- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #2.461
Abla ovulasyon testi arkadasın yaptığı gebelik testi değil yumurtlamasini hesapladı o testle
Sağolasın @merymm92 inşallah öyle olur bu gün test yaptım daha yeni şimdi yaptım ama negatif çıktı hayırlısı Allah büyük vardır bir bildiğiCok uzuldum gercekten. Yaşadığın sey cok zor. Boyle hissetmen cok normal. Ama bilmen gereken bir sey var rabbimin her zaman bir plani vardir. Doğsa belki kisa sürede olecekti. Yada engelli bir birey olacakti. Cok zor gercekten ama bir kez düşük yapman her zaman aynisi olacağı anlamına gelmez. Ve senin yasadiklarini yasayip ikinci seferde sağlıklı bebeği olan o kadar cok insan var ki. Sen hayırlısı de uzulme. Insallah bebeğini sağlıcakla kucağına alirsin
Şimdi içme adet olondan sonraHemen basliyorum aksam
Yumurtlama kanaması nedir canım ben hic yaşamadım daha öncebenim de bugün ovu testim pozitif çıktı ve yumurtlama kanaması yaşadım şimdi geri sayıma başlıyorummm
ben de iki kere yaşadım çok az pembe bir akıntı geliyo yumurta çatlarken böyle kanama olabilirmiş normalmiş ovulasyon testim de pozitif çıktı zaten şimdi 14ten geri doğru sayıcam adet olmazsam hamileyim diye haykırcam burdaYumurtlama kanaması nedir canım ben hic yaşamadım daha önce
Cnm o ovulasyon testi:)E hamilesin canm ben ablamin hamileliginden biliyorum hergun yapioduk test eczaci bikti artik silik bile ciksa gebelik vardir dedi son test aynen boyleydi ve hamileymis isteee o ay :)))
Kızlar sağolun uyariniz için. B bayanbilge islerimi bitirdim tam demleyecektim simdi:) offf ne yapmalıyım o zaman korunma yapmicam bu şekilde bi kur falan bulamazmiyim acaba?Aynen canım bebeğin tutunmasını engelleyip düşüğe sebebiyet verebilir Allah korusunTurkuazKrampon
Benim de Adetime 2 gün var bugün öğlen lekelenmem oldu 1 2 damla bisey sonra âdet oluyorum sökülürüm 1 2 saate dedim bu saat oldu pedte hiç bir akıntı leke yok tertemizKizlar adetime 2 gun var hafif lekelenme oldu adet belirtisi midir?
Ben 2 gun o agriyla gezdimKızlar ben bugün ovu testi yapmıştım koyu çıkmıştı şimdide sağ tarafıma çok fena bir sancı girdi yumurtlama olurken sizede oluyor mu bu sancı
Agzimdan aldin:)Yumurtlama kanaması nedir canım ben hic yaşamadım daha önce
Canım en mantiklisi bence bu ay hamile kalamazsan (inşallah kalırsın) doktora gidip kontrollerini yaptırmakKızlar sağolun uyariniz için. B bayanbilge islerimi bitirdim tam demleyecektim simdi:) offf ne yapmalıyım o zaman korunma yapmicam bu şekilde bi kur falan bulamazmiyim acaba?
Ovu testime bi bakarmisin canım attım az önceBen 2 gun o agriyla gezdim
Daha da koyulasacak melike o takip etAy kızlar yakaladım valla pozitifi şimdisabah ta yapmıştık zaten belliydi yumurtlama olduguda beyaz bi sıvı geldi bugün az bisey. Bide su an sağ tarafıma sanki bıçak saplamışlar da içimde ceviriyorlar gibi bir ağrı var bundan sonra sabahları çalışmaya devam hayırlısıyla tutar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?