- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #2.481
BaZen bende de oluyor o. 7 8 saat gelmedi geçen ayBenim de Adetime 2 gün var bugün öğlen lekelenmem oldu 1 2 damla bisey sonra âdet oluyorum sökülürüm 1 2 saate dedim bu saat oldu pedte hiç bir akıntı leke yok tertemiz
Ay koyulassin valla canım yumurtladigima bu kadar sevinecegim hic aklıma gelmezdiDaha da koyulasacak melike o takip et
Şimdi ben bi arastirayim net ten ne çıkacak bakalim ama acayip moralim bozuldu hayalllerim suya düştü kizimi 1 sene aradım. Şimdi hiç hamile kalamicam gibi geliyor duygudan duyguya sürükleniyorum resmenCanım en mantiklisi bence bu ay hamile kalamazsan (inşallah kalırsın) doktora gidip kontrollerini yaptırmak
Bende sevinmistim görünce ama simdiAy koyulassin valla canım yumurtladigima bu kadar sevinecegim hic aklıma gelmezdi
Gelmese olmuyor mu bu adetBaZen bende de oluyor o. 7 8 saat gelmedi geçen ay
Canım içini ferah tut ya hayırlısını dile her zaman bence yumurtlama olmuştur sence sonuçta olmasa yaptığın test koyulasmazŞimdi ben bi arastirayim net ten ne çıkacak bakalim ama acayip moralim bozuldu hayalllerim suya düştü kizimi 1 sene aradım. Şimdi hiç hamile kalamicam gibi geliyor duygudan duyguya sürükleniyorum resmen
Laboquik herkes memnun cnmEğer adetim sökülürse bende ovulasyon testi sipariş edeceğim kızlar hangi markayı önerirsiniz ?
Ne bilim iyice kafam karistiCanım içini ferah tut ya hayırlısını dile her zaman bence yumurtlama olmuştur sence sonuçta olmasa yaptığın test koyulasmaz
Bende laboquick kullanıyorum canım gayet memnunumEğer adetim sökülürse bende ovulasyon testi sipariş edeceğim kızlar hangi markayı önerirsiniz ?
Yarin olacaksan adet yap gitsin:)Kimse cevap vermiyor kızlar yaa heyecanlıyım yarın var günüm kasiklarimda hafif bir ağırdan ve sulu beyaz akintimdan başka birşey yok bu hamile olmama bir işaret olabilir mi test yapicaktim annem kızdı sabırlı ol biraz dedi regl olmazsan belli olur zaten dedi sizce olabilir mi
dayanabilirsem insallah bugunde olmasam 3 gun sonra test yapiyim bakiyim neymisOlabilir canım bekle bir iki gün daha regl olmazsan test yaparsın belirti her bünyede farklı oluyo yanlış değilsem yarın yada diğer gün yapabilirsin testini
ben bi ara hep adet gunumde test yapiyordum ve aksi gibi testi yaptiktan hemen biraz sonra kirmizilar geliyordu :))Kimse cevap vermiyor kızlar yaa heyecanlıyım yarın var günüm kasiklarimda hafif bir ağırdan ve sulu beyaz akintimdan başka birşey yok bu hamile olmama bir işaret olabilir mi test yapicaktim annem kızdı sabırlı ol biraz dedi regl olmazsan belli olur zaten dedi sizce olabilir mi
o zmn sogan suyu da yapmamaliyizCanim internetten arastir istersen hamile kalmak isteyenlere ada cayi onerilmiyor. Sogan suyu gibi. Adet duzeleyici öldüğü icin adet sokturyor. Bebek titunamiyor olsa bile aman dikkat edin. Arastirirsan gorursun
Bende çok istiyorum bu ay olur inşallah gününe beş gün kaldi çok heycaiyimmSelam anne adaylari:)
Benim 2.5 yaşında bir kızım var. 2. Bebeği istiyorum kismetse inşallah mart ayında hepimiz hamis oluruz.
Heyecanimizi mutlulugumuzu paylasiriz. Birlikte büyütüruz:)))
Hepinizi bekliyorum
Bebis bekleyenler
TurkuazKrampon bat 10 mart
@pinpirik90 bat 22 mart
@suerol bat 25 mart
@meraklilarca bat 17 mart
@sngl cnsz bat 22 mart
@busraangell bat 8 mart
@Tekirdagli4259 bat 5 mart
@tugsem_10 bat 9 mart
@Busra-drnk
@Pembe Ada
@maviturna bat 24 şubat
@berser34 bat 20 mart
melikeecgl bat 15 mart
@banukrc bat 15 mart
@mmavi_21
@zehzeh2 bat 15 mart
@Bebegimgelsene bat 21 mart
@Bejan19 bat 26 şubat
@abceee bat 28 subat
@esmer58 bat 16 mart
@Ebrarr60 bat 3 mart
@Kelebek090 bat 1 mart
@denizyildizi00 bat 26 mart
@Mucize2107 bat 28 subat
@bayanbilge bat 31 mart
@maviucurtma33 bat 18 mart
@Yemyesilbirdeniz bat 20 mart
tulinkrc bat 2 mart
@Kismetim1234 bat 10 mart
@Elonee bat 16 mart
@nefesimsin gokce bat 25 subat
@Bekleyenkiz bat 22 mart
@Mertege123 bat 18 mart
@ezott bat 19 mart
@Frdglr bat 22 mart
@Whiteandblue bat 20 mart
@melindaaa01 bat 22 mart
@mervem-metem bat 17 mart
@GorTuu bat 5 mart
@yagmur_20 bat 19 mart
@Nurnur71 bat 28 şubat
@kapadokyam bat 27 mart
@maiiigokyuzu
@Tuma479 bat 22 mart
@GCA18 bat 24 subat
@Dykdyk bat 18 mart
@Birumut55 bat 27 mart
@Saman Alevi bat 1 mart
@Ilaydamlam bat 9-10mart
@mervebil bat 27 mart
@mina retriever bat 3 mart
@mathea bat 1 mart
@kkk91 bat 16 mart
@hasatvakti bat 15 mart
@mtad2611
@hayatguzel2015 bat 25 mart
@Urkuttt bat
Minnakbebis bat 1 mart
@Sweetpeas bat 29 mart
@LeylaKaya bat 10 mart
@oglumunannesiyim1 bat 5 mart
@patate bat 24 mart
@Hayal Kocak
@Evlimutluanne bat
@Caranzy bat 8 mart
@TUBA48 bat 31 mart
@Babies16 bat 12 mart
@cimrigelin bat 16 mart
@dcygs bat 12 mart
@Eylul41213 bat 14 mart
@Rabisscyln bat 28 subat
@mavi-hayal bat 5 mart
@osskem bat 22 mart
@kafamdasorular_ bat 12 mart
@Prenseslerinannesiyim bat 6 mart
@Selbah bat 7 mart
tinyrose bat 28 subat
@venuskelebek bat 1 nisan
@nakkash bat 13 mart
Ay eşimi de işten çağırdılar sanırım yapicam ama ilk idrarla yapılıyor bende bugün sık sık lavabo ihtiyacı oldu bu kadar olmazdı şimdi yapsam olur mu ki yoksa sabahı mi beklesemben bi ara hep adet gunumde test yapiyordum ve aksi gibi testi yaptiktan hemen biraz sonra kirmizilar geliyordu :))
sende yap icin rahatlar bi gunden ne olcak zaten varsa cikar :)
moralinizi bozmayin adeti duzensiz olan hatta aylarca adet gormeyen cok kisi var.Off nasil moralim bozuldu anlatamam
mesaj tekrarı...Off nasil moralim bozuldu anlatamam
sabahi beklesen daha iyi olurAy eşimi de işten çağırdılar sanırım yapicam ama ilk idrarla yapılıyor bende bugün sık sık lavabo ihtiyacı oldu bu kadar olmazdı şimdi yapsam olur mu ki yoksa sabahı mi beklesem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?