- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #2.561
insallah cnm bekliyoruz guzel haberiniAynen canım insaALLAH vardır çok ıstiyorum ya :) dua edin bana nolur
Allah bagislasin yine bi kizin varmis ne guzel :)Cnm bende hep yasadim bu durumu 2 kere 6 ayda 1 olmustum adet olduğumda düşük yaptım sandim 6 ayın dolulugu top gibi bisey çıktı.
Kızıma hamile kaldigimda 35 günde 1 adet oluyordum kendi kendine düzen e girmişti ama şimdi yine bozuldu
dogru.yazin tekrar tedaviye baslamayi dusunuyprum o zmn sorarim insallah kna gore kür uygularjm ya da iygulamamDiğer adetim 34 günde oldu. BEn tekrar bilmediğim hiç bir şeyi uygulamam sonuçta bitkilerin yararı kadar zararı da var bence doktora danışmadan sen de yapma.
insallah guzel haberler alirizi cnmAyn
Aynen canım düzensiz yumurtlama oluyor hamilelik o yuzdn gerceklersmiyr ben ilaç kullandm 4 ay oldu biraktm ama hamilelik hala yok
aynen iste benim de oyle zonklar givi igne batmasi bendekiCnm bilmiyorum ama benimde belimağrıyor tam belde değil kalçamla belim arası kemik olan yer bide bacaklarim ama benim regle 7 gün kaldı
Arkadaşlar kan sonucunu bekliyorum Rabbim inş yüzümüzü güldürsün
Kediler gibi martta bize uğurlu gelsin :)
Canım benimde dün akşam sağ tarafımda müthiş bi ağrı oldu hatta gece yatarken kramplar bütün kasigimi sardı çok panikledim hic yaşamamıştım böyle bisey yarim saat kıpırdayamadım bata 14 gün var. Hamile olsan bile su an çıkması için çok erken biraz daha bekle belirtiler devam ederse bata yakın test yaparsınKızlar yaa bnm sağ kasığımda sızı oluyor bazen bacağıma atıyor bazen de batma oluyor dün su gibi baya bi akıntım vardı ve kendimi heran adet olacakmışım gibi hissediyorum ama bata daha on gün var bat 9/10 Mart psikolojik mi bilmiyorum ama acaba hamile olabilir miyim öyle hissediyorum çünkü (hoş geçen ay da öyle hissetmiştim kasıkta ağrı batma yoktu
Canım yaptığın testin fotosunu at istersen bi bide gün içinde bir daha yap hayalette olsa bir çizgi görünmüşKızlar sabah ilk idrarla test yaptım hayalet bi çizgi çıktı ama bilmiyorum biraz daha beklicem adet içinde hala herhangi birşey gelmedi kırmızılari görmedim cokk moralim bozuldu cokkk neden yok yaa üzüle üzüle bi hal oldum artık
Topigimize bir hamiş daha katıldıkızlar çok şükür bebiş var
tebrikler kasık ağrısı hafifi kıpırtı gibi şeyler yaşadınız mı ?kızlar çok şükür bebiş var
Canım testi çöpe gönderdim az önce gitti valla kan testi yapicam belli yok ama insan bi umut arıyor ışte yarın yada diğer gün kan testi yapıp garantiye alicam yok zaten de ama ışteCanım yaptığın testin fotosunu at istersen bi bide gün içinde bir daha yap hayalette olsa bir çizgi görünmüş
Kızlar yaa bnm sağ kasığımda sızı oluyor bazen bacağıma atıyor bazen de batma oluyor dün su gibi baya bi akıntım vardı ve kendimi heran adet olacakmışım gibi hissediyorum ama bata daha on gün var bat 9/10 Mart psikolojik mi bilmiyorum ama acaba hamile olabilir miyim öyle hissediyorum çünkü (hoş geçen ay da öyle hissetmiştim kasıkta ağrı batma yoktu
kızlar yumurtlama zamanınızı takip ettiniz mi acaba yumurtanız çatlıyo olabilir mi çünkü batlarınıza daha çok varmışCanım benimde dün akşam sağ tarafımda müthiş bi ağrı oldu hatta gece yatarken kramplar bütün kasigimi sardı çok panikledim hic yaşamamıştım böyle bisey yarim saat kıpırdayamadım bata 14 gün var. Hamile olsan bile su an çıkması için çok erken biraz daha bekle belirtiler devam ederse bata yakın test yaparsın
Bİr hamiş dahakızlar çok şükür bebiş var
Keşke testi atmasaydın yaa. Çizgiyi gördüysen bence var bişeyler hemen kan ver benceKızlar sabah ilk idrarla test yaptım hayalet bi çizgi çıktı ama bilmiyorum biraz daha beklicem adet içinde hala herhangi birşey gelmedi kırmızılari görmedim cokk moralim bozuldu cokkk neden yok yaa üzüle üzüle bi hal oldum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?