- 16 Şubat 2017
- 1.006
- 858
- 43
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #2.581
Evet canım tam olarak öyle olmus şimdi test yaptım dün koyuydu ovu testim bugün siliklesmeye başlamış bu şekilde olunca çatlamış oluyor değil mikızlar yumurtlama zamanınızı takip ettiniz mi acaba yumurtanız çatlıyo olabilir mi çünkü batlarınıza daha çok varmış
Aynen canım kan testi yaptır varsa çıksın ortaya inşallah vardırCanım testi çöpe gönderdim az önce gitti valla kan testi yapicam belli yok ama insan bi umut arıyor ışte yarın yada diğer gün kan testi yapıp garantiye alicam yok zaten de ama ışte
aynen yumurtan çatlamış o belirtileri hissettiğin sırada çatlıyodu büyük ihtimal :)Evet canım tam olarak öyle olmus şimdi test yaptım dün koyuydu ovu testim bugün siliklesmeye başlamış bu şekilde olunca çatlamış oluyor değil mi
Ayy o ne ağrıydı ama öyle benide eşimi de panikletti gece gece hastaneye gitme teklifi bile sunduaynen yumurtan çatlamış o belirtileri hissettiğin sırada çatlıyodu büyük ihtimal :)
Doktora falan göründün mu canım bir sıkıntı yoktur inşallahKızlar merhaba, ben aranızda yeniyim. 18 aylık evliyim. İlk üç ay korunduk sadece. Yani bir yılı aşkındır deniyoruz fakat olmadı bugüne kadar maalesefBu ay batım 7 mart. Bu ay biraz gariplikler hissediyorum belim ağırıyor batmalar falan var inşallah benim de isteyen herkesin de en kısa zamanda olur.
Doktora gittim canım 6 ay önce. Baktı bir sorun göremedi serophene verdi 4 ay kullan gel dedi. İlacı kullandım fakat o da bi işe yaramadı. O doktoru pek sevmedim o yüzden tekrar gitmedim, biraz daha deneyeyim dedim. İnşallah bu ay olur.Doktora falan göründün mu canım bir sıkıntı yoktur inşallah
doktora gittinmi cnm bir sorunun yoksa allaha tevekkul etmekten baska bırsey kalmıyorKızlar merhaba, ben aranızda yeniyim. 18 aylık evliyim. İlk üç ay korunduk sadece. Yani bir yılı aşkındır deniyoruz fakat olmadı bugüne kadar maalesefBu ay batım 7 mart. Bu ay biraz gariplikler hissediyorum belim ağırıyor batmalar falan var inşallah benim de isteyen herkesin de en kısa zamanda olur.
Gözünüz aydın inşallah rabbim kucağınıza almayı nasip etsin darısı bize :) adet gecikmesi olmadan önceki belirtileri paylaşırmısınkızlar çok şükür bebiş var
Benim adete on gün var ama bel ağrım ve adet olacakmış gibi ağrım var şimdiden bide sağ kasığımda batma oluyor ama göğüs büyümesi ağrısı filan Yok mide bulantısı vs yok o yüzden ümitlenmek istemiyorumadet olacakmış gibiydim ama göğüs ağrım yoktu.
Canim hayırlı olsun. Sağlıklı bi sekilde kucagina alirsin ins. Hcg hormonuna baktirdin mikızlar çok şükür bebiş var
Gittim canım sorun yok dedi bir süre daha deniycem bakalım. Aynen sabretmek ve dua etmekten başka yapacak birşeyimiz yok.doktora gittinmi cnm bir sorunun yoksa allaha tevekkul etmekten baska bırsey kalmıyor
Merhaba canım hoş geldin bende aynı durumdayım doktor bir sorun yok dedi 5 ay önce gitmiştim ama cuma günü randevu aldım tekrardan gitcem başka bir doktora. Bu sefer eşimi de götürcem siz eşinizle beraber mi gitmiştiniz doktora.. Bi yandan akışına bırakayım diyorum ama bi sorun varsa da bir an önce halletmeye çalışmak lazım. Eşimi anca ikna edebildim doktora gitmesi için :/ umarım bu ay hamilesindir canım :)Kızlar merhaba, ben aranızda yeniyim. 18 aylık evliyim. İlk üç ay korunduk sadece. Yani bir yılı aşkındır deniyoruz fakat olmadı bugüne kadar maalesefBu ay batım 7 mart. Bu ay biraz gariplikler hissediyorum belim ağırıyor batmalar falan var inşallah benim de isteyen herkesin de en kısa zamanda olur.
aynen cnm benim sorunum olmasına rağmen ben hr ay olucak dıyorum bu ay olmazsa dıger ay mutlaka olucakGittim canım sorun yok dedi bir süre daha deniycem bakalım. Aynen sabretmek ve dua etmekten başka yapacak birşeyimiz yok.
Canım benimde dün akşam sağ tarafımda müthiş bi ağrı oldu hatta gece yatarken kramplar bütün kasigimi sardı çok panikledim hic yaşamamıştım böyle bisey yarim saat kıpırdayamadım bata 14 gün var. Hamile olsan bile su an çıkması için çok erken biraz daha bekle belirtiler devam ederse bata yakın test yaparsın
Merhaba canım hoş geldin bende aynı durumdayım doktor bir sorun yok dedi 5 ay önce gitmiştim ama cuma günü randevu aldım tekrardan gitcem başka bir doktora. Bu sefer eşimi de götürcem siz eşinizle beraber mi gitmiştiniz doktora.. Bi yandan akışına bırakayım diyorum ama bi sorun varsa da bir an önce halletmeye çalışmak lazım. Eşimi anca ikna edebildim doktora gitmesi için :/ umarım bu ay hamilesindir canım :)
Bende 2 güne ovu testi yapmayı bırakıp 10u gibi yapmayı düşünüyorum testi inşallah bebislenmisizdirCnm ben de öyle düşünüyorum bnm öyle çok fazla değil ama sık oluyor dediğin gibi 8 i gibi test yapmayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?