2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

kızlar yumurtlama zamanınızı takip ettiniz mi acaba yumurtanız çatlıyo olabilir mi çünkü batlarınıza daha çok varmış
Evet canım tam olarak öyle olmus şimdi test yaptım dün koyuydu ovu testim bugün siliklesmeye başlamış bu şekilde olunca çatlamış oluyor değil mi

Eklentiler

• 20170301_112400-1.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 32
aynen yumurtan çatlamış o belirtileri hissettiğin sırada çatlıyodu büyük ihtimal :)
Ayy o ne ağrıydı ama öyle benide eşimi de panikletti gece gece hastaneye gitme teklifi bile sundu usuttum falan sandım ben ilk başta neyseki değerlendirdik dün sabah bugün sabah inşallah tutar

Kızlar merhaba, ben aranızda yeniyim. 18 aylık evliyim. İlk üç ay korunduk sadece. Yani bir yılı aşkındır deniyoruz fakat olmadı bugüne kadar maalesef Bu ay batım 7 mart. Bu ay biraz gariplikler hissediyorum belim ağırıyor batmalar falan var inşallah benim de isteyen herkesin de en kısa zamanda olur.

Doktora falan göründün mu canım bir sıkıntı yoktur inşallah

Doktora falan göründün mu canım bir sıkıntı yoktur inşallah
Doktora gittim canım 6 ay önce. Baktı bir sorun göremedi serophene verdi 4 ay kullan gel dedi. İlacı kullandım fakat o da bi işe yaramadı. O doktoru pek sevmedim o yüzden tekrar gitmedim, biraz daha deneyeyim dedim. İnşallah bu ay olur.

doktora gittinmi cnm bir sorunun yoksa allaha tevekkul etmekten baska bırsey kalmıyor

Merhaba canım hoş geldin bende aynı durumdayım doktor bir sorun yok dedi 5 ay önce gitmiştim ama cuma günü randevu aldım tekrardan gitcem başka bir doktora. Bu sefer eşimi de götürcem siz eşinizle beraber mi gitmiştiniz doktora.. Bi yandan akışına bırakayım diyorum ama bi sorun varsa da bir an önce halletmeye çalışmak lazım. Eşimi anca ikna edebildim doktora gitmesi için :/ umarım bu ay hamilesindir canım :)

Cnm ben de öyle düşünüyorum bnm öyle çok fazla değil ama sık oluyor dediğin gibi 8 i gibi test yapmayı düşünüyorum

Hoşbulduk canım ben eşimle gittim ama doktor eşime bakmadı bile yani doğru düzgün muayene ettiğini düşünmüyorum doktora güvenemedim. Benim de aklımda hep soru işareti kaldı eşimde de problem olabilir diye. Aynen bikaç ay daha deneyip tekrar daha iyi bi doktor bulup gitmek istiyorum. Tabi inşallah hiç gerek kalmaz tez zamanda gelir bebişlerimiz

Kızlar merhaba, benim de bu ay için yaşadığım farklı belirtiler mevcut, adetten 5 gün önce bebiş çalışması oldu, zamanlama açısından tutmaz diye düşünüyorum. fakat o günden beri akıntım şeffaf ve çok azaldı, göğüslerde ciddi oranda acı var, kasıklarım da adet belirtisi gibi kasılıyor, arada iğnelenme şeklinde hissediyorum. Bugun adet olmam gerekiyor, genelde düzenlidir fakat 2-3 gün geçtiği oluyor. Bir de pcos rahatsızlığımdan dolayı rahim duvarım kalın, bu durum acaba belirtileri engeller mi? Tek kafama takılan akıntının değişmesi oldu, normalde beyaz ve içi dolu akıntım olur, ilişkiden beri yumurta akı gibi az geliyor... 5 gün daha bekleyeceğim, gelmezse test yapacağım inşallah çıkar bir ümit ne dersiniz? Bi de avuç içlerim çoook kaşınıyor ben böyle şey yaşamadım Ya da tamamen psikolojik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…