadece yanlardan bastirinca agriyo.
adet olucam ama belli.hic bi belirtim yok cunku
Çok sevindim bende gözünüzaydın sağlıkla kucagınıza alın inşallahmerhaba kızlar;
Ahh cnm yaa bende korktum bisey mi oldu diye o kadar mutlu oldum ki anlatamam. Rabbim hayırlı sini versin arkadasim sag salim kucağına almayi rabbim nasip etsin. Cok cok cokk mutlu oldum rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahmerhaba kızlar;
Allah bağışlasın bende 25 yasindayim :)Hosbuldum canim kizlarin biri 6 diğeri 4 ve ben 25 yaşındayım
Sen ekliymissin zaten cnm batini duzelttimGünaydın kızlar hayırlı sabahlar hayırlı haftalar olsun inşallah
TurkuazKrampon
Canım benim benide listeye eklermisin
Bat: 27 mart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?