2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Merhabalar, uzun süredir takip edip yazmayanlardanım. 2 yıllık evliyim ve ocak ayından beri çocuk istiyoruz. normal de adetlerim çok düzenlidir. gününü şaşmaz ya da 1 gün önce 1 gün sonra olur. adetim 6 gün gecikti yalnız biraz önce test yaptım negatif çıktı. çok moralim bozuldu.

gec dollenme olabiliyo bazen
ya da stresli bi donemden gecoyosan da olabilir
her ikisi de degilse doktora gozuk bence

kizlar kalcama mi desem hafif asagidi mi desem tam da kestiremedim ama o bolgeye ara ara igne batmasi gibi agri giriyor iki gundur bu saatler daha cok girmeye basladi
kramp falan mi ne bu ya anlamadim benim gibi olan varmi
bat bugun benim bir de

Canım daha sonrada çıkabilir kan testi yaptır stres falan yapmış olabilir misin bu ay

4 ay doğal yollarla denedim şubatın başında doktora gittim doktor klomen ve çatlatma iğnesi verdi gene olmadı dün adet oldum
hormonlarina baktirdin mi
bu bazi doktorlar basindan savmak icin hemen veriyolar klomeni yumurta gelisismi olunca catlatma igmesi veriyolar
insam once bi bakar hormonda sıkinti var mi rahimde var mi once onlara bi baktir ondan sonra catlatma ignesi al cnm
rahim filmini cektir hormon testi yaptir esine de bakilsin oyle al

rahim filmi haric hepsini kontrol edildi. hormanlarım normal idi klomeni içtikten sonra 24 mm ulaştı yumurtam ve kendiliğinden çatlamadığı için de iğne yaptık. bu ay için tekrar klomeni verdi ama kullanmıcam şuan işim gereği doktorların kısıtlı olduğu bir yerdeyim biraz daha bekleyip daha iyi koşullarda doktora gitmeye karar verdim bende eşim de bakılmadı tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…