- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
genelde koyu ve damarların belli oluyorsa hamilelik belirtisi olabilir diyorlar ama adet belirtisi de olabliyor malum ince çizgiMerhaba kizlar sol gogus ucumda beyaz birsey var ve kahve yerler koyulasti gibiya bat 26 subat :/
Merhaba benim de ilki sezeryan 33 aylık. 2.yi istiyorum dogumdan hiç korkmuyorum sağlıklı.olsun yeter sen neden korkuyorsun?Sohbetinize katilmayi cok isterdim.benimde bir kizim var 28 aylik.kardesi olsun istiyorum ama ilki sezeryan oldugundan 2. Cesaret. Edemiyorum.
Cnm güzel dileklerin için sagol hayirlisi olsun psikolojik de olabilir bilemiyorum beklemedeyimCnm benim inş hamilesindir ama biraz daha bekle çok istediğin için psikolojikmanda olabilir ama dualarım seninle hadi hayırlısı geçen ay ben bütün belirtileri yaşadım nerdeyse ama malesef hastalandim ne olur ne olmaz sen çalışmalara devam et cnm. Günbatımı...
yarın test yap ozmn belki silik falan bişi görürsün sevinç olur :)benimde karnımda şişlik oldu adet belirtilerim başlıyor sanırım korkmaya başladım yarında doğum günüm ne güzel olur çift çizgi görsem dua edelm birbrmze
Ins aynı zamanlarda hamile kalırız.kizlar çok isterimİlk istegimiz canımm:) inşallah Allah bana da nasıp eder bir tanede olsa rabbim cümlemizin yardımcı olsun
yarın test yap ozmn belki silik falan bişi görürsün sevinç olur :)
dur ya daha yolun ennnn başı :) gerçi sen biraz benden bile fazla hatta test yaptığın için haklısın :)silik çizgi görmesemde artık ben çizip silcem kafayı yedim artık :))))))))))9
Oluyor cnm göğüs hassasiyeti olmayabilir. Hamile kaldığınızda genel de aklınıza gelmeyen şeyler olur bunu unutmayın. Eğer hamile kalırsanız ne demek istediğimi anlicanizbu arada göğüs hassasiyeti olmadan da hamilelik belirtsi veya kesinliği olmuyor mu ?? bilen var mı ..
bu arada göğüs hassasiyeti olmadan da hamilelik belirtsi veya kesinliği olmuyor mu ?? bilen var mı ..
neye daha fazla dikkat edicen cnm bizde edelim :)İnşallahhhh :) bu ay da hamile olmasam sıkmıcam canımı daha fazla dikkat Edicem
Bende aynı durumdayım psikolojim alt üst oldu bekarken ne güzeldi düşüncem evlenince hemen oluyo bebişsilik çizgi görmesemde artık ben çizip silcem kafayı yedim artık :))))))))))9
Bende aynı durumdayım psikolojim alt üst oldu bekarken ne güzeldi düşüncem evlenince hemen oluyo bebişhiçte öyle değilmiş ndn böyle düşünmüşüm bilmiyorum allahım hepimize sabır versin
Bende 2. Istiyorum ama hala hamile kalamadımSelam anne adaylari:)
Benim 2.5 yaşında bir kızım var. 2. Bebeği istiyorum kısmetse. Evlendigimde adet düzensizliğim vardı rabbime hamd olsun bebeğim oldu. Şimdi 2.yi istiyorum inşallah mart ayında hepimiz hamis oluruz.
Heyecanimizi mutlulugumuzu paylasiriz. Birlikte büyütüruz:)))
Hepinizi bekliyorum
Ilki kaç yaşında canım? Hoşgeldin aramizaBende 2. Istiyorum ama hala hamile kalamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?