- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #2.281
Insallah:)Kimyasal gecirdigim ayda oyle durmadan tursu yiyordum aylar sonra ilk defa canim tursu cekti ayyy ins yaaa
Bi gelseydi su bebeler hayırlısıylaInsallah:)
4 aydır canim siz ne kadardir istiyorsunuz bu arada gunaydin :)
Evet aynı günde çatladı ozaman yarina sende yap bakalım nasılSağol cnm paylaştığın için bizim aynı günde yumurtalar çatladı dimi?
Kusura bakma canım öyle hatrımda kalmış :)Cnm ya herkez beni yaki yapıştırdım zannediyor ama onu uygulayan başka bi arkadaş. Ben yaki yapmadım hiç kavanoz vurmustum belime :)
Tmm yapalım:) yarın kaçta yapıyorsun? Sabah idrariylami?Evet aynı günde çatladı ozaman yarina sende yap bakalım nasıl
2 3 gün daha var sanki catlamasina sende de duZensizlik mi var?Kızlar bunlarda benim ovu testlerim yarın yada diğer gün çatlar diye tahmin ediyorum
Sen testlerini nerden ne kadara aldın?Eki Görüntüle 1959657 yapiyorum cnm bu bugünki testim
Yok canım 27 günde bir benim ki2 3 gün daha var sanki catlamasina sende de duZensizlik mi var?
Ne güzel:)Yok canım 27 günde bir benim ki
O yüzden 2 güne kadar çatlar :)Ne güzel:)
Sabah idrariyla yapıyorum cnm uyanınca 11 gibi.testleri gittigidiyordan aldım 16 tane ovulasyon 4 gebelik 1 tane erken gebelik 17.50 tlTmm yapalım:) yarın kaçta yapıyorsun? Sabah idrariylami?
Nasıl gittigidiyordan aldın ? Hepsinin toplamı mı 17.5 canımSabah idrariyla yapıyorum cnm uyanınca 11 gibi.testleri gittigidiyordan aldım 16 tane ovulasyon 4 gebelik 1 tane erken gebelik 17.50 tl
bat 28 subat benimYeni katılan arkadaşlar bat tarihlerinizi yazarsaniz sizi de eklerim:)
Bende de öyle şeyler oluyo canım arkadaşımın ablasının 2.çocuğu doğdu bana bebek sprdu şakadan da olsun nasıl teknik kullanmışlar öğrebinde banada söyleyin deneyeyim dedim ahahahhhkızlar benim çok yakın bir arkadaşım 3. çocuğuna hamile imiş yeni söyledi bana bi yandan çok sevindim bi yandan o kadar kıskandım ki günlerdir depresyondayım hele bir de cinsiyeti kız olursa bilmiyorum kendimi nerelere atarımnamazlardan sonra hep dua ediyorum olsun diye bilmiyorum nasıl kurtulucam bu düşünceden. hamişlerimiz alınmasın sakın onlara çok sevindim ama böyle yakından tanıdığım biri olunca mesele......
İnşallah olur canım senin de içini ferah tut yani insan çevresinde böyle olunca üzülüyor ister istemez ama gelip geçiyorkızlar benim çok yakın bir arkadaşım 3. çocuğuna hamile imiş yeni söyledi bana bi yandan çok sevindim bi yandan o kadar kıskandım ki günlerdir depresyondayım hele bir de cinsiyeti kız olursa bilmiyorum kendimi nerelere atarımnamazlardan sonra hep dua ediyorum olsun diye bilmiyorum nasıl kurtulucam bu düşünceden. hamişlerimiz alınmasın sakın onlara çok sevindim ama böyle yakından tanıdığım biri olunca mesele......
Ay inşallah canım, güzel haberlerini bekliyoruz :)Benim 10 gun gecti kizlar lutfen dua edin yarin doktora gidicem inş hamisimm dir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?