- 15 Şubat 2017
- 136
- 149
- 18
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #2.261
BEN REGL OLMUSTUM CANIM YENİ BAT 22 MART BAKALIM AKISINA BIRAKTIM GERÇİ BEN ...HAYIRLISI OLSUN HERSEYİN İNSAN DUA EDERKEN BİLE OLSUN DİYE DEĞİL HAYIRLISIYSA OLSUN DEMELİYMİŞ HAYIRLISI OLSUN İNŞ :)@nefesimsin gokce @GCA18 @sngl cnszSSleepyy @kapadokyam @Sweetpeas @Bejan19 @berser34 @mavi_turna
Kızlar sizin adetler geçmiş ne durumdasınız? Bebis var mi:) yoksa yeni batlarinizi yazarmisiniz?
cnm coook pardon ben gunleri karisitirmisim ama tek bi gun farkla yani benim normalde bugun degil yarin yani sali gunu adet gunumAy inanmıyorum ya sürekli enfeksiyon olurum bende aynen o yüzden şu an adet mi olacagım acaba üşüttüm mü gibi şeyler düşünüyorum yinebende gelen giden yok şimdilik sende durum ne?
Bel ağrısı ve kasık ağrısı da hamilelik belirtisiymiş fakat aynı zamanda adet belirtisi diyorlar. Ama inşallah adet değildirInsallah yalniz benim belim ağrıyo bide karin agrısı var 8 mart benim bat
cnm en azindan adetin duzenli oluyo dert etme insallah dualarla Rabbim ne zmni uygun gorurse o zmn verir hayirli saglikli bi evlat insallah
Bende hep öyle dua ederim cnm herseyin hayirlisiBEN REGL OLMUSTUM CANIM YENİ BAT 22 MART BAKALIM AKISINA BIRAKTIM GERÇİ BEN ...HAYIRLISI OLSUN HERSEYİN İNSAN DUA EDERKEN BİLE OLSUN DİYE DEĞİL HAYIRLISIYSA OLSUN DEMELİYMİŞ HAYIRLISI OLSUN İNŞ :)
Biliyomusun bende ikiz istiyorum rabbim hayirlisiysa sana da bana da ikiz annesi olmayı nasip etsin:)merhaba kızlar:) nasılsınız....
TurkuazKrampon Canım yakıyı erken yapıştırdım dayanamadım adetimin ilk günü :) bi gün kaldı belim de ve dün akşama etkisi geçti ve çıkarttım :) bugün adetin 3. günü . adetim bitti diyebilirim aslında 5 gün sürüyordu ama ....neyse artık vardır bunda da bi hayr...
dün akşam bal-çörekotu-tarçın kürüne başladım şuan sol kasığımda bi batma var ara ara girip çıkıyor ....
ayrıca canısılarrr ovulasyon testi siparişi verdim ...
Nasippppp bakalım bu ay ...
Rabbim yüzümüze güler inşallahh... İkizolmasını çok istiyorum hayırlısıyla hayalime kavuşurum inşallah..
Rabbim Kur'an ' da diyorya biz insanların kaderini kendi çabalarına bağlı kıldık diyee....
İnşallah RABBİM ÇABALARIMIZI sonuçsuz bırakmaz ...
Allah isteyen herkese Hayırlı Sağlıklı evlatlar nasip etsinn...
Banadaaa bende ikiz istiyorum nasil bakacagim konusunda hic bir fikrim yok amaBiliyomusun bende ikiz istiyorum rabbim hayirlisiysa sana da bana da ikiz annesi olmayı nasip etsin:)
Canimmmmm cok sevindim hayirli haberlerle al test sonucunu insallahmerhaba kızlar;
Nerden başlamalıyım bilmiyorum ama akan gözyaşlarıma hakim olamiyorum, dün gece hiç uyumadım, bir testim de yoktu ki yapayım, biraz da umutsuzluğa düşmemek için yapmadım, sabah önce 4,00 de sonra 6,00 da uyandım , bir değişik bi his içindeyim, eşime dedim ki hamile olabilirim o da güldü , çünkü bu ay tedaviye başlayacaktım, yoktur ya boşver canm üzülme dedi, kendimi kaptırmamı istemiyordu o da hâkli olarak..8,30 da işyerime geldim, iş yerimin karşısında olan eczaneden gebelik testi aldım,5 tl, paraya da kıymadım anlayacağınız, ne de olsa yoktur diye, daha kimseler gelmemişken testi yaptım ve ikinci çizgiyi gördüm, nası ağladımı Allaha nası şükrettiğimi anlatamam, gözyaşlarım sel oldu aktı...Eşimi aradım , o da telefonun ucunda ağladı..Yani durum bu, gidip kan testi yaptırmak istiyorum,birazdan izin alıp çıkacağım.
Demem o ki , ben bir sürü sağlık problemi atlatmış bir insanım inanın benim olduysa herkesin olur, şimdi tek duam inşallah kesesi oluşur ve sağlıcakla kucağıma alırım,Bol bol dua edeceğim sizler için,lütfen kimse umudunu kaybetmesin..
Hele şükür seni gorebildim:)Kizlar eger kabizlik bir belirtiyse hamileyim kesindunden beri yapamiyorum olecem artik yapamadikca zorladikca miden bulaniyor bat 5 mart ins bir an once yapabilirim kizlar dua edin
Biliyomusun bende ikiz istiyorum rabbim hayirlisiysa sana da bana da ikiz annesi olmayı nasip etsin:)
Cnm ya herkez beni yaki yapıştırdım zannediyor ama onu uygulayan başka bi arkadaş. Ben yaki yapmadım hiç kavanoz vurmustum belime :)TurkuazKrampon canim bu yakı yapıştırma durumunu anlatirmisin? Nezaman kaç gün yapılmalı❤
Hiiiii kesin sen hamilesin:):)Ne diyecem kizlar normalde her hafta pazara giderim tursucunun onunden kac defa gecerim hic canim cekmezdi bugun o kadar canim cekti ki yarim kilo aldim hatta eve gelene kadar bitirdim nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?