- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #2.361
benim de hep 30 - 35 gun arayla adet olurdum bi kac ay masallah adetim duzenliCatlatma iğnesini denemedim ben hiç aynı sekilde polistikte yumurta tebelligi oluyormus bazen 3 ay adet olmadigim günler oldu ilac kullandm 3 ay simdi 35 gunde bir ama bu olmadım 41 günüm oldu hakkimizda hayırlısı
aynen oyle yap tabi kafan rahat olsun onemli olan o ...işte doktor herhangi bir şey demedi sonuçların normal bişeyin yok hamile kalabilirsin dedi yolladı. Sonradan burda baktığımda öğrendim yüksek olduğunu. Bakalım bu cuma başka bir doktora randevu aldım tekrar yaptırayım
Cnm gayet norml bence duzene girmesi. 35 gunden sonra adet olmak sorunlu doktorum demişti 15 az 40 gunden fazla olunca sorun oluyorms cunku yumurta catlamiyr ve hamilelik olmuyor dolayisylabenim de hep 30 - 35 gun arayla adet olurdum bi kac ay masallah adetim duzenli
bi kac gun oynuyo tabi yine de
ilk kez hatta gecen ay 23 gun sonra adet olmustum tam 4 gün erken olmustum cok sasirmistim
benim de malesef yumurta tembelCnm gayet norml bence duzene girmesi. 35 gunden sonra adet olmak sorunlu doktorum demişti 15 az 40 gunden fazla olunca sorun oluyorms cunku yumurta catlamiyr ve hamilelik olmuyor dolayisyla
Soğan kürü yumurta catlatiyormus. Benim kaynanam sürekli iç iç diye diye bi hal oldm arastirdm icicm artikbenim de malesef yumurta tembel
catlatma ignesi oldum iki kere ise yaramadjm
Dogru yolluyor tabikide güvenilir satici 2 kere sipariş verdimNasıl gittigidiyordan aldın ? Hepsinin toplamı mı 17.5 canım
Antibiotik regli geciktiriyor cnm benim başima 2 kez geldi ama seninde aynımi bilememKızlar adetim 1 hafta gecikti test yaptim iki kez negatif çıktı diş ağrısı için doktor antibiyotik vermisti adet olacağım gün basladm ilaca mecburen ve adet olmadm 4. Gün biraktm 3 gün gecti ama yine olmadm çocukta istiyorum ama negatif sonucunu görünce moralim çok bozuldu sizce atibiyotik etkisi ne kadar sürüyor ki ondanmidr acaba
Cok uzuldum gercekten. Yaşadığın sey cok zor. Boyle hissetmen cok normal. Ama bilmen gereken bir sey var rabbimin her zaman bir plani vardir. Doğsa belki kisa sürede olecekti. Yada engelli bir birey olacakti. Cok zor gercekten ama bir kez düşük yapman her zaman aynisi olacağı anlamına gelmez. Ve senin yasadiklarini yasayip ikinci seferde sağlıklı bebeği olan o kadar cok insan var ki. Sen hayırlısı de uzulme. Insallah bebeğini sağlıcakla kucağına alirsinSelam kızlar hepinize iyi akşamlar iyiki kadınlar klubü var iyiki sizler varsınız burdan güzel bi şekilde herşeyi paylaşıyoruz benim başımdan kötü bir deneyim geçti 23 aralıkta 11 haftalık gebeliğim kalp durması sonucuyla kürtajla sonlandırıldı çok kötü bir durum gerçekten Demir eksikliğimden kaynaklı kan pıhtılaşmasıydı nedeni ve korunuyordu eşim kürtaj sonrası dışa kaçma yöntemiyle ama bi kez korunmadık sat 26 ocak bat 24 veya 23 şubat olmalıydı henüz adet olmadım benim normal hesabıma göre 5 gün geciktim başına böyle bişey gelen oldu mu bi seferle hamile kalmış olabilir miyim şimdi bana git test al diyeceksiniz ama eczanenin önünden geçmek bile beni ürkütüyor çok üzüldüm kürtajdan sonra ve korkuyorum sizlere ricam msjım uzun ama okuyup bana yardımcı olmanız
Valla ben reglin 6.gunü başladim 10 11 de en koyu cizgiyi yakaladım çalışmaya başladım test yapmasaydımda olurmuş yumurtam çok agrili bir şekilde çatladı.yalniz en koyu günde degilde bir sonraki günde çatlıyorMerhaba kızlar... şu reglim bitseydi de başlasaydım çalışmalara, ovaluasyon testi kullanan arkadaşlar önerilerinizi alabilir miyim? Şu bir kaç günümü o işe adayım bari.
Canım 12.gunden itibaren başla sen gücünü boşa harcamaMerhaba kızlar... şu reglim bitseydi de başlasaydım çalışmalara, ovaluasyon testi kullanan arkadaşlar önerilerinizi alabilir miyim? Şu bir kaç günümü o işe adayım bari.
Peki kaç gün gecikti cnm seninkiAntibiotik regli geciktiriyor cnm benim başima 2 kez geldi ama seninde aynımi bilemem
3 gün gecikmisti cnm ama ben antibiotikten olduğunu anlamıstım çünki korunuyordumPeki kaç gün gecikti cnm seninki
Soyup 4e bolup oyle pisirdim burnumu tikadim yoksa icemezdimsogan kabugunu soymadan cayini yapanlar da var bi kac yerde okumustum
oyle mi yapmistin sende yoksa soyup mu
nasil ictiniz ya((
Ben bu ay tahminen 48 günde adet olucam. Ne yani yumurtam catlamadi mi şimdi?Cnm gayet norml bence duzene girmesi. 35 gunden sonra adet olmak sorunlu doktorum demişti 15 az 40 gunden fazla olunca sorun oluyorms cunku yumurta catlamiyr ve hamilelik olmuyor dolayisyla
12. Gün benim için geç oluyor. 8. Gün başlamam lazım. eşimle ayrı olduğumuz için en doğru günü de tespit edip, gerekirse bir araya gelmeye çalışmamız lazım. Reglimin 4. Günü dedim bende o arada test araştırayımCanım 12.gunden itibaren başla sen gücünü boşa harcama
Bende bugün olacakmış hissindeyim boşta geçmedik bakalım öğlen test yapicam inşallah koyu çizgiyi görürümDaha olmadı cnm bende bekliyorum ama hissediyorum bugün yarın olacakmış gibi geliyo yinede nolur ne olmaz boş geçmiyoruz gün aşırı devam
İnş cnm bende seni takipteyim hayırlısıyla bu ay alalım inş hayırlı haberleriBende bugün olacakmış hissindeyim boşta geçmedik bakalım öğlen test yapicam inşallah koyu çizgiyi görürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?