2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Sohbetinize katilmayi cok isterdim.benimde bir kizim var 28 aylik.kardesi olsun istiyorum ama ilki sezeryan oldugundan 2. Cesaret. Edemiyorum.
Merhaba benim de ilki sezeryan 33 aylık. 2.yi istiyorum dogumdan hiç korkmuyorum sağlıklı.olsun yeter sen neden korkuyorsun?

Cnm güzel dileklerin için sagol hayirlisi olsun psikolojik de olabilir bilemiyorum beklemedeyim

bu arada göğüs hassasiyeti olmadan da hamilelik belirtsi veya kesinliği olmuyor mu ?? bilen var mı ..
Oluyor cnm göğüs hassasiyeti olmayabilir. Hamile kaldığınızda genel de aklınıza gelmeyen şeyler olur bunu unutmayın. Eğer hamile kalırsanız ne demek istediğimi anlicaniz

bu arada göğüs hassasiyeti olmadan da hamilelik belirtsi veya kesinliği olmuyor mu ?? bilen var mı ..

aynen bende sorcaktım bende tüm belirtiler oldu ama sabah bulantı yerine aksam bulantısı var birde göğüs hassassiyeti yaşamıyorum adet olurken de yaşamam normalde

silik çizgi görmesemde artık ben çizip silcem kafayı yedim artık :))))))))))9
Bende aynı durumdayım psikolojim alt üst oldu bekarken ne güzeldi düşüncem evlenince hemen oluyo bebiş hiçte öyle değilmiş ndn böyle düşünmüşüm bilmiyorum allahım hepimize sabır versin

Bende aynı durumdayım psikolojim alt üst oldu bekarken ne güzeldi düşüncem evlenince hemen oluyo bebiş hiçte öyle değilmiş ndn böyle düşünmüşüm bilmiyorum allahım hepimize sabır versin

amin canım olmadı bi dahaki ay deneriz moral bozmak yok önemli olan hayırlı sağlıklı bi gebelik zaten olsa akrep burcu olsun istemıodum derim anası gibi kova olsun :))))))

Bende 2. Istiyorum ama hala hamile kalamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…