2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

5 aydır deniyoruz daha çok yeni ama çevremedeki herkes bebek istediklerin de hamile kaldı hep böyle gördügüm için 5 aydır olmaması tedirgin etti beni bu kadar zor olabileceğini hayal etmemiştim rabbim hepimize nasip etsin inş

rahim filmi cektir ve esine de baktir cunku belki de durduk yere igneler klomen aliyosundur cnm
ama tabi ara vermekde de fayda var kafaya takmiyosun iyi oluyor bende aradayim takmiyorum ama yazin baslicam yine hic istemiyorum baslamayi tedaviye

Canım hormonlarına falan baktırdın mı ? Zaten onu hiç sorma ilk denemede hamile kalanlara hayranım nasıl beceriyorlar :/ benim çevremde de çok var öyle

rahim filmi cektir ve esine de baktir cunku belki de durduk yere igneler klomen aliyosundur cnm
ama tabi ara vermekde de fayda var kafaya takmiyosun iyi oluyor bende aradayim takmiyorum ama yazin baslicam yine hic istemiyorum baslamayi tedaviye
O yuzden icmicem bu ay bi kac ay daha bekleyip
Canım hormonlarına falan baktırdın mı ? Zaten onu hiç sorma ilk denemede hamile kalanlara hayranım nasıl beceriyorlar :/ benim çevremde de çok var öyle
Hic bir sikintim olmadigini soyledi doktor hormonlar icin rahim filmi haric hepsine bakildi.
Bakildi hepsi normal degerde degerlerimin iyi oldugunu soyledi doktor sadece rahim filmi cekilmedi

Ben bu ay tahminen 48 günde adet olucam. Ne yani yumurtam catlamadi mi şimdi?
Canm o kadarını bilemem ama zaten 40 günden fazla olunca adet düzensizliği oluyor öyle oluncada yumurta catlamiyr yada geç catliyr tabi duzensi olduğu için ne zaman oldugunu bilemezsn

Canm o kadarını bilemem ama zaten 40 günden fazla olunca adet düzensizliği oluyor öyle oluncada yumurta catlamiyr yada geç catliyr tabi duzensi olduğu için ne zaman oldugunu bilemezsn
bende yumurtlama olmuyor diye biliyorum 40ndem fazla olunca doktor olac veriyor duzene sokuyor oyle hamilelik oluyor

Merhaba hanımlar ben de korunmayı yeni bıraktım ve muayeneye gittim.
Polikistikten şüphelendi ama adetlerim düzenli hormon testi gerekli mi yaptırmadan kafayı takmadan devam etsem diyorum tecrübenizi paylaşırsanız sevinirim.

kizlar kalcama mi desem hafif asagidi mi desem tam da kestiremedim ama o bolgeye ara ara igne batmasi gibi agri giriyor iki gundur bu saatler daha cok girmeye basladi
kramp falan mi ne bu ya anlamadim benim gibi olan varmi
bat bugun benim bir de
Cnm dedigini 3 4 gündür yasiyorum (yumurta catladiktan sonra) bende cozebilmis değilim. Sağ kasigimda oluyor bazen bacagima vuruyor bugün biraz daha iyiyim. Evi temizledim süpürge tuttum belki agridi biraz benim böyle iş yapmam koltuk ittirmem ya da ağır bisey kaldirdigim zaman adetim çabuk oluyor sizde de okuyormu bu kizlar?

O yuzden ovulasyon testi yaptım bugün. Adetimin ilk gununden itibaren 33.gunde catladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…