- 5 Ekim 2016
- 40
- 19
- 38
- 27
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #2.301
amin ins canimmmAy inşallah canım, güzel haberlerini bekliyoruz :)
İnşallah canım nasıl hiç test yapmadan dayandın 10 günBenim 10 gun gecti kizlar lutfen dua edin yarin doktora gidicem inş hamisimm dir
Belirtileri dinlememeyi öğrenmeye başlamıştım bende aslında ama insan işte ümitleniyor..bu ay doktora gitmeyi planlıyorum adetin 3. Günü gidip hormon testlerini yaptıracagım.sonrada gideceğim.sizin denemenizin kaçıncı ayı?cnm en azindan adetin duzenli oluyo dert etme insallah dualarla Rabbim ne zmni uygun gorurse o zmn verir hayirli saglikli bi evlat insallah
ben de gunleri karostirmjsim benim adet gunum bugun degil yarinmis cnm beim de yakindir kirmizilara
ayni durumdayim cnm ve merak etme bi cogumuz ayni durumda tabi ki Rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin ama iste insan uzulmuyo imrenmiyo degilkızlar benim çok yakın bir arkadaşım 3. çocuğuna hamile imiş yeni söyledi bana bi yandan çok sevindim bi yandan o kadar kıskandım ki günlerdir depresyondayım hele bir de cinsiyeti kız olursa bilmiyorum kendimi nerelere atarımnamazlardan sonra hep dua ediyorum olsun diye bilmiyorum nasıl kurtulucam bu düşünceden. hamişlerimiz alınmasın sakın onlara çok sevindim ama böyle yakından tanıdığım biri olunca mesele......
Evet cnm hemde siparis verdin ertesi gun elinde saticı super ötesi arayip nasil kullanacağinida anlatiyorNasıl gittigidiyordan aldın ? Hepsinin toplamı mı 17.5 canım
Tamam bende 12 gibi kalkiyorum hemen yapıp.resim atcam bakalim nasil cikcak ikimizinkide:)Sabah idrariyla yapıyorum cnm uyanınca 11 gibi.testleri gittigidiyordan aldım 16 tane ovulasyon 4 gebelik 1 tane erken gebelik 17.50 tl
bizim 2 sene olcak cnm.Belirtileri dinlememeyi öğrenmeye başlamıştım bende aslında ama insan işte ümitleniyor..bu ay doktora gitmeyi planlıyorum adetin 3. Günü gidip hormon testlerini yaptıracagım.sonrada gideceğim.sizin denemenizin kaçıncı ayı?
TeşekkürlerHosgeldiniz hayırlısı olsun daha çok yeni doktora gitsenizde bisey yapmazlar
Hosgeldiniz rabbim herkesin gönlüne göre versin ins
Hmm peki doğru yolluyolarmı genelde başka şeyler çıkıyorEvet cnm
Evet cnm hemde siparis verdin ertesi gun elinde saticı super ötesi arayip nasil kullanacağinida anlatiyor
Valla bende cok zor dayandim artik yarin gitcem dayanamiyorummm ilk bebisim olcak bide :)İnşallah canım nasıl hiç test yapmadan dayandın 10 gün
Bende gittigidiyordan aldim 30 ovulasyon 10 gebelik testi 29.90 a.Hmm peki doğru yolluyolarmı genelde başka şeyler çıkıyor
Ahahhh o durumda olmak istemezdim.Sipariş eytiğin gün geliyormu bende edeyimmBende gittigidiyordan aldim 30 ovulasyon 10 gebelik testi 29.90 a.
Kargo geldigi sırada evde değildim. Eşim teslim almış. Eve geldim heyecanlı heyecanli açtım kutuyu ne göreyim içinde 1 tane bütün bi de yarım havuc
Sinirden aglicam ama nasıl olur ya diyorum falan eşim de gülüyor arayip kufretcektim. En sonunda güle güle getirdi testleri bende derin bi ohh cektim
Ne kAdar yüksek? Bende ilk gittiğimde prolaktin yüksekliği çıkmıştı..33tü.senin kaç?bir de inmiyor mu bayağı süre olmuş?bizim 2 sene olcak cnm.
bende prolaktin yuksekligi var.
Menopozdayken bile hamile kalanlar var kendine dert etme abla.Neden şimdi düşünmeye başladın 2.yi daha erkende yapabilirdin ama düşünmen iyi olmuş allahın izniyle olur inşallah bir tane olmuş 2 de olurBen 36 yasindayim 18 yasinda oglum var ve ikinci icin 7-8 aydir deniyorum olmuyo yaslandim sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?