- 23 Ocak 2017
- 4.217
- 5.571
- 158
- 33
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #2.521
İnternetteki takvimlerde vs hep 11.gün gösteriyor döngünden 14 gün cıkar deniyor 25-14=11 yapıyorum ben de ama denk gelmiyor. Birde akıntı yumurtlamadan önce mi sonra mı acaba? Ya da bu akıntıdan sonra kac gün şans var?Ya ben de erkendir diye hep 10. Günden sonra baslıyorumgerci bu ay 8.gün de oldu ama daha erken olmadı acaba bi işe yarar mı
Merhaba canım, Rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin :) senin bat ne zamanHerkeze slm ben yenıyım zorla üye olabıldımbende kaç aydır ugrasıyorm bu ay beklemedeyım ama beklemekte cok zor sabırsız oluyor
Bende aynı hissiyatlar içindeyim5 aydır deniyoruz daha çok yeni ama çevremedeki herkes bebek istediklerin de hamile kaldı hep böyle gördügüm için 5 aydır olmaması tedirgin etti beni bu kadar zor olabileceğini hayal etmemiştim rabbim hepimize nasip etsin inş
Amınnn ısteyen herkeze nasıp etsın Rabbım İki gün geçti ama korkuyorum test yapmaya nagatıf çıkar diyeMerhaba canım, Rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin :) senin bat ne zaman
Benim de bugün olmam gerekiyordu, gelen giden yokAmınnn ısteyen herkeze nasıp etsın Rabbım İki gün geçti ama korkuyorum test yapmaya nagatıf çıkar diye
İnşallah gelmezde canımBenim de bugün olmam gerekiyordu, gelen giden yok
Aynen canım düzensiz yumurtlama oluyor hamilelik o yuzdn gerceklersmiyr ben ilaç kullandm 4 ay oldu biraktm ama hamilelik hala yokbende yumurtlama olmuyor diye biliyorum 40ndem fazla olunca doktor olac veriyor duzene sokuyor oyle hamilelik oluyor
İnşallah canmbende adetim bitince baslayim o zmn inşaallah icebilirim
Bende hamilelik olmazsa bu ay ovulasyon testini de deniycmO yuzden ovulasyon testi yaptım bugün. Adetimin ilk gununden itibaren 33.gunde catladi
Inanirim:) bende yeni öğrendimYa sasicaksiniz ama 2 oglum var 7 ve 2 yasinda bir kizim olsun cok istiyorum. Burda neler ogrendim neler. Bu uzayan akintiyi daha bu ay ogrendim. Ufak oglumda bir sene hamile kalamistim yinede hic akinti vs bilmezdim meger erken yumurtlamisim yani galiba oyle akintiya gore. Akinti da ne bi damla peceteye geliyor. İnsan vucudu fizyolojisi o kadar farkliymis..
Benim hayatimda ilk kez oluyor o yuzden kendimi hamile zannediyorum ama bu duzensizlik isi moralimi bozdu hayaller suya düştü gerçeklerle yuzlestimNeden acaba ben dr gityim kis vs yok temiz cikti. Acaba dollenmeyince mi boyle agri oluyor? Dinlemedim ama sanki gecen ayda boyle agrilqrim oldu
10 11. Günler catlamalasi lazim kisiden kişiye göre degisedebilir alıntı durumuYa benim adetten sonraki 6 7 8. Günler oluyor akıntım suan kupkuruyum 25 günde bi adet oluyorum suan 12. Günü yumurta catlamadı mı
hamiş değilmiymişsin canım?Benim hayatimda ilk kez oluyor o yuzden kendimi hamile zannediyorum ama bu duzensizlik isi moralimi bozdu hayaller suya düştü gerçeklerle yuzlestim
Sende de duZensizlik mi vardı hangi ilacı kullandın?Ayn
Aynen canım düzensiz yumurtlama oluyor hamilelik o yuzdn gerceklersmiyr ben ilaç kullandm 4 ay oldu biraktm ama hamilelik hala yok
Yok cnm biz korunmayi birakali 2 hafta oluyor kendimi hamile hissettim hep ağır bile kaldırmıyorum ama bende adet duzensizligi var ve bu duzensizligin hamile kalmama etki edeceğini öğrendim o yüzden hayallerim gitti dedimhamiş değilmiymişsin canım?
Neden varmıs ki düzensizlik arastırsaydın bence önemsizdirYok cnm biz korunmayi birakali 2 hafta oluyor kendimi hamile hissettim hep ağır bile kaldırmıyorum ama bende adet duzensizligi var ve bu duzensizligin hamile kalmama etki edeceğini öğrendim o yüzden hayallerim gitti dedim
Benim hayatimda ilk kez oluyor o yuzden kendimi hamile zannediyorum ama bu duzensizlik isi moralimi bozdu hayaller suya düştü gerçeklerle yuzlestim
Cnm bilmiyorum ama benimde belimağrıyor tam belde değil kalçamla belim arası kemik olan yer bide bacaklarim ama benim regle 7 gün kaldıdayanabilirsem insallah bugunde olmasam 3 gun sonra test yapiyim bakiyim neymis
o degil artik korkmaya basladim kalcamdaki igne batmalarindan su an yok ama ara ara oluyo malesef insallah baska bisey degildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?