2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

cnm en azindan adetin duzenli oluyo dert etme insallah dualarla Rabbim ne zmni uygun gorurse o zmn verir hayirli saglikli bi evlat insallah
ben de gunleri karostirmjsim benim adet gunum bugun degil yarinmis cnm beim de yakindir kirmizilara
Belirtileri dinlememeyi öğrenmeye başlamıştım bende aslında ama insan işte ümitleniyor..bu ay doktora gitmeyi planlıyorum adetin 3. Günü gidip hormon testlerini yaptıracagım.sonrada gideceğim.sizin denemenizin kaçıncı ayı?

ayni durumdayim cnm ve merak etme bi cogumuz ayni durumda tabi ki Rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin ama iste insan uzulmuyo imrenmiyo degil
bu sene benim sansima benden once evlenen herkesin hamilelik haberini aldim.4 5 kisi hamile.

bizim 2 sene olcak cnm.
bende prolaktin yuksekligi var.

Hmm peki doğru yolluyolarmı genelde başka şeyler çıkıyor
Bende gittigidiyordan aldim 30 ovulasyon 10 gebelik testi 29.90 a.
Kargo geldigi sırada evde değildim. Eşim teslim almış. Eve geldim heyecanlı heyecanli açtım kutuyu ne göreyim içinde 1 tane bütün bi de yarım havuc
Sinirden aglicam ama nasıl olur ya diyorum falan eşim de gülüyor arayip kufretcektim. En sonunda güle güle getirdi testleri bende derin bi ohh cektim

Ahahhh o durumda olmak istemezdim.Sipariş eytiğin gün geliyormu bende edeyimm

Ben 36 yasindayim 18 yasinda oglum var ve ikinci icin 7-8 aydir deniyorum olmuyo yaslandim sanirim
Menopozdayken bile hamile kalanlar var kendine dert etme abla.Neden şimdi düşünmeye başladın 2.yi daha erkende yapabilirdin ama düşünmen iyi olmuş allahın izniyle olur inşallah bir tane olmuş 2 de olur

Selam kızlar hepinize iyi akşamlar iyiki kadınlar klubü var iyiki sizler varsınız burdan güzel bi şekilde herşeyi paylaşıyoruz benim başımdan kötü bir deneyim geçti 23 aralıkta 11 haftalık gebeliğim kalp durması sonucuyla kürtajla sonlandırıldı çok kötü bir durum gerçekten Demir eksikliğimden kaynaklı kan pıhtılaşmasıydı nedeni ve korunuyordu eşim kürtaj sonrası dışa kaçma yöntemiyle ama bi kez korunmadık sat 26 ocak bat 24 veya 23 şubat olmalıydı henüz adet olmadım benim normal hesabıma göre 5 gün geciktim başına böyle bişey gelen oldu mu bi seferle hamile kalmış olabilir miyim şimdi bana git test al diyeceksiniz ama eczanenin önünden geçmek bile beni ürkütüyor çok üzüldüm kürtajdan sonra ve korkuyorum sizlere ricam msjım uzun ama okuyup bana yardımcı olmanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…