- 16 Şubat 2017
- 1.006
- 858
- 43
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #2.381
İnşallah canım hepimiz alırız o güzel haberiİnş cnm bende seni takipteyim hayırlısıyla bu ay alalım inş hayırlı haberleri
Bi de ayni zamanda hamile kaliyomusuz:)))))İkimizdede ikinci çizgi var ama once siliktesti sonra tekrar belirmeye başladı
Ben 36 yasindayim 18 yasinda oglum var ve ikinci icin 7-8 aydir deniyorum olmuyo yaslandim sanirim
Canım ümitleri kesmek yok Allah in işi belli olmazKizlar günaydin az once lavaboya gittim afedersiniz peceteye 1 damla çook acik pembe akinti gordum sanirim bende adet olucambaya bi ağrımda var yaptigim testler beni yaniltti galiba
Valla biz adet bittiği gün başladık hata mi ettik bilmiyorum amaKizlar adetten kac gun sonra basliyorsunuz denemelere?
Valla biz adet bittiği gün başladık hata mi ettik bilmiyorum ama
Bende duydum ama benim yumurtlamam daha yeni oluyo bakalım bizde olursa bugünden sonra olur :)Oyle hamile kalan birkac kisiyi duydum gecen ay
Saniirm herkese gore degsiiyo bu durum
Aa evet tekrar belirmeye baslamis kiz yoksa hamile misin?Eki Görüntüle 1960008 yaptığım bütun testler cnm
Ama yumurta catlayali 4 gün oluyor hemen adet olmam benceBende de boyleydi dun ve aksama reglim basladi
Bilmiyorumki devam etcem yapmaya eğer koyulasirda hamile çıkarsam ovulasyon tespit edebiliyor ozaman 8 gun daha sabirAa evet tekrar belirmeye baslamis kiz yoksa hamile misin?
ne zmn icmek gerek pekiSoğan kürü yumurta catlatiyormus. Benim kaynanam sürekli iç iç diye diye bi hal oldm arastirdm icicm artik
tadi nasildiSoyup 4e bolup oyle pisirdim burnumu tikadim yoksa icemezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?