- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
Her ay hem umut edip hem kendi kendine yine yok diyoruz he acı bir durum bu rabbim sınavımızı kısa tutar insallahYaa çok istıyorum ama içimdeki bir hıste yok dıyor o yüzden korkuyorum arkadaşım
Cnm hiç belli olmaz.ya bende hissediyorum hamile oldugumu ilişki ilk defa dün akşam yaşandı ama hissediyorum. Bilmiyorum belki.psikolojik 2 hafta sonra gebelik testi yapicamKızlar 3 gundur falan sol kasığımda batmalar vardi hatta gece uykudan uyandım boyle igne batar gibi aralikli bir sekilde
Sngl yazıyor ya ondan. Benim ismim de sengulHayır neden sordunuz ?
ben hiç kullanmadım ama sağlıklı olup kalamayanlardanım canım ,tavsiyem adet gecikince test yapman yoksa stres,aylar geçtikçe benim gibi yorulmalar,depresyon baş gösterir :/Arkadaşlar merhaba ben de Yen'i katıldım :) 21 yaşındayım 2 buçuk yıldır evliyim son 2 aydır çocuk düşünüyoruz Ve önceden rasgele birlikte oluyorduk hiç takıp etmiyordum. Ama baktım olmuyor doktora gitim doktor çok ilgisiz bi bayandır hiç memnun kalmadım. Neyse süt hormonum yüksek çiktı be kıst çıktı ama doktor korkucak bişey Yok dedi. DOSTINEX diye bi ilaç verdi bu ilaçı kulanan herkez hamile kalıyormuş çoğu öyle söylüyor. Bende kulanıyorum aynı zamanla da kür yapıyorum İbrahim Saraçoğlu'un tavsiyesi ile, takvim de indirdim 3 günüm vardı gebelik şansı yüksek olan 3 kez de ilişkiye girdik belime yastık koyup sabaha kadar yatım arkadaşlar şimdi sürekli bi kasıtlarımda agrı var bide içim bulanıyor sürekli kusmuyorum hastalığıma 3 gün kaldı yardımcı olurmusunuz arkadaşlar bıraz sabırsızım biliyorum çok yazdım ama kusura bakmayın
Gun asiri yapican iste. Sperm 48 ila 72 saat canli kalabiliyormushangi 4 ki o ya ,14-18. gün mü ,12-16 mı vb.
hıııı bende kutumda büyük hissediyordum canım ,bu akşam bari deme depresyondayım pökürdeyip ağlıcam he :)Cnm hiç belli olmaz.ya bende hissediyorum hamile oldugumu ilişki ilk defa dün akşam yaşandı ama hissediyorum. Bilmiyorum belki.psikolojik 2 hafta sonra gebelik testi yapicam
Kiyamam aglama nasip kısmet cnm bu işler hayirlisini istehıııı bende kutumda büyük hissediyordum canım ,bu akşam bari deme depresyondayım pökürdeyip ağlıcam he :)
Amin insallahEvet hastalığı bekliyorum zaten ilk dalan gecikirse hemen yaptıracak bakalım dua edelim birbirimize
Canm google playden adet mini indrdm iste 28 gun secyrm adet suremi secyrmn hesaplyr zaten yumrtlama zamannda sarı akntı cogalyr ole cnmPeki nasıl anlıyorsunuz test kullanmadan bu konuda sıkıntı yaşıyorum yardımcı olursanız swvinirim
Merhaba hoşbulduk, bir süredir takipteyim yazmıyorum pek amabenim gibi ne çok karderdaş varmış,hoşgeldin cnm :)
1 tane var cnm 2.istiyoruz sizinYok arkadaşım ben Songül zaten Songül Şengül aynı :) :) sizin kaç çocuğunuz var ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?