2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Kızlar resmi geç çektim o yüzden ilk çizgi silik çıkmış.
Biz ilk kez dün akşam başladık bebek için. Ve bence ben hamile kaldım %99 böyle hissediyorum. Dün akşam iliski oldu sizce hamilelik testini ne zaman yapmalıyım? Bi fikir verin ve hemen görün şu yazdığımı

Off ben kesin hamileyim size o kadar diyorum çok yoğun hissediyorum bunu ilk yapista olur mu ya bilmiyorum ne zaman yapmaliyim

18 aylık canım dış gebelk gçrdm haziran ayında 3 ay korunmamız oldu sonra bida devam ama birşey yok simdilik
Son adetim 21 ocakti. Dün 26.gunumdu. Ama ben 40 gunde okuyorum
O zaman testi kullanmaya devam et canım. Benim düzenlidir o yüzden adet olduktan sonra 12-15. günler arası yumurtlama oluyo. O zamanlar test yapıyorum genelde. Artık kendim de anlıyorum yumurtlama zamanımı kasık ağrılarım ve akıntım fazla oluyo o gün. Sen sabah birdaha yap testi bence. 3 saat sıvı tüketme ondan sonra yap

Sabah ilk idrarla olur mu ki?.yarin da yapicam resim atarım bakalım nasıl olacak. Bir de kızlar hergun ilişki yapmayin. sperm en az 48 saat canlı kalıyormuş. Hergun yapmak da spermin kalitesini düşüruyormuş gün aşırı yapın.

Bende bole heycnlym

Off kızlar ben hamilelik testini anca 14 gün sonra yapabilirim daha çoook var yaa

benim ilk çocuk isteği , yeni 2 yıllık evli olucam bi kaç aya , ama ne yazıkk ki benle bekleyen suerol ve diğer destek verenler bugün beklenmedik şekilde 2 gün erken adet oldum ,psikolojim sıfırdı eksideyim,dipteyim,depresyondayım (

Ay inanmyrm erken oldgn gore belki ustune goruosndr cnm belki kesilir umidn kesme cok uzuldm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…