- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #2.441
Batin ne zaman? HosgeldinizBeni de ekler misiniz
Cnm adacayini denesene sen adeti düzene sokuyomus hergun bi bardak icsen bile yeterli olur bence içip faydasını çok gören var.Off nasil moralim bozuldu anlatamam
dun bende ev temizledim bwnim zaten her temizlikten sonra biraz belim agrir hecerCnm dedigini 3 4 gündür yasiyorum (yumurta catladiktan sonra) bende cozebilmis değilim. Sağ kasigimda oluyor bazen bacagima vuruyor bugün biraz daha iyiyim. Evi temizledim süpürge tuttum belki agridi biraz benim böyle iş yapmam koltuk ittirmem ya da ağır bisey kaldirdigim zaman adetim çabuk oluyor sizde de okuyormu bu kizlar?
Hemen basliyorum aksamCnm adacayini denesene sen adeti düzene sokuyomus hergun bi bardak icsen bile yeterli olur bence içip faydasını çok gören var.
Olabilir canım bekle bir iki gün daha regl olmazsan test yaparsın belirti her bünyede farklı oluyo yanlış değilsem yarın yada diğer gün yapabilirsin testinidun bende ev temizledim bwnim zaten her temizlikten sonra biraz belim agrir hecer
yumurtlama gunumde de kasigim agridi iki gun gecti.
ama bugun ve dun kalcamin alt kisminda igne batmasi seklinde zonklar gibi bi agri var bunu cozemedim cidden
cunku netten bakiyorum boyle bi hamilelik belirtisi yok hamileligin 20.haftasi falan kalca agrisi olurmus.benim ki insallah baska bi problem degildir.
bugu bat ama daha olmadim.
hafiften ara ara kasigima da agri giriyor
goguslerime de alttan baski yapinca agriyor oyle hassasiyet falan yok.
ben kirmizilaro bekliyorum.hamile oldugumu sanmiyorum bu ay da
bende bir sey sormak istiyorum.hecen ay tam 4 gün erken oldum adet.23 gun sonra oldum yani.cok sasirmistim.hatta pembelik gorunce Allah Allah dedim yerlesme lekesi falan mi acaba dedim heyecanlamistim bile.a arkadan kirmizilar geldi cok gecmeden.bu ilk kez oldu bende.bugunde takvime gore bat.acaba diyorum gecen ay erken oldugum icin hic boyle olmazdi bu ay da 4 gun gec olabilir miyim ki ?
Olabilir cnm belli olmaz.dun bende ev temizledim bwnim zaten her temizlikten sonra biraz belim agrir hecer
yumurtlama gunumde de kasigim agridi iki gun gecti.
ama bugun ve dun kalcamin alt kisminda igne batmasi seklinde zonklar gibi bi agri var bunu cozemedim cidden
cunku netten bakiyorum boyle bi hamilelik belirtisi yok hamileligin 20.haftasi falan kalca agrisi olurmus.benim ki insallah baska bi problem degildir.
bugu bat ama daha olmadim.
hafiften ara ara kasigima da agri giriyor
goguslerime de alttan baski yapinca agriyor oyle hassasiyet falan yok.
ben kirmizilaro bekliyorum.hamile oldugumu sanmiyorum bu ay da
bende bir sey sormak istiyorum.hecen ay tam 4 gün erken oldum adet.23 gun sonra oldum yani.cok sasirmistim.hatta pembelik gorunce Allah Allah dedim yerlesme lekesi falan mi acaba dedim heyecanlamistim bile.a arkadan kirmizilar geldi cok gecmeden.bu ilk kez oldu bende.bugunde takvime gore bat.acaba diyorum gecen ay erken oldugum icin hic boyle olmazdi bu ay da 4 gun gec olabilir miyim ki ?
Canım hemen başlama adaçayı hamile değilken evet adetini düzene sokuyor öyle bir etkisi var ama aç oku internetten hamileyken kesinlikle önermiyorlar adaçayı sen hamile misin değil misin onu öğren bi o kesinlesin öyle başla. Birde poşet çay içme aktardan al direk kendin demleHemen basliyorum aksam
Hahaha aynı anda uyarımızı yapmışız telâşlandım bende akşam başlıyorum deyinceCanim internetten arastir istersen hamile kalmak isteyenlere ada cayi onerilmiyor. Sogan suyu gibi. Adet duzeleyici öldüğü icin adet sokturyor. Bebek titunamiyor olsa bile aman dikkat edin. Arastirirsan gorursun
Aynen canim ya :) korktum icer falan diye. Sogan suyu ve adacayi adet duzenliyor ama korundugun donem kullanmalisin. Yoksa dusuge sebebiyet veriyor. Suan hamile olabilirsin allah korusunHahaha aynı anda uyarımızı yapmışız telâşlandım bende akşam başlıyorum deyince
Aynen canım bebeğin tutunmasını engelleyip düşüğe sebebiyet verebilir Allah korusunAynen canim ya :) korktum icer falan diye. Sogan suyu ve adacayi adet duzenliyor ama korundugun donem kullanmalisin. Yoksa dusuge sebebiyet veriyor. Suan hamile olabilirsin allah korusun
HAha sen de yasliysan artik biz ne yapalim
45 yasinda doguranlari goruyoruz
Doktora baktir
Ne durumdasin
Sen de hersey normalse
Eşinede baksinlar
Ama 6 ay normal deneyin olmassa doktora gidin ki bence olur vucudun gebeligin nasil bir sey oldugunu biliyo
Abla ovulasyon testi arkadasın yaptığı gebelik testi değil yumurtlamasini hesapladı o testleE hamilesin canm ben ablamin hamileliginden biliyorum hergun yapioduk test eczaci bikti artik silik bile ciksa gebelik vardir dedi son test aynen boyleydi ve hamileymis isteee o ay :)))
Canım bi gebelik testiyse sen hamilesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?