- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #2.241
Senin var ne zaman cnm?inşallah cnm dularını beklıyorum
Öyle mi diyorsun inşallah canım birde ilk çocuk olacak olursa geçen aylarda ben bi hamilelik şüphesi yaşayıp korkmuştum 4 5 gün geçmişti adetim ilk defa gecikme yaşamıştım anneme söyledim Allah verirse ne yapabilirsin falan demişti çok karşı olmasına rağmen . Bir tek o konuşmasından umutluyum inşallah sevinir mutlu olur su an sorsan kesinlikle hayır olmaz istemiyorum der ama inşallah Allah yüzümüzü güldürür bu konudaBende biraz bu konudan muzdaripim. Bence duyduğunda sevinir. Sonuçta torun baldan tatli
C.tesi en geç p.tesi adet olmam gerekıyor ama ınsallah olmamSenin var ne zaman cnm?
Cok sevindim senin adina insallah saglicakla kucagina alirsin bebegini. Ben de hastanede test sonucu bekliyorum . adetime 4 gun var . Rabbim isteyen herkese versinmerhaba kızlar;
Nerden başlamalıyım bilmiyorum ama akan gözyaşlarıma hakim olamiyorum, dün gece hiç uyumadım, bir testim de yoktu ki yapayım, biraz da umutsuzluğa düşmemek için yapmadım, sabah önce 4,00 de sonra 6,00 da uyandım , bir değişik bi his içindeyim, eşime dedim ki hamile olabilirim o da güldü , çünkü bu ay tedaviye başlayacaktım, yoktur ya boşver canm üzülme dedi, kendimi kaptırmamı istemiyordu o da hâkli olarak..8,30 da işyerime geldim, iş yerimin karşısında olan eczaneden gebelik testi aldım,5 tl, paraya da kıymadım anlayacağınız, ne de olsa yoktur diye, daha kimseler gelmemişken testi yaptım ve ikinci çizgiyi gördüm, nası ağladımı Allaha nası şükrettiğimi anlatamam, gözyaşlarım sel oldu aktı...Eşimi aradım , o da telefonun ucunda ağladı..Yani durum bu, gidip kan testi yaptırmak istiyorum,birazdan izin alıp çıkacağım.
Demem o ki , ben bir sürü sağlık problemi atlatmış bir insanım inanın benim olduysa herkesin olur, şimdi tek duam inşallah kesesi oluşur ve sağlıcakla kucağıma alırım,Bol bol dua edeceğim sizler için,lütfen kimse umudunu kaybetmesin..
Amiiinnn ☺bende totem yaptım hamilelik takvımı ekledım ınsallah tutarda silmek zorunda kalmam
Cok sevindim senin adina insallah saglicakla kucagina alirsin bebegini. Ben de hastanede test sonucu bekliyorum . adetime 4 gun var . Rabbim isteyen herkese versin
Bende ayni yogun kivamda beyaz kremsi akıntıKızlar bende bu aylarda hamile kalmak istiyorum bata 8 gün var bata 12 gün varken doktora kontrole gittim muayenede rahim duvarın kalınlaşmış dedi adetten 12 gün önce rahim duvarı kalınlaşması hamilelik belirtisi olabilirmi genelde ya adet ya hamilelik belirtisiymiş birde ovülasyon akıntısından sonra başlayan kremsi beyaz akıntım var kokusuz ve kaşıntısız bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi
Hadi inşallah hamileyizdir.senin bata kaç gün var canım benim 7 mart bat tarihimBende ayni yogun kivamda beyaz kremsi akıntı
Insallah yalniz benim belim ağrıyo bide karin agrısı var 8 mart benim batHadi inşallah hamileyizdir.senin bata kaç gün var canım benim 7 mart bat tarihim
10 pozitif olmalı 5 e kadar negatifHcg 0.10 cikti negatif yani
Herhalde mutlu olur cnm ya olmaz mi hic:) sen rahat olÖyle mi diyorsun inşallah canım birde ilk çocuk olacak olursa geçen aylarda ben bi hamilelik şüphesi yaşayıp korkmuştum 4 5 gün geçmişti adetim ilk defa gecikme yaşamıştım anneme söyledim Allah verirse ne yapabilirsin falan demişti çok karşı olmasına rağmen . Bir tek o konuşmasından umutluyum inşallah sevinir mutlu olur su an sorsan kesinlikle hayır olmaz istemiyorum der ama inşallah Allah yüzümüzü güldürür bu konuda
Sağol cnm paylaştığın için bizim aynı günde yumurtalar çatladı dimi?Eki Görüntüle 1959657 yapiyorum cnm bu bugünki testim
Yarın kesin yapicam cnm sende yap paylasalim bakalım nasıl çıkacak meraktayim:)TurkuazKrampon sende yapsana bir tane bakalım seninki nasıl
cnm o zmn catlama agrisidir.benim de yumurtlama gunumde kasigim agriyo. sizliyo.bi kac gun sonra geciyo.Daha günüme var cnm enteresan olan yumurta çatladi ve ilişki olduğu gibi 12 saat geçtikten sonra bu ağrılar başladı 3 gündür de devam ediyor. Bende çözebilmiş değilim henuz
cnm o zmn catlama agrisidir.benim de yumurtlama gunumde kasigim agriyo. sizliyo.bi kac gun sonra geciyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?