2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Bebek dusunmeye basladiktan sonra doktora gittim. Doktor ufak kistlerin var dedi ben de soğan kürü denedim. Adet tarihlerim düzensiz 32/34/36 da bir olurum ama bu sefer 47 günde oldum. Bir kaç yerde de soğan kuru deneyenler bnm gibi gex olduğunu yazmış. Bilginiz olsun kızlar.

a
Antibiyotik bitti zaten 3 gündür almıyorum yinede olmadm hiçbir belirtide yok gebelik içinde adet içinde
adetin bi hafta gecmis kanda kesin belli olur
illa belirti sart degil ki bi cok kisi hic bi belirti yasamiyo zaten.
hatta bi yakinim 2 aylik hamileymis de doktora gitmis oyle ogrenmis

benim de iate cekincelerim var aslinda sogam kuruyle alakali bende kist sorunu yok
acaba kist olusturur mu sogan kuru. kas yapayim derken goz cikartmayim bi de...
adeti geciktirdigini ilk kez okudum..
peki hic kasik agrisi ya da baska belirtiler yasadin mi

a

adetin bi hafta gecmis kanda kesin belli olur
illa belirti sart degil ki bi cok kisi hic bi belirti yasamiyo zaten.
hatta bi yakinim 2 aylik hamileymis de doktora gitmis oyle ogrenmis
Anladım umarım dediğin gibi olur çok istiyorum cunku 1 bucuk yıldır evliyim polikistik var bende o yuzden olmuyor bekliyoruz hala

Aynen kasiklarimda ağrı vardı ve beyaz akıntı geldi.

Anladım umarım dediğin gibi olur çok istiyorum cunku 1 bucuk yıldır evliyim polikistik var bende o yuzden olmuyor bekliyoruz hala
insallah mutlu haberler alirsin
bende de prolaktin yuksekligi vardi
indirdi doktor ilacla ama hala var mi bilmiyorum bi ara baktirdigimda normaldi ama uzun zamandir baktirmiyorum
prolaktinden dolayi yumurta tembelligi var bende
iki kere catlatma ignesi oldum tutmadi

Catlatma iğnesini denemedim ben hiç aynı sekilde polistikte yumurta tebelligi oluyormus bazen 3 ay adet olmadigim günler oldu ilac kullandm 3 ay simdi 35 gunde bir ama bu olmadım 41 günüm oldu hakkimizda hayırlısı

Kızlar ben doktora gittiğimde testlerimde falan herşey normal demişti ama prolaktinim 48di referans değerleri bilmediğim için dikkat etmedim bende sonra burdan baktığımda öğrendim yüksek olduğunu. Sizce çok mu yüksek ve yüksekliği nelere neden oluyo biliyo musunuz?

Catlatma iğnesini denemedim ben hiç aynı sekilde polistikte yumurta tebelligi oluyormus bazen 3 ay adet olmadigim günler oldu ilac kullandm 3 ay simdi 35 gunde bir ama bu olmadım 41 günüm oldu hakkimizda hayırlısı
Soğan kürunu denicm adet olursm eger birtikten 3 gun sonra sabah aksam aç karina 15 gun boyunca icmek gerekmiyormuş bakalm artik

Canım benim ilk gebeliğimde de çok belirti yoktu hatta hiç yoktu sadece adet olacağım zamanki şeyler oluyordu şimdi yine aynı ama bilmiyorum bekliyorum

Amiiin tinyrose inşallah bekliyorum işte inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah hamileyimdir çok sevinir hepinize dualar ederim ama işte insan yinede kendini çok kaptırmak istemiyor

@Hymph bu arada çok sağol sanada çok geçmiş olsun inşallah o duyguyu bizde sonuna kadar yaşar bebeklerimizi kucağımıza alırız

eger dogru baktiysan yuksek cnm daha yukaek olanlar da var tabi
kesinlikle kuru uzum incir maydanoz yeme
yani süt yapan seyleri yeme
prolaktin hormonu süt hormon demek
doktor sana buyuk ihtimal ilac verir onla dusurtur

Soğan kürunu denicm adet olursm eger birtikten 3 gun sonra sabah aksam aç karina 15 gun boyunca icmek gerekmiyormuş bakalm artik
adet bittikten 3 gun sonra mi
birde soganin kabugunu soyup mu cayini yaoicaksiniz
bi yerde okudum da kabuguyla da yapiyolardi
soymak sartaa ben icemem onu (

eger dogru baktiysan yuksek cnm daha yukaek olanlar da var tabi
kesinlikle kuru uzum incir maydanoz yeme
yani süt yapan seyleri yeme
prolaktin hormonu süt hormon demek
doktor sana buyuk ihtimal ilac verir onla dusurtur
işte doktor herhangi bir şey demedi sonuçların normal bişeyin yok hamile kalabilirsin dedi yolladı. Sonradan burda baktığımda öğrendim yüksek olduğunu. Bakalım bu cuma başka bir doktora randevu aldım tekrar yaptırayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…