2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Yaa ne güzell :) erkenden öğrenmişsiniz. Ben artık test yapmaya da korkar oldum bat gelmeden yapmıycam, dayanabilirsem tabi :)

Dayanin:)
Ben adetimin Üstüne hamile kalmışım yanlız. Yani hamileyken adet oldum 7 haftalıkti ogrendigimde

ne kadar tuhaf ya ilaç filan içsen nolcaktı bu vucut anatomisi cok enteresan ya ne dicem bu 7 günde çıkmayabilir mi yani yoksa umudu kesmelimiyim 1 sonra ki aya mı odaklanmalıyım

ne kadar tuhaf ya ilaç filan içsen nolcaktı bu vucut anatomisi cok enteresan ya ne dicem bu 7 günde çıkmayabilir mi yani yoksa umudu kesmelimiyim 1 sonra ki aya mı odaklanmalıyım
Cnm işte korunmadigin için her an çocuk olabilir bu düşünceyle ilaç hap kullanmadim insan kendini bilir. Sen şimdi ne zaman test yapmayı dusunuyorsun?

Kızlar bizde mart ayı için düşünüyoruz inşallah ama b12 eksikliğim vardı 1 aydır iğne kullanıyorum bu ay denedik fakat sanırım yumurtlama tarihini tutturamadık su an adet görüyorum benim gibi b12 eksikliği yaşayan varmı aranız da

Hoşgeldin cnm bende yok b12

Merhaba sizlere bi sorum olacak. 14 şubatta adetim bitti. Dün birliktelik sonrası aşırı bel ağrım ve mide bulantım var. Sebebini anlayamadım. Yaşayan varsa bilgilendirirse sevinirim.

Benim b12 değerim olması gerekenin bayaa bi altında doktor iğne ile düzelebileceğini söyledi ama araştırdığım kadarıyla b12 eksikliği düşüğe sebebiyet veriyormuş korkum stresim ondan
Değerin ne kadar düşük bilmiyorum ama takviye gıdalarla,b12 ağırlıklı beslenmeyle değeri yükseltebilirsin. Takviye ediciler baya etkili oluyor ama doktor iğne demiş bilemedim

Değerin ne kadar düşük bilmiyorum ama takviye gıdalarla,b12 ağırlıklı beslenmeyle değeri yükseltebilirsin. Takviye ediciler baya etkili oluyor ama doktor iğne demiş bilemedim
Eksikliğin sebebi kırmızı et tüketmiyor olmam yiyemiyorum bunyem kabul etmiyor diğer gıdalarla takviye etmeyi denedim ama yeterli olmamış malesef normalde referans aralığı 189pg/mL - 883 pg/mL olması gerekiyorken benim ki 83 pg/mL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…