2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Kızlar biray önce Kürtaj oldum
28 günde adet oldum bugün kontrolum vardi doktor rahim duvarı dökülüyor adet le birlikte dedi buay çalışmalara devam edeceğiz hayırlısi Allah dan

Kızlar yarın benim bat günüm sancılarım var ama beyaz sulu akintim var bir hafta oldu adet sancisi gibi degil sanki çok halsizligim var 2 3 gündür. Bide farklı olarak regl olmadan 3 gun once lekenlemem başlardı suan sulu akintimdan başka birşey yok sizce hamile olabilir miyim?

dun bende ev temizledim bwnim zaten her temizlikten sonra biraz belim agrir hecer
yumurtlama gunumde de kasigim agridi iki gun gecti.
ama bugun ve dun kalcamin alt kisminda igne batmasi seklinde zonklar gibi bi agri var bunu cozemedim cidden
cunku netten bakiyorum boyle bi hamilelik belirtisi yok hamileligin 20.haftasi falan kalca agrisi olurmus.benim ki insallah baska bi problem degildir.
bugu bat ama daha olmadim.
hafiften ara ara kasigima da agri giriyor
goguslerime de alttan baski yapinca agriyor oyle hassasiyet falan yok.
ben kirmizilaro bekliyorum.hamile oldugumu sanmiyorum bu ay da
bende bir sey sormak istiyorum.hecen ay tam 4 gün erken oldum adet.23 gun sonra oldum yani.cok sasirmistim.hatta pembelik gorunce Allah Allah dedim yerlesme lekesi falan mi acaba dedim heyecanlamistim bile.a arkadan kirmizilar geldi cok gecmeden.bu ilk kez oldu bende.bugunde takvime gore bat.acaba diyorum gecen ay erken oldugum icin hic boyle olmazdi bu ay da 4 gun gec olabilir miyim ki ?

Olabilir canım bekle bir iki gün daha regl olmazsan test yaparsın belirti her bünyede farklı oluyo yanlış değilsem yarın yada diğer gün yapabilirsin testini

Olabilir cnm belli olmaz.

Canim internetten arastir istersen hamile kalmak isteyenlere ada cayi onerilmiyor. Sogan suyu gibi. Adet duzeleyici öldüğü icin adet sokturyor. Bebek titunamiyor olsa bile aman dikkat edin. Arastirirsan gorursun

Hemen basliyorum aksam
Canım hemen başlama adaçayı hamile değilken evet adetini düzene sokuyor öyle bir etkisi var ama aç oku internetten hamileyken kesinlikle önermiyorlar adaçayı sen hamile misin değil misin onu öğren bi o kesinlesin öyle başla. Birde poşet çay içme aktardan al direk kendin demle

Canim internetten arastir istersen hamile kalmak isteyenlere ada cayi onerilmiyor. Sogan suyu gibi. Adet duzeleyici öldüğü icin adet sokturyor. Bebek titunamiyor olsa bile aman dikkat edin. Arastirirsan gorursun
Hahaha aynı anda uyarımızı yapmışız telâşlandım bende akşam başlıyorum deyince

Aynen canim ya :) korktum icer falan diye. Sogan suyu ve adacayi adet duzenliyor ama korundugun donem kullanmalisin. Yoksa dusuge sebebiyet veriyor. Suan hamile olabilirsin allah korusun
Aynen canım bebeğin tutunmasını engelleyip düşüğe sebebiyet verebilir Allah korusun TurkuazKrampon

Esiminde ilk esinden cocugu var ama bilemiyorum canm kismet artik bakcaz

Adaçayı adet düzenleyici olduğu için dene dedim cnm ama arkadaşlar haklı hamile olup olmadığını öğrendikten sonra başla bencede adet olduktan sonra başlayıp yumurtlama dönemine kadar iciyosun diye biliyorum ben ondan sonra bırakıyorsun ayrıca yumurtlamaya da etkisi büyük hamilelere onerilmiyo onu bende okumuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…