2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Canım çok sevindim gerçekten inşallah sımsıkı tutunur sana ve sağlıkla kucağına alırsın

Çok teşekkür ederiz canım benim paylaşımın için

Coook sevindim ne güzel bir histir o inşallah tez zamanda biz de tadariz

Selam kizlar. Bende yeni üye oldum. 3.5 yıldır hamileyim ve bende 2 aydir artık çocuk istiyorum. 2 aydir bütün hamilelik belirtilerini yasadim ama maalesef hep adet oldum meğer stres denmiş.

Cnm gözün aydın nasıl bişey olduğunu iyi bilirim mutluluk ve hüznü bir arada yaşıyorsun rabbim devaminı nasip etsin sagliklı bir hamilelik geçirirsin inşallah
Bu arada belirtilerin varmiydı bir anlatsana

Cnm gözün aydın nasıl bişey olduğunu iyi bilirim mutluluk ve hüznü bir arada yaşıyorsun rabbim devaminı nasip etsin sagliklı bir hamilelik geçirirsin inşallah
Bu arada belirtilerin varmiydı bir anlatsana

canım çok sağol inşallah tez zamanda sana da nasip etsin rabbim, göğüs ağrısı en belirgin olanı, bir de su şeklinde akıntı bol miktarda, adet ağrısı gibi ağrı da oldu özellikle sol tarafımda oldu cnm

Ne güzel bir haber, inşallah sağlıkla kucağına alırsın, hayırlı huzurlu bir evlat olsun :)

CNM yumurtlamadan hemen sonramı göğüs agrısı basladı bende yhumurtlamadan sonra hala devam eden goğus agrım var

Ay inanmıyorum ya sürekli enfeksiyon olurum bende aynen o yüzden şu an adet mi olacagım acaba üşüttüm mü gibi şeyler düşünüyorum yinebende gelen giden yok şimdilik sende durum ne?

Çok sevindim bende gözünüzaydın sağlıkla kucagınıza alın inşallah darısı başımıza bize dua edin

Ahh cnm yaa bende korktum bisey mi oldu diye o kadar mutlu oldum ki anlatamam. Rabbim hayırlı sini versin arkadasim sag salim kucağına almayi rabbim nasip etsin. Cok cok cokk mutlu oldum rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…