- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #2.221
Hoşgeldin cnm evet stres yapma etkiliyor. Batin ne zaman?3.5 yıldır evliyim yazacaktım :)
Bekleyişlerimiz aynı zamanlar olacak.. İnşallah yüzümüz güler diyelim böyleee
CNM yumurtlamadan hemen sonramı göğüs agrısı basladı bende yhumurtlamadan sonra hala devam eden goğus agrım var
Canım ben geçen ay ovoluasyon testi kullandım hattta günde iki tane yapıodum testlerden ama beni strese sokmaktan başka bişi yapmadı, maalesef her gün birbirine yakın çıkıodu en azından 5 günü yumurtlama gösteriyodu, bu ay kendim takip ettim, yapışkansı bir akıntı geldiğinde üç kezazar, çarşamba,cuma ilişki oldu, ayrıca ben preeceed diye bir jel kullandım, kuruluk olduğu için meğer onun da faydası varmış , onu da almanızı tavsiye ederim.
Canım benim ovu testim koyulaşmaya başladı muhtemelen yarın kopkoyu olur ama kararsız kaldım ne zaman ilişki olsa ki bugün akşam mi yarın sabah mı karar veremedim sabah sperm kalitesi ve sayısı daha yüksek oluyormuş dün akşam da oldu of çok kararsizim aksam bir daha yapicam testHoşgeldin cnm evet stres yapma etkiliyor. Batin ne zaman?
Ya ben bu ay akışına bırakıcam dedim ama sizin yazdıklarınızı okudukça bende mi ovu testlerinden alsam bu ay diyorumCanım benim ovu testim koyulaşmaya başladı muhtemelen yarın kopkoyu olur ama kararsız kaldım ne zaman ilişki olsa ki bugün akşam mi yarın sabah mı karar veremedim sabah sperm kalitesi ve sayısı daha yüksek oluyormuş dün akşam da oldu of çok kararsizim aksam bir daha yapicam test
Canım en azından takip etmek açısından kolaylaştırıyor bak mesela ben biliyorum ne zaman yumurtlama olacağını . tabi tutacak diye bisey de yok ama en azından doğru zamanlarda ilişki yaşıyoruz. Ve ben elimden geldigince düşünmemeye çalışıyorum bebek diye. Olursa olur hayırlısı diye ikna ediyorum kendimiYa ben bu ay akışına bırakıcam dedim ama sizin yazdıklarınızı okudukça bende mi ovu testlerinden alsam bu ay diyorumne dersiniz
Tamam canım benim çok teşekkür ederimSen ekliymissin zaten cnm batini duzelttim
Bence yarın sabah yap cnm tam vakti. Yumurta catlamadan kanallarda sperm bulunsun. Hergun yap 3 gün boyunca falan hadi insallah:)Canım benim ovu testim koyulaşmaya başladı muhtemelen yarın kopkoyu olur ama kararsız kaldım ne zaman ilişki olsa ki bugün akşam mi yarın sabah mı karar veremedim sabah sperm kalitesi ve sayısı daha yüksek oluyormuş dün akşam da oldu of çok kararsizim aksam bir daha yapicam test
Hayrolsun canım, inşallah hamilesindirKizlar benim ara ara tansiyon oynuyor. Bu sabah midem kalktı. Rüyamda adet olmusum gördüm.ruyalarim tersine çıkar. Bana bak herşeyi hamilelige yoruyom
Canım en azından takip etmek açısından kolaylaştırıyor bak mesela ben biliyorum ne zaman yumurtlama olacağını . tabi tutacak diye bisey de yok ama en azından doğru zamanlarda ilişki yaşıyoruz. Ve ben elimden geldigince düşünmemeye çalışıyorum bebek diye. Olursa olur hayırlısı diye ikna ediyorum kendimi
CNM yumurtlamadan hemen sonramı göğüs agrısı basladı bende yhumurtlamadan sonra hala devam eden goğus agrım var
adetıme suan 5 gun var bu ay rahım fılmı cekılmıstım yumurtlama donemınde şiddetliş kasık agrısı ve akıntı yasadım obulasyon testı yaptım kopkoyu cıktı o gunu degelrnırdım ve ertesı gunu degerlendırdım ancak bende yumurtlama gununden berı devam eden göğüs şişliği ve afedersın ucu agırıyor hemde cok akıntımda devam edıyor ara ara da karın agrısı yasıyorum
Hadi inşallah kız guzel haberler verKizlar benim ara ara tansiyon oynuyor. Bu sabah midem kalktı. Rüyamda adet olmusum gördüm.ruyalarim tersine çıkar. Bana bak herşeyi hamilelige yoruyom
benim belirtilerime çok benziyor hamile olabilirsin cnm
Amin insallah:)Hayrolsun canım, inşallah hamilesindir
Bende biraz bu konudan muzdaripim. Bence duyduğunda sevinir. Sonuçta torun baldan tatliHadi inşallah kız guzel haberler verbende bu aksam eşime bal ceviz sarmisak takviyesi yapayım en iyisi şimdi size benim için cok kritik olan bir soru soracağım yardımlarınızı bekliyorum. Şimdi normalde ben 24 yaşındayım eşim 29 yaşında. Annem henüz kendime uygun is bulamadigim için bebek fikrine hic sıcak bakmıyo hatta geçen günlerde is bul çalış çocuk mu doğuracaksın falan dedi.. Bi arkadaşım var üniversiteden o da is bulamadan kaza kurşunu ile hamile kaldı anneside benim annem gibi düşünüyormuş ama kızının hamile olduğunu öğrenince mutluluktan ağlamış .. Şimdi ben hamile kalsam annem bu kadar karşı olmasına rağmen sevinir mi sizce ? Zaten kimsenin çocuk çalışması yaptığımız dan haberi yok ama en çok tereddüt ettiğim konu bu. Farklı şehirde de olunca hani bu durumu kafama çok taktım gerçekten. Uzun oldu hakkınızı helal edin ama ciddi anlamda yardıma ve fikirlerinize ihtiyacım var bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?