- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #2.421
rahim filmi cektir ve esine de baktir cunku belki de durduk yere igneler klomen aliyosundur cnmrahim filmi haric hepsini kontrol edildi. hormanlarım normal idi klomeni içtikten sonra 24 mm ulaştı yumurtam ve kendiliğinden çatlamadığı için de iğne yaptık. bu ay için tekrar klomeni verdi ama kullanmıcam şuan işim gereği doktorların kısıtlı olduğu bir yerdeyim biraz daha bekleyip daha iyi koşullarda doktora gitmeye karar verdim bende eşim de bakılmadı tabi
Belirt in falan varmı peki canım inşallah hamilesindir :)Bİ DE kandan baktırayım da. ama ilaç kullanımı ya da stresli bir dönemde değilim. İnş hayırlısıyla olur.
Canım hormonlarına falan baktırdın mı ? Zaten onu hiç sorma ilk denemede hamile kalanlara hayranım nasıl beceriyorlar :/ benim çevremde de çok var öyle5 aydır deniyoruz daha çok yeni ama çevremedeki herkes bebek istediklerin de hamile kaldı hep böyle gördügüm için 5 aydır olmaması tedirgin etti beni bu kadar zor olabileceğini hayal etmemiştim rabbim hepimize nasip etsin inş
Anladım canm ben bugünde olmadm olacağıma dair bir belirtide yok ben korunmadigm için tabi aklimda binlerce soru anlayacağın3 gün gecikmisti cnm ama ben antibiotikten olduğunu anlamıstım çünki korunuyordum
İnşallah bebek habercisidirya sadece ara ara giren kasık ağrıları var.
O yuzden icmicem bu ay bi kac ay daha bekleyiprahim filmi cektir ve esine de baktir cunku belki de durduk yere igneler klomen aliyosundur cnm
ama tabi ara vermekde de fayda var kafaya takmiyosun iyi oluyor bende aradayim takmiyorum ama yazin baslicam yine hic istemiyorum baslamayi tedaviye
Hic bir sikintim olmadigini soyledi doktor hormonlar icin rahim filmi haric hepsine bakildi.Canım hormonlarına falan baktırdın mı ? Zaten onu hiç sorma ilk denemede hamile kalanlara hayranım nasıl beceriyorlar :/ benim çevremde de çok var öyle
Bakildi hepsi normal degerde degerlerimin iyi oldugunu soyledi doktor sadece rahim filmi cekilmediCanım hormonlarına falan baktırdın mı ? Zaten onu hiç sorma ilk denemede hamile kalanlara hayranım nasıl beceriyorlar :/ benim çevremde de çok var öyle
Canm o kadarını bilemem ama zaten 40 günden fazla olunca adet düzensizliği oluyor öyle oluncada yumurta catlamiyr yada geç catliyr tabi duzensi olduğu için ne zaman oldugunu bilemezsnBen bu ay tahminen 48 günde adet olucam. Ne yani yumurtam catlamadi mi şimdi?
Yani adettn 3 gün sonra içilmesi gerekiyormus ama 1 hafta sonrada oluyor ben 3 te basliycmne zmn icmek gerek peki
bende yumurtlama olmuyor diye biliyorum 40ndem fazla olunca doktor olac veriyor duzene sokuyor oyle hamilelik oluyorCanm o kadarını bilemem ama zaten 40 günden fazla olunca adet düzensizliği oluyor öyle oluncada yumurta catlamiyr yada geç catliyr tabi duzensi olduğu için ne zaman oldugunu bilemezsn
bende adetim bitince baslayim o zmn inşaallah icebilirimYani adettn 3 gün sonra içilmesi gerekiyormus ama 1 hafta sonrada oluyor ben 3 te basliycm
Tabiki eklerim cnm hosgeldin:)TurkuazKrampon canim beni de ekler misin listeye rica etsem. Hayaller Mart'a kaldi. Bat 1 nisan
Cnm dedigini 3 4 gündür yasiyorum (yumurta catladiktan sonra) bende cozebilmis değilim. Sağ kasigimda oluyor bazen bacagima vuruyor bugün biraz daha iyiyim. Evi temizledim süpürge tuttum belki agridi biraz benim böyle iş yapmam koltuk ittirmem ya da ağır bisey kaldirdigim zaman adetim çabuk oluyor sizde de okuyormu bu kizlar?kizlar kalcama mi desem hafif asagidi mi desem tam da kestiremedim ama o bolgeye ara ara igne batmasi gibi agri giriyor iki gundur bu saatler daha cok girmeye basladi
kramp falan mi ne bu ya anlamadim benim gibi olan varmi
bat bugun benim bir de
Hiç anlamam cnmNe yapiypsuniz kizlar? Epeydir yazamiyorum benim hala kirmizilar var. Bi arkadasimin 4.5 cikti sonucu. Acaba hamilemidir?
O yuzden ovulasyon testi yaptım bugün. Adetimin ilk gununden itibaren 33.gunde catladiCanm o kadarını bilemem ama zaten 40 günden fazla olunca adet düzensizliği oluyor öyle oluncada yumurta catlamiyr yada geç catliyr tabi duzensi olduğu için ne zaman oldugunu bilemezsn
Off nasil moralim bozuldu anlatamambende yumurtlama olmuyor diye biliyorum 40ndem fazla olunca doktor olac veriyor duzene sokuyor oyle hamilelik oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?