2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Cnm bende hep yasadim bu durumu 2 kere 6 ayda 1 olmustum adet olduğumda düşük yaptım sandim 6 ayın dolulugu top gibi bisey çıktı.
Kızıma hamile kaldigimda 35 günde 1 adet oluyordum kendi kendine düzen e girmişti ama şimdi yine bozuldu

Ay duştan çıktım çok kızıyorum valla kendime .. Gobegimin alt kısmında da sertlik oluşmuş baya bi elleyince çok ağrıyor.. Bunca zaman korundugumuz için hic dikkat etmemişim kendime ne zaman yumurtlamam olur belirtileri ne olur falan diye. Bu kadar zaman takip etseymişim keşke kendimi vucudumdaki değişiklikleri hic onemsemedigim için şimdi her ay olan şeylere bu ay çok şaşırıyorum

Merhaba kizlar nasilsiniz? Bir sorum olacak. 11. Gun yum catladi ve iliski oldu. 14. Gun hafif beyaz kremsi akinti basladi ama damla damla cok degil. Bugun 16. Gun. O akintidan 3/4 kere geldi ve adet olacakmisim gibi arada kasik agrim ve arada bel agrim oluyor. Daimi degil. Yumurtlama sonrasi bu belirtiler normal mi? Uzayan akintim yok ovi testi de kullanmadim acaba yumurtluyor muyum? Uzayan akinti 11. Gun geldi.

Bende de onlar oluyor yumurta catlayali 4 gün oluyor ara ara agrim az az da akintim var

Sorma cnm daha çok şey öğreneceğiz bende uzayan akintinin yumurta catlamasi demek oldugunu bu topikte ogrendim:) ve hakikaten doğru. Bende kendimi çok dinliyorum

Sorma cnm daha çok şey öğreneceğiz bende uzayan akintinin yumurta catlamasi demek oldugunu bu topikte ogrendim:) ve hakikaten doğru. Bende kendimi çok dinliyorum
Ya sasicaksiniz ama 2 oglum var 7 ve 2 yasinda bir kizim olsun cok istiyorum. Burda neler ogrendim neler. Bu uzayan akintiyi daha bu ay ogrendim. Ufak oglumda bir sene hamile kalamistim yinede hic akinti vs bilmezdim meger erken yumurtlamisim yani galiba oyle akintiya gore. Akinti da ne bi damla peceteye geliyor. İnsan vucudu fizyolojisi o kadar farkliymis..

Neden acaba ben dr gityim kis vs yok temiz cikti. Acaba dollenmeyince mi boyle agri oluyor? Dinlemedim ama sanki gecen ayda boyle agrilqrim oldu
Benim de iki oğlum var ve bir kızım olsun çok istiyorum hayırlısıyla.rabbim gönlümüze göre verir inşallah
Bu arada incir kürü olayına bir bakın arkadaşlar.hamile kalmayı yumurta catlamasini kolaylaştırıyor diye biliyorum.bir arkadaş incir kürü ile hamile kalmıştı

ahh o incir kürüüü... bana ikinci oğlumu nasip etti :) şimdi hiçbirşey kullanmıyorum. birde kız için formuller var tabi yumurtlama öncesi ilişki ve yumurtlamaya 2 gün kala ilişkiyi kesiyorsun. bakalım hakkımızda hayırlısı canım kız evlat bambaşka. ben ufak oğlum 7 aylıkken bilmeden hamile kaldım. kalbi atmadı gelişti ama kalbi atmadı ve kızdı. Rabbim can vermedi. İnşallah bu sefer olacak ben inanıyorum gönülden. Rabbim gönlümüzdekini hayra çevirsin inşaAllah...

Ya benim adetten sonraki 6 7 8. Günler oluyor akıntım suan kupkuruyum 25 günde bi adet oluyorum suan 12. Günü yumurta catlamadı mı
ben 35 günde bir oluyorum en uzun o da. ve 11. gün ile 13. gün akıntı oldu çatladı. yanı muhtemel yumurtlama sonrası çatlıyordur cnm siklusun kısa çünkü. adetten temizlenince hemen ilişki olmalı korunmadan.

Biz bu ay 10.Gün ilişkiye girdik yumurtlamadan önce.hamiellik belirtilerim de var ama piskolojik olabilir diye de düşünüyorum.cok heyecan yaptım aslında

Cnm bnm de 4 gün önce birliktelik oldu sabahına yumurtlama akıntısını gördüm ve aynen bnm de senn belirtilerinle aynı belirtileri yaşıyorum ama bu gün su gibi fazlasıyla akıntım var bebişlerimiz gelmiştir inşallah

Ya ben de erkendir diye hep 10. Günden sonra baslıyorum gerci bu ay 8.gün de oldu ama daha erken olmadı acaba bi işe yarar mı

bat ne zaman canım? ay süper ayarlamışsın inşallah tutar ve bıcır bıcır bir kızın olur inşAllah.
Ay iat 14 mart.inan ayarlamadik olaylar öyle gelişti Mayıs ayında düşünüyorduk biz aslında.ogretmenim izinlerim o zaman iyi denk geliyor diye.bakalim hakkımızda hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…