2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Menopozdayken bile hamile kalanlar var kendine dert etme abla.Neden şimdi düşünmeye başladın 2.yi daha erkende yapabilirdin ama düşünmen iyi olmuş allahın izniyle olur inşallah bir tane olmuş 2 de olur

Canim oglum ilk esimden 1,5 yasindayken ayrilmistim 2.evliligimi yeni yaptim o yuzden calismalarda yeni basladi yani :)))

Canim oglum ilk esimden 1,5 yasindayken ayrilmistim 2.evliligimi yeni yaptim o yuzden calismalarda yeni basladi yani :)))
Yeni evlilik yeni bebek

Hayırlı olsun allah bir yastıkda kocatsın..

Ovulasyon testi al abla yumurtalıklarının ne zaman çatladığını bilir o zamanlarda ilişkiye girersin.

Bana kalsa hergün ilişkiye gir arada kendinize 1 günlük izin verirsin.

Sabah 4 ile 6 da iyi oluyor

Saol canm uygulama indirdim ona gore regl takibi yapiorum ordada yumurtlama gunu yazio ona uyuyorum nekadar dogru bilmiyorum hergun iliski diosunda yaslanioz oyle hergun nerdeeee :))))) olmazsa tup bebek denicem bakalim

Saol canm uygulama indirdim ona gore regl takibi yapiorum ordada yumurtlama gunu yazio ona uyuyorum nekadar dogru bilmiyorum hergun iliski diosunda yaslanioz oyle hergun nerdeeee :))))) olmazsa tup bebek denicem bakalim
Annem 31 yaşındayken kardeşimi doğurdu şim 38 yaşında kardeşimle uraşıyo taş gibi

Sende daha yaşlanmamışsın birşey olmaz hemen tüp bebek deneme.Doktora gözüktünmü doktor kontrolünde dene istersen bir kaç ay

Gittim muayene oldum tahlil istedi 9 tane ne oldugunu bile bilmiyorum yaptirdim verdim hersey normal 2 ay daha dene olmazsa gel dedi 2 ay oldu sonkez gitcem bakalim ona gore yol cizcem artik ama dua edin olsun bende size ederim bol bol

Gittim muayene oldum tahlil istedi 9 tane ne oldugunu bile bilmiyorum yaptirdim verdim hersey normal 2 ay daha dene olmazsa gel dedi 2 ay oldu sonkez gitcem bakalim ona gore yol cizcem artik ama dua edin olsun bende size ederim bol bol
İnşallah olur ablacım.Olmayan herkeze versin rabbim bende çok istiyorum valla hi dualarım seninle

canım testlerde adete yakın çıkar ..adet gunune kaç gun var

Canım bende tam aynı konuya değinmek için girdim konuya sende yazınca yalnız değilim onu gördüm :) Bende gecen ay görümcemin bu ay da daha dün eltimin hamile olduğunu öğrendim. Tamam çok seviniyorum ama ister istemez bi burukluk oluyo dün o kadar çok ağladım üzüldüm ki anlatamam. Yani onların taş çatlasa 3 yada 4. denemeleri bide ben 1 yıldır deniyorum halaa yok. Tabiki herşeyin hayırlısı en iyisini rabbim bilir ama burukluk oluyo yaniii. Sosyal medyada bile tanıdıklarım arkadaşlarım hep hamilelik haberi veriyolar bilmiyorum bendeki algıda seçicilik mi oldu artık ama herkes yapıyo bi ben beceremiyomusum gibi geliyor sanki hiç hamile olamayacakmışım gibi oluyo. Çok saçma düşünceler ama düşünmeden edemiyorum .Psikolojilerde gitti bizim :/

Ne kAdar yüksek? Bende ilk gittiğimde prolaktin yüksekliği çıkmıştı..33tü.senin kaç?bir de inmiyor mu bayağı süre olmuş?
benim de o civarlardaydi cnm hatirlamiyorum cok 35 miydi neydi 24 e dusmustu ama doktor dedi ki prolaktin strese bagli yukseliyo dedi strese girme dedi.hadi kolaysa girme stressiz hayat mi var ...
ondan sonra merak ettim baktirdim yine bi kac ay sonra bu sefer normal cikmisti ama bayadir baktirmadim.
bu ayin basinda falan bi kac kez testere disli aslan pencesi cayi ictim prolaktini dengede tuttugu icin.ama cok icemedim acı geldi
zaten belki horminlarima baktiririm yine cocuk olmazsa
bende diyorum acaba sogan kuru mu yapsam herkes yapiyo ben hic denemdim

merhaba öncelikle çok geçmiş olsun. bende 7 ocakta 10. Haftamda kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. 1 adet bekledim ama doktor adet düzensizliği olabilir demişti. Bu ay korunmasız ilişkimiz oldu ama hamile olduğumu sanmıyorum. Bat 3 mart bu kürtajdan sonra 2. Adetim olacak Sende belirti var mı?

Bende ıkı ay ilaç kullandım sonra baktırmadım bir daha..bende ne durumda bilmiyorum.üstüne düştükçe daha çok düşünüyormusum gibi geliyor...sopan kürünü bu ay deneyeceğim bende..

korkma cnm mecbur bi sekilde iyi ya da kotu ogrenceksin oyle dusun..daha fazla kendini kaptirmadan bi test al derim.onunu gormus olursun.
kurtajdan sonra cocugu olmaz algisi var bizim toplumda.ama oyle bisey yok merak etme cnm.bizimde bi akraba kurtaj olmustu.2 aylik hamileydi cocugun kalbi durmustu karninda kurtaj yaptilar ve iki uc ay sonra yine hamile kaldi ama kanamasi oldu ilk aylar dikkat etti doktora gitti vs..ve masallah simdi sag salim kucagina aldi.darisi sana bana tum isteyenlere olsun insallah

Bende ıkı ay ilaç kullandım sonra baktırmadım bir daha..bende ne durumda bilmiyorum.üstüne düştükçe daha çok düşünüyormusum gibi geliyor...sopan kürünü bu ay deneyeceğim bende..
ben de dusunuyorum sogam kurunu ama icebilirmiyim hiiic bilmiyorum sogan sonucta
ben bi tarif gordum soganinkabugjnu soymadan cayini yapiyolar bende oyle yapicam yoksa soyup yaparsam hayatta icemem.
benim de doktor ilacla dusurmustu.dostinex

Ben sogan kuru denedim o ay erken regl oldum normalde 25 te bir olurken o ay 19 gunde oldum kuru birakinca ertesi gun oldum sinirlendim bidahada kur mur yapmadim

Kızlar adetim 1 hafta gecikti test yaptim iki kez negatif çıktı diş ağrısı için doktor antibiyotik vermisti adet olacağım gün basladm ilaca mecburen ve adet olmadm 4. Gün biraktm 3 gün gecti ama yine olmadm çocukta istiyorum ama negatif sonucunu görünce moralim çok bozuldu sizce atibiyotik etkisi ne kadar sürüyor ki ondanmidr acaba

antibiyotik almadan bi kan testi yaptirsana cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…