2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

A
Aşırı ir düşüklük yok aslında panik yapma. New Life ın B12 plus tabletleri var hatta folik asit de içeriyo. vitamin desteği hiç bir sakıncası yok. Bence bunlardan kullanabilirsin arkadaşım da bunu kullanmıştı b12 düşüklüğü için ve vejetaryendi zaten

Benexol tablet kullanıyorum ve inofolic diye bir folik asit kullanıyorum birde haftalık yaptırdıgım iğnem var. Son 2 iğnem kaldı yani 2 hafta sonra tekrar bi kan testi yaptırıp b12 değerime bakıcam şansımıza yumurtlama tarihimde tam 2 hafta sonraya denk geliyor ve içimde olacakmış gibi bir his var

Ohoo zaten iğnelerinide yaptırıyormuşsun merak etme mutlaka yükselmiştir değerin...İnşalllah canım :)

Kızlar biz çalışmalara başladık bakalım benim hamile kalmam ne kadar surecek:)

Merhaba kızlar bizde bir aydır istiyoruz çok şükür bu kızımız var inş 2. Yede en kısa zamanda kalırız hep beraber bu ay hastalandim malesef bakalım marta inş umutla bakıyoruz benim de batim 15 mart hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin Allah...

Amin cnm. Kızın kaç yaşında benimki 33 aylık oldu

Merhaba 4 aylık evliyim ve hiç korunmadık eşimle.benim süt hormonum yüksek çıktı.dostinex kullandım. Yumurtlama akıntım da katı beyaz bir sıvı oluyor. Sizce bu normal mı? Lütfen yardım edin.

Çoğunuz 2. yi istiyorsunuz Ne güzel ilk bebekleriniz var benim ilk olucak insallah olursa geçtimiz şubat ayından bu yana istiyoruz ama olmadı hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…