- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #2.541
amile kalamıycağını kardesimdede düzensizlik vardı 15 gunde 30 gunde sacma sapan zamanlarda oluyordu dr bile gitmedi evlendi 3 ay sonra hamile kaldı oyle şeylere kafanı takma bu ay olumlu düşün eğer bebek olmazsa ozaman düsünürsünYok cnm biz korunmayi birakali 2 hafta oluyor kendimi hamile hissettim hep ağır bile kaldırmıyorum ama bende adet duzensizligi var ve bu duzensizligin hamile kalmama etki edeceğini öğrendim o yüzden hayallerim gitti dedim
Bekarken çok gittim doktora yumurtaliklarimda tembellik varNeden varmıs ki düzensizlik arastırsaydın bence önemsizdir
Inşallah arkadasim ya insallahCnm bence umudunu kesme sonuçta ovulasyon testi kullandın ve demek yumurtlama oldu ki o çizgiler çıktı döllenme olmuş olabilir
Çok stres yaptin mi bu ay düşündün mu?Kizlar merhaba bugun bat gunumdu adet olmadim normalde gunum sasmaz hatta erken bile oldugu olmustur sadece iki gun once kasik agrisi yasadim ve gecti normalde belirti gostermesi lazimdi 4 gun kala test yapmistim negatif cikti ama normalde olsa silik cizgi gorunurdu acaba stresten mi olamiyorum yardimci olurmusunuz
İlac kullanıyomusunBekarken çok gittim doktora yumurtaliklarimda tembellik var
Cnm varya ben koyu cizgiyi gormeden yarım saat önce iliski oldu bi daha da olmadi kizimdan firsat bulamiyoruz maalesefYaa kizlar bişey sorcam ovulasyon çalışmalarini bitirenler sonra iliski oldumu yani yumurtlama bittikten 3 5 gun sonra
Yok kullanmiyorum 6 ay kullandim bekarken 6 kerede adet oldum 1 2 ay düzeliyor gibi oldu bi daha yine bozuldu 3 ayda 1 oldum 6 ayda 1 oldum kızıma hamile kaldığım donem 3 4 ay 35 günde 1 olmustum o ara hamile kaldım. Şimdi 40 günde oluyordum ama bu ay stres yaptım o yüzden 50 günü bulacak sanirimİlac kullanıyomusun
Bu ay deli gibi kafama kilitledim cok fazlasiyla taktim kuzum ya ama su adet olamayisim hala beynimde yuzlerce soru isareti birakiyor sonra acabalara dusuyorum iste gelde stres yapmaÇok stres yaptin mi bu ay düşündün mu?
Farketmez ben 1 gunlük iliskiyle hamile kalmistımCnm varya ben koyu cizgiyi gormeden yarım saat önce iliski oldu bi daha da olmadi kizimdan firsat bulamiyoruz maalesef
Yaa kızlar ben ilk gebelik testini yapınca negatif çıktı moralim bozuldu diye beklemedim sonradan gidip baktigimda ikinci çizgi hafif belirginles ama ne kadar zamn gecti üstünden bilmiyorumFarketmez ben 1 gunlük iliskiyle hamile kalmistım
Vnm testi tekrarla yarina sabah ilk idrarla testler uzun süre bekleyince cizgi belirebiliyor.emin olmak için tekrar yapman lazım gunün gectimiYaa kızlar ben ilk gebelik testini yapınca negatif çıktı moralim bozuldu diye beklemedim sonradan gidip baktigimda ikinci çizgi hafif belirginles ama ne kadar zamn gecti üstünden bilmiyorum
evet 8 gün gecikti 5. Gün yaptığım test once negatif sonralardan gidip baktm ikinci çizgi 6. Günde yaptm negatif çıktı ama hala adet olmadmVnm testi tekrarla yarina sabah ilk idrarla testler uzun süre bekleyince cizgi belirebiliyor.emin olmak için tekrar yapman lazım gunün gectimi
Ilaclar o anda ise yarıyor sonra bi kaç ay daha idare ediyor sonra yine bozuyor ömrümüz boyunca ilaç mı icicezEvet cnm polikistik var bende doktor verdi ilaci diane35 3 ay kullan dedi kullandm biraktiktn sonra 3 ay 35 günde bir adet oluyordm bu ay olmadım işte
Insallah hamilesindir tekrar et bazen hemen çıkmaya biliyorEvet
evet 8 gün gecikti 5. Gün yaptığım test once negatif sonralardan gidip baktm ikinci çizgi 6. Günde yaptm negatif çıktı ama hala adet olmadm
Ozaman sabah git sağlık ocağinda kan ver cnm o kesin sonuç.yinede sen bilirsinde baya geçmiş gününEvet
evet 8 gün gecikti 5. Gün yaptığım test once negatif sonralardan gidip baktm ikinci çizgi 6. Günde yaptm negatif çıktı ama hala adet olmadm
Kediler gibi martta bize uğurlu gelsin :)Mart'ı da gördük şükür inşallah Mart hepimize uğurlu gelir de güzel haberler alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?