2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Kızlar 3 gundur falan sol kasığımda batmalar vardi hatta gece uykudan uyandım boyle igne batar gibi aralikli bir sekilde
Cnm hiç belli olmaz.ya bende hissediyorum hamile oldugumu ilişki ilk defa dün akşam yaşandı ama hissediyorum. Bilmiyorum belki.psikolojik 2 hafta sonra gebelik testi yapicam

ben hiç kullanmadım ama sağlıklı olup kalamayanlardanım canım ,tavsiyem adet gecikince test yapman yoksa stres,aylar geçtikçe benim gibi yorulmalar,depresyon baş gösterir :/

Bende sperm 3 gün yumurta da çatladıktan sonra 24 saat canlı kalıyo diye biliyorum kızlar. yani gün aşırı ilişkiyle günleri kaçırmazsınız tahminimce... Ovulasyon testlerinde koyu çizgi görüldüğünde yumurta 24 saat içinde çatlayacak demek oluyormuş. Düenli adet olanlarda genelde adet başlangıcından 12 15 gün sonra gerçekleşiyor diye biliyorum yumurtlama

Peki nasıl anlıyorsunuz test kullanmadan bu konuda sıkıntı yaşıyorum yardımcı olursanız swvinirim
Canm google playden adet mini indrdm iste 28 gun secyrm adet suremi secyrmn hesaplyr zaten yumrtlama zamannda sarı akntı cogalyr ole cnm

Sohbetinize katilmayi cok isterdim.benimde bir kizim var 28 aylik.kardesi olsun istiyorum ama ilki sezeryan oldugundan 2. Cesaret. Edemiyorum.

Cnm benim inş hamilesindir ama biraz daha bekle çok istediğin için psikolojikmanda olabilir ama dualarım seninle hadi hayırlısı geçen ay ben bütün belirtileri yaşadım nerdeyse ama malesef hastalandim ne olur ne olmaz sen çalışmalara devam et cnm. Günbatımı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…