2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Canım en mantiklisi bence bu ay hamile kalamazsan (inşallah kalırsın) doktora gidip kontrollerini yaptırmak
Şimdi ben bi arastirayim net ten ne çıkacak bakalim ama acayip moralim bozuldu hayalllerim suya düştü kizimi 1 sene aradım. Şimdi hiç hamile kalamicam gibi geliyor duygudan duyguya sürükleniyorum resmen

Şimdi ben bi arastirayim net ten ne çıkacak bakalim ama acayip moralim bozuldu hayalllerim suya düştü kizimi 1 sene aradım. Şimdi hiç hamile kalamicam gibi geliyor duygudan duyguya sürükleniyorum resmen
Canım içini ferah tut ya hayırlısını dile her zaman bence yumurtlama olmuştur sence sonuçta olmasa yaptığın test koyulasmaz

Kimse cevap vermiyor kızlar yaa heyecanlıyım yarın var günüm kasiklarimda hafif bir ağırdan ve sulu beyaz akintimdan başka birşey yok bu hamile olmama bir işaret olabilir mi test yapicaktim annem kızdı sabırlı ol biraz dedi regl olmazsan belli olur zaten dedi sizce olabilir mi

Yarin olacaksan adet yap gitsin:)
Silik de olsa çıkar varsa

Olabilir canım bekle bir iki gün daha regl olmazsan test yaparsın belirti her bünyede farklı oluyo yanlış değilsem yarın yada diğer gün yapabilirsin testini
dayanabilirsem insallah bugunde olmasam 3 gun sonra test yapiyim bakiyim neymis
o degil artik korkmaya basladim kalcamdaki igne batmalarindan su an yok ama ara ara oluyo malesef insallah baska bisey degildir

ben bi ara hep adet gunumde test yapiyordum ve aksi gibi testi yaptiktan hemen biraz sonra kirmizilar geliyordu :))
sende yap icin rahatlar bi gunden ne olcak zaten varsa cikar :)

Bende çok istiyorum bu ay olur inşallah gününe beş gün kaldi çok heycaiyimm

ben bi ara hep adet gunumde test yapiyordum ve aksi gibi testi yaptiktan hemen biraz sonra kirmizilar geliyordu :))
sende yap icin rahatlar bi gunden ne olcak zaten varsa cikar :)
Ay eşimi de işten çağırdılar sanırım yapicam ama ilk idrarla yapılıyor bende bugün sık sık lavabo ihtiyacı oldu bu kadar olmazdı şimdi yapsam olur mu ki yoksa sabahı mi beklesem

Off nasil moralim bozuldu anlatamam
moralinizi bozmayin adeti duzensiz olan hatta aylarca adet gormeyen cok kisi var.
bi arkadasim da ayni sekilde iki uc ay adet olmazdi evlendi cocuk dusunmedigi halde doktora sadece adet duzensizligi icin gitti
doktor ilac verdi ve hem adeti duzene girdi hem de hamile kaldi

Ay eşimi de işten çağırdılar sanırım yapicam ama ilk idrarla yapılıyor bende bugün sık sık lavabo ihtiyacı oldu bu kadar olmazdı şimdi yapsam olur mu ki yoksa sabahı mi beklesem
sabahi beklesen daha iyi olur
sabah ilk idrarla sonuc daha net cikiyormus
esine supriz olur insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…