- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
Her sabah ayni saatte yataktan kalkmadan ateş ölçüyorsun yumurtladktan sonra ates yükseliyormus adetine 1 2 gün kala da ani bir düşüş oluyormuş. Eger düşmezse hamilesin ancak düşerse zaten adet oluyormuşsun. En az 1 ay ateş takibi yapmak gerekiyo ben 3 gündür yapiyorum ateşim hep 3,5 ve 3,4 bakalm adet olacak mıyımateş ölçümünden nası belirti anlaşılıyor banada tarif eder misniz ?
Bende de aynısı oluyor sabır isteyen bir iş aslnda ama ben çok sabırszmBelirti aramamak lazım aslında bi süreden sonra hepsi psikolojik oluyo.. Misal ben burda bi belirti okudum akşamına aynısı hissettim beynim hissettirdi
bende öyleyim ama belirtiler bulup kendimizi ona inandırınca sonunda daha çok üzülüyoruz hayal kırıklığı yaşıyoruzBende de aynısı oluyor sabır isteyen bir iş aslnda ama ben çok sabırszm
Hmm dha erken kuzum azcık bekle inş hayırlısı olur test yapıp canını sıkma çünkü zaten idrar testi yapion galiba günün gecikmeden asla cikmaz24 subat
Evet psikolojik. Çünkü sürekli kendimizi dinliyoruz:)Belirti aradgm zaman çok fazla buluyorm hele geçen ay nerdeyse tüm belirtileri yasadm ama regli oldum biraz da psikolojik oluyor sanirim
Önceden de oluyor muydu sende böyle yoksa ilk mi? 1 hata öncesinde yerleşme kanaması da olabiliyomuş canım. Hayırlısı olsunKizlar merhaba
Benim bat 23 subat
Ama bugun pembemsi akintilar geldi
Regli oluuorum gibi agrim var kasik ve karin bolgemde.yinede hayirlisi..
Oluyodu ama reglime bikac gun kala oluyodu.simdi 1 hafta var.oyuzden korktumÖnceden de oluyor muydu sende böyle yoksa ilk mi? 1 hata öncesinde yerleşme kanaması da olabiliyomuş canım. Hayırlısı olsun
Bazen yerleşme olunca o tarz kan oluyormuş canım inş hayırlısı olur benim de bat 16 Şubat yani bugün beklemedeyimKizlar merhaba
Benim bat 23 subat
Ama bugun pembemsi akintilar geldi
Regli oluuorum gibi agrim var kasik ve karin bolgemde.yinede hayirlisi..
SEnde belirtilerin nasıldı canım ilk bebeğinde. Nasıl anlamıştın hamile olduğunu?Kizlar size bisey diyim. Hamile kaldığınız zaman herzamankinde farkli belirtiler olur. Siz de zaten bu farkı anlayabilirsiniz. Öyle kaşık ağrısı göğüs hassasiyeti olmayabilir. Hic bi zaman olmayan şeyler olur vucudunuzda
Ben de bata gún sayiyorum kizlar bat 24 subat. Bu ay iyi calistík umarim tutturmusuzdur. Ne heyecanliymis gunler gecmiyo sanki:)
Hmm dha erken kuzum azcık bekle inş hayırlısı olur test yapıp canını sıkma çünkü zaten idrar testi yapion galiba günün gecikmeden asla cikmaz
Aslında anlamamistim. Şöyle oldu arkadaşlarla günümüz vardi. Caniniz cekmesin kusbasili pide soyledik. Allahim bi taneyi zor yedim. Nasil kokuyo nasil kokuyo anlatamam. Arkadaslarima diyorum ya bu cok kokuyo diyorum. Onlarda hayır hiç kokmuyo guzel diyorlar yemeye devam ediyorlar resmen koyunun kendi kokusunu aldım. Bi de eşimle ne zaman ilişkiye girsek bittiktwn sonra benim bacaklarim titriyor bi garip oluyorum allah allah diyorum içinden. Neden böyle oluyor ki benim adetime 3 4 gün vardı. Evde de gebelik testi var fazladan almışız. Hadi bi yapayim dedim çıkmaz ya. Sonra yaptım hemen ustunu peceteyle orttum.. içeri masanın üstüne koydum. Hemen kapattım ki çünkü tek çizgi görmekten bikmistim.SEnde belirtilerin nasıldı canım ilk bebeğinde. Nasıl anlamıştın hamile olduğunu?
Yapmadım canım. Yarın ilk idrarla yapmak istiyorum bir ovulasyon bir gebelik testi. Sen yaptın mı hiç?hiç test yaptınmı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?