2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Ah cnm ya üzülme moralini yüksek tut. Bi daha ki aya insallah

Ayy yok, 2 yıllık evli 1 yıldır bebek isteyen ama olmayan bir garip ben :) ilk bebek olacak bizim inşallah olunca.
Sizin??
Konuyu ben açtım cnm 2.5 yaşında kızım var. 2.yi istiyorum. Benim de evlendigimde 1 yıl istemedik 1 yılın sonunda hamile kalmistim:) ıns bi daha ki aya hamis kalırsınız

Hadi yaa sağlık olsun canım bi dahaki aya inşallah... Benimde geçen ay 3 gün erken olmuştu ömrü hayatımda ilk defa erken olmuştum milletin stresten gecikiyo bizimki erken oluyo heralde :S

Arkadaşlar merhaba ben de Yen'i katıldım :) 21 yaşındayım 2 buçuk yıldır evliyim son 2 aydır çocuk düşünüyoruz Ve önceden rasgele birlikte oluyorduk hiç takıp etmiyordum. Ama baktım olmuyor doktora gitim doktor çok ilgisiz bi bayandır hiç memnun kalmadım. Neyse süt hormonum yüksek çiktı be kıst çıktı ama doktor korkucak bişey Yok dedi. DOSTINEX diye bi ilaç verdi bu ilaçı kulanan herkez hamile kalıyormuş çoğu öyle söylüyor. Bende kulanıyorum aynı zamanla da kür yapıyorum İbrahim Saraçoğlu'un tavsiyesi ile, takvim de indirdim 3 günüm vardı gebelik şansı yüksek olan 3 kez de ilişkiye girdik belime yastık koyup sabaha kadar yatım arkadaşlar şimdi sürekli bi kasıtlarımda agrı var bide içim bulanıyor sürekli kusmuyorum hastalığıma 3 gün kaldı yardımcı olurmusunuz arkadaşlar bıraz sabırsızım biliyorum çok yazdım ama kusura bakmayın

Gebelik testi yapsana

Kızlar .bugun bayağı araştırdım kaç günde adet oluyorsaniz (28,30,35) sadece 4 gün hamile kalma şansınız varmış o da şöyle oluyormuş yumurtaliklardan sağlam yumurta disariya atiliyormus o yumurta tupten rahime doğru ilerliyormus bu ilerleme 4 gün sürüyormuş. Yani sperm bu yolda yumurtalıgi yakaladı yakaladı yakalayamazsa kan olarak dışarı atiliyormus

hangi 4 ki o ya ,14-18. gün mü ,12-16 mı vb.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…