- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
Bende aynı canım 1 yıldır olmadı hala bekliyoruz :/ sen kaç yıllık evlisin kaç yaşındasın?Çoğunuz 2. yi istiyorsunuz Ne güzel ilk bebekleriniz var benim ilk olucak insallah olursa geçtimiz şubat ayından bu yana istiyoruz ama olmadı hala
18 aylık canım dış gebelk gçrdm haziran ayında 3 ay korunmamız oldu sonra bida devam ama birşey yok simdilikBende aynı canım 1 yıldır olmadı hala bekliyoruz :/ sen kaç yıllık evlisin kaç yaşındasın?
Peki nasıl anlıyorsunuz test kullanmadan bu konuda sıkıntı yaşıyorum yardımcı olursanız swvinirimAynn cnm takvim yontemiyle edyrm ovulasyon testini kullanmyrm ben ?
18 aylık canım dış gebelk gçrdm haziran ayında 3 ay korunmamız oldu sonra bida devam ama birşey yok simdilik
O zaman testi kullanmaya devam et canım. Benim düzenlidir o yüzden adet olduktan sonra 12-15. günler arası yumurtlama oluyo. O zamanlar test yapıyorum genelde. Artık kendim de anlıyorum yumurtlama zamanımı kasık ağrılarım ve akıntım fazla oluyo o gün. Sen sabah birdaha yap testi bence. 3 saat sıvı tüketme ondan sonra yapSon adetim 21 ocakti. Dün 26.gunumdu. Ama ben 40 gunde okuyorum
Sabah ilk idrarla olur mu ki?.yarin da yapicam resim atarım bakalım nasıl olacak. Bir de kızlar hergun ilişki yapmayin. sperm en az 48 saat canlı kalıyormuş. Hergun yapmak da spermin kalitesini düşüruyormuş gün aşırı yapın.O zaman testi kullanmaya devam et canım. Benim düzenlidir o yüzden adet olduktan sonra 12-15. günler arası yumurtlama oluyo. O zamanlar test yapıyorum genelde. Artık kendim de anlıyorum yumurtlama zamanımı kasık ağrılarım ve akıntım fazla oluyo o gün. Sen sabah birdaha yap testi bence. 3 saat sıvı tüketme ondan sonra yap
Bende 2 gün sonra test yapıcam ama dayanamıyorum
Kızlar resmi geç çektim o yüzden ilk çizgi silik çıkmış.
Biz ilk kez dün akşam başladık bebek için. Ve bence ben hamile kaldım %99 böyle hissediyorum. Dün akşam iliski oldu sizce hamilelik testini ne zaman yapmalıyım? Bi fikir verin ve hemen görün şu yazdığımı
canım şimdi oturdum bilg. başına neyse ya bu ya ovulasyonu yakalamak üzeresin yada geçti geçtiyse şansın var ama yeni değerlerin yükseliyorsa günün var demektir
Evet cnm hayırlısı bakalimcanım şimdi oturdum bilg. başına neyse ya bu ya ovulasyonu yakalamak üzeresin yada geçti geçtiyse şansın var ama yeni değerlerin yükseliyorsa günün var demektir
benim ilk çocuk isteği , yeni 2 yıllık evli olucam bi kaç aya , ama ne yazıkk ki benle bekleyensuerol ve diğer destek verenler bugün beklenmedik şekilde 2 gün erken adet oldum ,psikolojim sıfırdı eksideyim,dipteyim,depresyondayım (
Sizin 2.mi?Ben ben. Bu ayları yeniden değerlendirmek ve inşallah bebeği olur isteyen herkesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?