2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Nerden çıkartiyorsun h
Yok cnm biz korunmayi birakali 2 hafta oluyor kendimi hamile hissettim hep ağır bile kaldırmıyorum ama bende adet duzensizligi var ve bu duzensizligin hamile kalmama etki edeceğini öğrendim o yüzden hayallerim gitti dedim
amile kalamıycağını kardesimdede düzensizlik vardı 15 gunde 30 gunde sacma sapan zamanlarda oluyordu dr bile gitmedi evlendi 3 ay sonra hamile kaldı oyle şeylere kafanı takma bu ay olumlu düşün eğer bebek olmazsa ozaman düsünürsün

Yaa kizlar bişey sorcam ovulasyon çalışmalarini bitirenler sonra iliski oldumu yani yumurtlama bittikten 3 5 gun sonra

Çok stres yaptin mi bu ay düşündün mu?

Yaa kizlar bişey sorcam ovulasyon çalışmalarini bitirenler sonra iliski oldumu yani yumurtlama bittikten 3 5 gun sonra
Cnm varya ben koyu cizgiyi gormeden yarım saat önce iliski oldu bi daha da olmadi kizimdan firsat bulamiyoruz maalesef

İlac kullanıyomusun
Yok kullanmiyorum 6 ay kullandim bekarken 6 kerede adet oldum 1 2 ay düzeliyor gibi oldu bi daha yine bozuldu 3 ayda 1 oldum 6 ayda 1 oldum kızıma hamile kaldığım donem 3 4 ay 35 günde 1 olmustum o ara hamile kaldım. Şimdi 40 günde oluyordum ama bu ay stres yaptım o yüzden 50 günü bulacak sanirim

Evet cnm polikistik var bende doktor verdi ilaci diane35 3 ay kullan dedi kullandm biraktiktn sonra 3 ay 35 günde bir adet oluyordm bu ay olmadım işte

Farketmez ben 1 gunlük iliskiyle hamile kalmistım
Yaa kızlar ben ilk gebelik testini yapınca negatif çıktı moralim bozuldu diye beklemedim sonradan gidip baktigimda ikinci çizgi hafif belirginles ama ne kadar zamn gecti üstünden bilmiyorum

Yaa kızlar ben ilk gebelik testini yapınca negatif çıktı moralim bozuldu diye beklemedim sonradan gidip baktigimda ikinci çizgi hafif belirginles ama ne kadar zamn gecti üstünden bilmiyorum
Vnm testi tekrarla yarina sabah ilk idrarla testler uzun süre bekleyince cizgi belirebiliyor.emin olmak için tekrar yapman lazım gunün gectimi

Evet
Vnm testi tekrarla yarina sabah ilk idrarla testler uzun süre bekleyince cizgi belirebiliyor.emin olmak için tekrar yapman lazım gunün gectimi
evet 8 gün gecikti 5. Gün yaptığım test once negatif sonralardan gidip baktm ikinci çizgi 6. Günde yaptm negatif çıktı ama hala adet olmadm

Evet cnm polikistik var bende doktor verdi ilaci diane35 3 ay kullan dedi kullandm biraktiktn sonra 3 ay 35 günde bir adet oluyordm bu ay olmadım işte
Ilaclar o anda ise yarıyor sonra bi kaç ay daha idare ediyor sonra yine bozuyor ömrümüz boyunca ilaç mı icicez

Kizlar adetime iki gun var. Bir haftadir kasigimda ve belimde agri var. Zaman. Zaman artiyor. 2 gun once kanda negatif cikti. Doktor erken gunun geçince gel dedi. Ama benim canim cikilota cekiyor. Sanirim adet olucam. Hamileyken halsiz olup cani şekerli seyler ceken oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…