- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #2.401
O kadar testin var mi cnm? Benim duzensizligim var o testler bana lazım. 2 3 gün arayla yapayim bariBilmiyorumki devam etcem yapmaya eğer koyulasirda hamile çıkarsam ovulasyon tespit edebiliyor ozaman 8 gun daha sabir
Çok kötü kokuyor burnunu tikayip icersen fazla duymuyosun kokuyutadi nasildi(((
hemen :)))Kizlar adetten kac gun sonra basliyorsunuz denemelere?
insallah dogal yolarla mi deniyosunuzkızlar merhaba aranıza yeni katıldım 5 aylık evliyim bende hiç korunmadık fakat hala gebelik gerçekleşmedi umarım mart ayı bizim için uğurlu olur
offf cok istiyorum da korkuyorum resmwn icmeyeÇok kötü kokuyor burnunu tikayip icersen fazla duymuyosun kokuyu
gec dollenme olabiliyo bazenMerhabalar, uzun süredir takip edip yazmayanlardanım. 2 yıllık evliyim ve ocak ayından beri çocuk istiyoruz. normal de adetlerim çok düzenlidir. gününü şaşmaz ya da 1 gün önce 1 gün sonra olur. adetim 6 gün gecikti yalnız biraz önce test yaptım negatif çıktı. çok moralim bozuldu.
Merhabalar, uzun süredir takip edip yazmayanlardanım. 2 yıllık evliyim ve ocak ayından beri çocuk istiyoruz. normal de adetlerim çok düzenlidir. gününü şaşmaz ya da 1 gün önce 1 gün sonra olur. adetim 6 gün gecikti yalnız biraz önce test yaptım negatif çıktı. çok moralim bozuldu.
ablamda adetten sonra bir kaç kere kontrol etmesine rağmen adet geçikmesinin 11. günü pozitifi gördügec dollenme olabiliyo bazen
ya da stresli bi donemden gecoyosan da olabilir
her ikisi de degilse doktora gozuk bence
4 ay doğal yollarla denedim şubatın başında doktora gittim doktor klomen ve çatlatma iğnesi verdi gene olmadı dün adet oldumi
insallah dogal yolarla mi deniyosunuz
Canım daha sonrada çıkabilir kan testi yaptır stres falan yapmış olabilir misin bu ayMerhabalar, uzun süredir takip edip yazmayanlardanım. 2 yıllık evliyim ve ocak ayından beri çocuk istiyoruz. normal de adetlerim çok düzenlidir. gününü şaşmaz ya da 1 gün önce 1 gün sonra olur. adetim 6 gün gecikti yalnız biraz önce test yaptım negatif çıktı. çok moralim bozuldu.
hormonlarina baktirdin mi4 ay doğal yollarla denedim şubatın başında doktora gittim doktor klomen ve çatlatma iğnesi verdi gene olmadı dün adet oldum
ablanda gec dollenme olmus demekki cnmablamda adetten sonra bir kaç kere kontrol etmesine rağmen adet geçikmesinin 11. günü pozitifi gördü
rahim filmi haric hepsini kontrol edildi. hormanlarım normal idi klomeni içtikten sonra 24 mm ulaştı yumurtam ve kendiliğinden çatlamadığı için de iğne yaptık. bu ay için tekrar klomeni verdi ama kullanmıcam şuan işim gereği doktorların kısıtlı olduğu bir yerdeyim biraz daha bekleyip daha iyi koşullarda doktora gitmeye karar verdim bende eşim de bakılmadı tabihormonlarina baktirdin mi
bu bazi doktorlar basindan savmak icin hemen veriyolar klomeni yumurta gelisismi olunca catlatma igmesi veriyolar
insam once bi bakar hormonda sıkinti var mi rahimde var mi once onlara bi baktir ondan sonra catlatma ignesi al cnm
rahim filmini cektir hormon testi yaptir esine de bakilsin oyle al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?