2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

merhaba kızlar:) nasılsınız....
TurkuazKrampon Canım yakıyı erken yapıştırdım dayanamadım adetimin ilk günü :) bi gün kaldı belim de ve dün akşama etkisi geçti ve çıkarttım :) bugün adetin 3. günü . adetim bitti diyebilirim aslında 5 gün sürüyordu ama ....neyse artık vardır bunda da bi hayr...
dün akşam bal-çörekotu-tarçın kürüne başladım şuan sol kasığımda bi batma var ara ara girip çıkıyor ....
ayrıca canısılarrr ovulasyon testi siparişi verdim ...
Nasippppp bakalım bu ay ...
Rabbim yüzümüze güler inşallahh... İkizolmasını çok istiyorum hayırlısıyla hayalime kavuşurum inşallah..
Rabbim Kur'an ' da diyorya biz insanların kaderini kendi çabalarına bağlı kıldık diyee....
İnşallah RABBİM ÇABALARIMIZI sonuçsuz bırakmaz ...
Allah isteyen herkese Hayırlı Sağlıklı evlatlar nasip etsinn...

Ay inanmıyorum ya sürekli enfeksiyon olurum bende aynen o yüzden şu an adet mi olacagım acaba üşüttüm mü gibi şeyler düşünüyorum yinebende gelen giden yok şimdilik sende durum ne?
cnm coook pardon ben gunleri karisitirmisim ama tek bi gun farkla yani benim normalde bugun degil yarin yani sali gunu adet gunum
bugun temizlik yaptim hic de takmadim evimi sildim supurdum birazdan da camasir asicam hatta.eskiden cok dikkat ediyodum artik etmiyorum.Rabbim isterse verir zaten diyorum.ama tabi ki tutup da koltuk kaldirmiyorum yatagi kaldirmiyorum zaten gwrek yok ayakli almistim :))
nese konuyu saptirmadan dun kalçamin alt kismina ara ara cok sık olmayan bi igne batmasi oldu.heralde dedim adet olabilirim ama netten de baktim hic bisey bulamadim.kalcaya vuran bi batma seklindeydi
bugun de temizlik yaptiktan sonra belim agriyo ama bende hep olur her temizlik sonrasi malsef ayaklarim usur enfeksiyon kaparim.
ama enterasan sekilde gogus agrim dun daha coktu yanlardan bastieinca agri oluyordu.ama bugun cok cok az agrim.var hic yok degil ama kesinlikle rahatsiz edici de degil

BEN REGL OLMUSTUM CANIM YENİ BAT 22 MART BAKALIM AKISINA BIRAKTIM GERÇİ BEN ...HAYIRLISI OLSUN HERSEYİN İNSAN DUA EDERKEN BİLE OLSUN DİYE DEĞİL HAYIRLISIYSA OLSUN DEMELİYMİŞ HAYIRLISI OLSUN İNŞ :)
Bende hep öyle dua ederim cnm herseyin hayirlisi

Biliyomusun bende ikiz istiyorum rabbim hayirlisiysa sana da bana da ikiz annesi olmayı nasip etsin:)

Kizlar eger kabizlik bir belirtiyse hamileyim kesin dunden beri yapamiyorum olecem artik yapamadikca zorladikca miden bulaniyor bat 5 mart ins bir an once yapabilirim kizlar dua edin

Canimmmmm cok sevindim hayirli haberlerle al test sonucunu insallah

Ne diyecem kizlar normalde her hafta pazara giderim tursucunun onunden kac defa gecerim hic canim cekmezdi bugun o kadar canim cekti ki yarim kilo aldim hatta eve gelene kadar bitirdim nerdeyse

Ne diyecem kizlar normalde her hafta pazara giderim tursucunun onunden kac defa gecerim hic canim cekmezdi bugun o kadar canim cekti ki yarim kilo aldim hatta eve gelene kadar bitirdim nerdeyse
Hiiiii kesin sen hamilesin:):)
Bende kizim da tabak tabak turşu yemistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…