- 31 Ocak 2017
- 343
- 304
- 23
- 29
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #2.501
Aynen canım insaALLAH vardır çok ıstiyorum ya :) dua edin bana nolursabahi beklesen daha iyi olur
sabah ilk idrarla sonuc daha net cikiyormus
esine supriz olur insallah :)
Inşallah cnmBende çok istiyorum bu ay olur inşallah gününe beş gün kaldi çok heycaiyimm
Şimdi yap bende meraklandim:)Ay eşimi de işten çağırdılar sanırım yapicam ama ilk idrarla yapılıyor bende bugün sık sık lavabo ihtiyacı oldu bu kadar olmazdı şimdi yapsam olur mu ki yoksa sabahı mi beklesem
Cnm bende hep yasadim bu durumu 2 kere 6 ayda 1 olmustum adet olduğumda düşük yaptım sandim 6 ayın dolulugu top gibi bisey çıktı.moralinizi bozmayin adeti duzensiz olan hatta aylarca adet gormeyen cok kisi var.
bi arkadasim da ayni sekilde iki uc ay adet olmazdi evlendi cocuk dusunmedigi halde doktora sadece adet duzensizligi icin gitti
doktor ilac verdi ve hem adeti duzene girdi hem de hamile kaldi
Bende de onlar oluyor yumurta catlayali 4 gün oluyor ara ara agrim az az da akintim varMerhaba kizlar nasilsiniz? Bir sorum olacak. 11. Gun yum catladi ve iliski oldu. 14. Gun hafif beyaz kremsi akinti basladi ama damla damla cok degil. Bugun 16. Gun. O akintidan 3/4 kere geldi ve adet olacakmisim gibi arada kasik agrim ve arada bel agrim oluyor. Daimi degil. Yumurtlama sonrasi bu belirtiler normal mi? Uzayan akintim yok ovi testi de kullanmadim acaba yumurtluyor muyum? Uzayan akinti 11. Gun geldi.
Sorma cnm daha çok şey öğreneceğiz bende uzayan akintinin yumurta catlamasi demek oldugunu bu topikte ogrendim:) ve hakikaten doğru. Bende kendimi çok dinliyorumAy duştan çıktım çok kızıyorum valla kendime .. Gobegimin alt kısmında da sertlik oluşmuş baya bi elleyince çok ağrıyor.. Bunca zaman korundugumuz için hic dikkat etmemişim kendime ne zaman yumurtlamam olur belirtileri ne olur falan diye. Bu kadar zaman takip etseymişim keşke kendimi vucudumdaki değişiklikleri hic onemsemedigim için şimdi her ay olan şeylere bu ay çok şaşırıyorum
Ya sasicaksiniz ama 2 oglum var 7 ve 2 yasinda bir kizim olsun cok istiyorum. Burda neler ogrendim neler. Bu uzayan akintiyi daha bu ay ogrendim. Ufak oglumda bir sene hamile kalamistim yinede hic akinti vs bilmezdim meger erken yumurtlamisim yani galiba oyle akintiya gore. Akinti da ne bi damla peceteye geliyor. İnsan vucudu fizyolojisi o kadar farkliymis..Sorma cnm daha çok şey öğreneceğiz bende uzayan akintinin yumurta catlamasi demek oldugunu bu topikte ogrendim:) ve hakikaten doğru. Bende kendimi çok dinliyorum
Neden acaba ben dr gityim kis vs yok temiz cikti. Acaba dollenmeyince mi boyle agri oluyor? Dinlemedim ama sanki gecen ayda boyle agrilqrim olduBende de onlar oluyor yumurta catlayali 4 gün oluyor ara ara agrim az az da akintim var
Benim de iki oğlum var ve bir kızım olsun çok istiyorum hayırlısıyla.rabbim gönlümüze göre verir inşallahNeden acaba ben dr gityim kis vs yok temiz cikti. Acaba dollenmeyince mi boyle agri oluyor? Dinlemedim ama sanki gecen ayda boyle agrilqrim oldu
Ya benim adetten sonraki 6 7 8. Günler oluyor akıntım suan kupkuruyum 25 günde bi adet oluyorum suan 12. Günü yumurta catlamadı mıBende de onlar oluyor yumurta catlayali 4 gün oluyor ara ara agrim az az da akintim var
Benim de iki oğlum var ve bir kızım olsun çok istiyorum hayırlısıyla.rabbim gönlümüze göre verir inşallah
Bu arada incir kürü olayına bir bakın arkadaşlar.hamile kalmayı yumurta catlamasini kolaylaştırıyor diye biliyorum.bir arkadaş incir kürü ile hamile kalmıştı
ben 35 günde bir oluyorum en uzun o da. ve 11. gün ile 13. gün akıntı oldu çatladı. yanı muhtemel yumurtlama sonrası çatlıyordur cnm siklusun kısa çünkü. adetten temizlenince hemen ilişki olmalı korunmadan.Ya benim adetten sonraki 6 7 8. Günler oluyor akıntım suan kupkuruyum 25 günde bi adet oluyorum suan 12. Günü yumurta catlamadı mı
Biz bu ay 10.Gün ilişkiye girdik yumurtlamadan önce.hamiellik belirtilerim de var ama piskolojik olabilir diye de düşünüyorum.cok heyecan yaptım aslındaahh o incir kürüüü... bana ikinci oğlumu nasip etti :) şimdi hiçbirşey kullanmıyorum. birde kız için formuller var tabi yumurtlama öncesi ilişki ve yumurtlamaya 2 gün kala ilişkiyi kesiyorsun. bakalım hakkımızda hayırlısı canım kız evlat bambaşka. ben ufak oğlum 7 aylıkken bilmeden hamile kaldım. kalbi atmadı gelişti ama kalbi atmadı ve kızdı. Rabbim can vermedi. İnşallah bu sefer olacak ben inanıyorum gönülden. Rabbim gönlümüzdekini hayra çevirsin inşaAllah...
bat ne zaman canım? ay süper ayarlamışsın inşallah tutar ve bıcır bıcır bir kızın olur inşAllah.Biz bu ay 10.Gün ilişkiye girdik yumurtlamadan önce.hamiellik belirtilerim de var ama piskolojik olabilir diye de düşünüyorum.cok heyecan yaptım aslında
Merhaba kizlar nasilsiniz? Bir sorum olacak. 11. Gun yum catladi ve iliski oldu. 14. Gun hafif beyaz kremsi akinti basladi ama damla damla cok degil. Bugun 16. Gun. O akintidan 3/4 kere geldi ve adet olacakmisim gibi arada kasik agrim ve arada bel agrim oluyor. Daimi degil. Yumurtlama sonrasi bu belirtiler normal mi? Uzayan akintim yok ovi testi de kullanmadim acaba yumurtluyor muyum? Uzayan akinti 11. Gun geldi.
Ya ben de erkendir diye hep 10. Günden sonra baslıyorumben 35 günde bir oluyorum en uzun o da. ve 11. gün ile 13. gün akıntı oldu çatladı. yanı muhtemel yumurtlama sonrası çatlıyordur cnm siklusun kısa çünkü. adetten temizlenince hemen ilişki olmalı korunmadan.
Diğer adetim 34 günde oldu. BEn tekrar bilmediğim hiç bir şeyi uygulamam sonuçta bitkilerin yararı kadar zararı da var bence doktora danışmadan sen de yapma.ondan sonraki adetin nasildi peki
sen sanirim memnun kalmadin bu kurden dimi
Ay iat 14 mart.inan ayarlamadik olaylar öyle geliştibat ne zaman canım? ay süper ayarlamışsın inşallah tutar ve bıcır bıcır bir kızın olur inşAllah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?