2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Catlatma iğnesini denemedim ben hiç aynı sekilde polistikte yumurta tebelligi oluyormus bazen 3 ay adet olmadigim günler oldu ilac kullandm 3 ay simdi 35 gunde bir ama bu olmadım 41 günüm oldu hakkimizda hayırlısı
benim de hep 30 - 35 gun arayla adet olurdum bi kac ay masallah adetim duzenli
bi kac gun oynuyo tabi yine de
ilk kez hatta gecen ay 23 gun sonra adet olmustum tam 4 gün erken olmustum cok sasirmistim

Adet bittikten 3 gün sonra içiliyor. Orta boy yemeklik soğanın üst kabuğunu çek diğeri kalsn 4 parcaya bolduktn sonra kaynamış suya ay 5 dakika ustu kapali tekrar kaynat ve altini kapa ne soğuk ne sicak ortasi oluck buna dikkat etmk gerekiyorms. Sabah aksam icilick. Leke gorulebilir ictigin zamnlarda o temizledi icinmis. Ben hamile kalmk icin denicm o yuzden zehir olsa katlnrim heralde bu arada bu cayi taze yapmn lazm sabh aksm 1 su bardagi herseyin fazlasi zarar unutma

benim de hep 30 - 35 gun arayla adet olurdum bi kac ay masallah adetim duzenli
bi kac gun oynuyo tabi yine de
ilk kez hatta gecen ay 23 gun sonra adet olmustum tam 4 gün erken olmustum cok sasirmistim
Cnm gayet norml bence duzene girmesi. 35 gunden sonra adet olmak sorunlu doktorum demişti 15 az 40 gunden fazla olunca sorun oluyorms cunku yumurta catlamiyr ve hamilelik olmuyor dolayisyla

Cnm gayet norml bence duzene girmesi. 35 gunden sonra adet olmak sorunlu doktorum demişti 15 az 40 gunden fazla olunca sorun oluyorms cunku yumurta catlamiyr ve hamilelik olmuyor dolayisyla
benim de malesef yumurta tembel
catlatma ignesi oldum iki kere ise yaramadjm

Merhaba kızlar... şu reglim bitseydi de başlasaydım çalışmalara, ovaluasyon testi kullanan arkadaşlar önerilerinizi alabilir miyim? Şu bir kaç günümü o işe adayım bari.

Antibiotik regli geciktiriyor cnm benim başima 2 kez geldi ama seninde aynımi bilemem

Cok uzuldum gercekten. Yaşadığın sey cok zor. Boyle hissetmen cok normal. Ama bilmen gereken bir sey var rabbimin her zaman bir plani vardir. Doğsa belki kisa sürede olecekti. Yada engelli bir birey olacakti. Cok zor gercekten ama bir kez düşük yapman her zaman aynisi olacağı anlamına gelmez. Ve senin yasadiklarini yasayip ikinci seferde sağlıklı bebeği olan o kadar cok insan var ki. Sen hayırlısı de uzulme. Insallah bebeğini sağlıcakla kucağına alirsin

Merhaba kızlar... şu reglim bitseydi de başlasaydım çalışmalara, ovaluasyon testi kullanan arkadaşlar önerilerinizi alabilir miyim? Şu bir kaç günümü o işe adayım bari.
Valla ben reglin 6.gunü başladim 10 11 de en koyu cizgiyi yakaladım çalışmaya başladım test yapmasaydımda olurmuş yumurtam çok agrili bir şekilde çatladı.yalniz en koyu günde degilde bir sonraki günde çatlıyor

Ben bu ay tahminen 48 günde adet olucam. Ne yani yumurtam catlamadi mi şimdi?

Canım 12.gunden itibaren başla sen gücünü boşa harcama
12. Gün benim için geç oluyor. 8. Gün başlamam lazım. eşimle ayrı olduğumuz için en doğru günü de tespit edip, gerekirse bir araya gelmeye çalışmamız lazım. Reglimin 4. Günü dedim bende o arada test araştırayım

Kizlar günaydin az once lavaboya gittim afedersiniz peceteye 1 damla çook acik pembe akinti gordum sanirim bende adet olucam baya bi ağrımda var yaptigim testler beni yaniltti galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…