- 4 Eylül 2009
- 323
- 308
- 303
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
Aşırı ir düşüklük yok aslında panik yapma. New Life ın B12 plus tabletleri var hatta folik asit de içeriyo. vitamin desteği hiç bir sakıncası yok. Bence bunlardan kullanabilirsin arkadaşım da bunu kullanmıştı b12 düşüklüğü için ve vejetaryendi zatenEksikliğin sebebi kırmızı et tüketmiyor olmam yiyemiyorum bunyem kabul etmiyor diğer gıdalarla takviye etmeyi denedim ama yeterli olmamış malesefnormalde referans aralığı 189pg/mL - 883 pg/mL olması gerekiyorken benim ki 83 pg/mL
Benexol tablet kullanıyorum ve inofolic diye bir folik asit kullanıyorum birde haftalık yaptırdıgım iğnem var. Son 2 iğnem kaldı yani 2 hafta sonra tekrar bi kan testi yaptırıp b12 değerime bakıcam şansımıza yumurtlama tarihimde tam 2 hafta sonraya denk geliyor ve içimde olacakmış gibi bir his varA
Aşırı ir düşüklük yok aslında panik yapma. New Life ın B12 plus tabletleri var hatta folik asit de içeriyo. vitamin desteği hiç bir sakıncası yok. Bence bunlardan kullanabilirsin arkadaşım da bunu kullanmıştı b12 düşüklüğü için ve vejetaryendi zaten
Ohoo zaten iğnelerinide yaptırıyormuşsun merak etme mutlaka yükselmiştir değerin...İnşalllah canım :)Benexol tablet kullanıyorum ve inofolic diye bir folik asit kullanıyorum birde haftalık yaptırdıgım iğnem var. Son 2 iğnem kaldı yani 2 hafta sonra tekrar bi kan testi yaptırıp b12 değerime bakıcam şansımıza yumurtlama tarihimde tam 2 hafta sonraya denk geliyor ve içimde olacakmış gibi bir his var
Umarım canım tek temennim yükselmiş olmasıOhoo zaten iğnelerinide yaptırıyormuşsun merak etme mutlaka yükselmiştir değerin...İnşalllah canım :)
İnşallah canım ya güzel haberler bekliyorum :)Yükselir cnm yükselir geçmiş olsun. Inşallah bi daha ki aya bebisleniriz:)
Amin cnm. Kızın kaç yaşında benimki 33 aylık olduMerhaba kızlar bizde bir aydır istiyoruz çok şükür bu kızımız var inş 2. Yede en kısa zamanda kalırız hep beraber bu ay hastalandim malesef bakalım marta inş umutla bakıyoruz benim de batim 15 mart hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin Allah...
Benim bi bilgim yok cnmMerhaba 4 aylık evliyim ve hiç korunmadık eşimle.benim süt hormonum yüksek çıktı.dostinex kullandım. Yumurtlama akıntım da katı beyaz bir sıvı oluyor. Sizce bu normal mı? Lütfen yardım edin.
Ya benim kızımda 28 mayis ta 3 yaşında olacak sizin mayis in kaçı?Benim kizimda 4 yasini doldurucak Mayıs ayında , bu arada inş tez vakitte sende kucağına alırsın hayirlisiyla cnm 2. Bebisinide
oooo süper bi haber olur inş.cnm ,bende merakla bekliyorum hem seni hem kendimitest yapmama 2 gün kaldı bugunde cuma hepinize hayırlı cumalar dua edin doğum günümde bana süpriz hazırlayan eşime en büyük süprizi ben yapayım
Sipariş verdim şimdi. 30 ovulasyon 10 gebelik testi 29.90 laboquik marka. Gitti gidiyor dan bayağı aşağılarda hemen alın bu fırsat kaçmaz. Çok iyi aldım ya
Bende 2 gün sonra test yapıcam ama dayanamıyorumtest yapmama 2 gün kaldı bugunde cuma hepinize hayırlı cumalar dua edin doğum günümde bana süpriz hazırlayan eşime en büyük süprizi ben yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?