- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
Ah cnm ya üzülme moralini yüksek tut. Bi daha ki aya insallahbenim ilk çocuk isteği , yeni 2 yıllık evli olucam bi kaç aya , ama ne yazıkk ki benle bekleyen @suerol ve diğer destek verenler bugün beklenmedik şekilde 2 gün erken adet oldum ,psikolojim sıfırdı eksideyim,dipteyim,depresyondayım(
Ayy yok, 2 yıllık evli 1 yıldır bebek isteyen ama olmayan bir garip ben :) ilk bebek olacak bizim inşallah olunca.Sizin 2.mi?
Konuyu ben açtım cnm 2.5 yaşında kızım var. 2.yi istiyorum. Benim de evlendigimde 1 yıl istemedik 1 yılın sonunda hamile kalmistim:) ıns bi daha ki aya hamis kalırsınızAyy yok, 2 yıllık evli 1 yıldır bebek isteyen ama olmayan bir garip ben :) ilk bebek olacak bizim inşallah olunca.
Sizin??
İnşallah inşallah. hepimize :)Konuyu ben açtım cnm 2.5 yaşında kızım var. 2.yi istiyorum. Benim de evlendigimde 1 yıl istemedik 1 yılın sonunda hamile kalmistim:) ıns bi daha ki aya hamis kalırsınız
Off ben kesin hamileyim size o kadar diyorum çok yoğun hissediyorum bunu ilk yapista olur mu ya bilmiyorum ne zaman yapmaliyim
Hadi yaabenim ilk çocuk isteği , yeni 2 yıllık evli olucam bi kaç aya , ama ne yazıkk ki benle bekleyen @suerol ve diğer destek verenler bugün beklenmedik şekilde 2 gün erken adet oldum ,psikolojim sıfırdı eksideyim,dipteyim,depresyondayım(
Kasiklarimda tuhaf Biseyler oluyor:)Insallah oyledir canım hissediyorum diyorsunya ne gibi bir his var
Bende hissediyorum sanki ama psikoljik olarak kendimi dinlemekten alıkoyamiyorum :)Kasiklarimda tuhaf Biseyler oluyor:)
Ve öyle hissediyorum ağır bile kaldirmiyorum düşünün:)
Ara ara benimde kasığıma değilde göbeğimin alt tarafına bişiyler girioKasiklarimda tuhaf Biseyler oluyor:)
Ve öyle hissediyorum ağır bile kaldirmiyorum düşünün:)
benim gibi ne çok karderdaş varmış,hoşgeldin cnm :)Ayy yok, 2 yıllık evli 1 yıldır bebek isteyen ama olmayan bir garip ben :) ilk bebek olacak bizim inşallah olunca.
Sizin??
Ara ara benimde kasığıma değilde göbeğimin alt tarafına bişiyler girio
Gebelik testi yapsanaArkadaşlar merhaba ben de Yen'i katıldım :) 21 yaşındayım 2 buçuk yıldır evliyim son 2 aydır çocuk düşünüyoruz Ve önceden rasgele birlikte oluyorduk hiç takıp etmiyordum. Ama baktım olmuyor doktora gitim doktor çok ilgisiz bi bayandır hiç memnun kalmadım. Neyse süt hormonum yüksek çiktı be kıst çıktı ama doktor korkucak bişey Yok dedi. DOSTINEX diye bi ilaç verdi bu ilaçı kulanan herkez hamile kalıyormuş çoğu öyle söylüyor. Bende kulanıyorum aynı zamanla da kür yapıyorum İbrahim Saraçoğlu'un tavsiyesi ile, takvim de indirdim 3 günüm vardı gebelik şansı yüksek olan 3 kez de ilişkiye girdik belime yastık koyup sabaha kadar yatım arkadaşlar şimdi sürekli bi kasıtlarımda agrı var bide içim bulanıyor sürekli kusmuyorum hastalığıma 3 gün kaldı yardımcı olurmusunuz arkadaşlar bıraz sabırsızım biliyorum çok yazdım ama kusura bakmayın
Kızlar 3 gundur falan sol kasığımda batmalar vardi hatta gece uykudan uyandım boyle igne batar gibi aralikli bir sekildeKızlar bugün
benimde
Isminiz sengül mu?Yaa çok istıyorum ama içimdeki bir hıste yok dıyor o yüzden korkuyorum arkadaşım
Benim 2. CnmSizlerin ilk gebelik mi?
hangi 4 ki o ya ,14-18. gün mü ,12-16 mı vb.Kızlar .bugun bayağı araştırdım kaç günde adet oluyorsaniz (28,30,35) sadece 4 gün hamile kalma şansınız varmış o da şöyle oluyormuş yumurtaliklardan sağlam yumurta disariya atiliyormus o yumurta tupten rahime doğru ilerliyormus bu ilerleme 4 gün sürüyormuş. Yani sperm bu yolda yumurtalıgi yakaladı yakaladı yakalayamazsa kan olarak dışarı atiliyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?