- 4 Şubat 2010
- 2.800
- 1.545
- 333
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #2.781
İnşallah bebiş vardır canım hepimizde .Erken hamilelik testi yapmayı düşünüyorum ben salı günü.tam bir hafta kala olmuş oluyor 21.gun yani.senin bir haftadan az kaldı sanırımGöğüs agrisi hariç hepsi bende de var
Kizima hamile kaldigimda hiç böyle ağrım olmadı kokuya karşı aşırı hassastim sadece
Ben zamanini bilmiyorum maalesef ne zaman adet olurum bugün 40.gunumİnşallah bebiş vardır canım hepimizde .Erken hamilelik testi yapmayı düşünüyorum ben salı günü.tam bir hafta kala olmuş oluyor 21.gun yani.
Aaaa.yumurtlsma günün ne zamandı.ona göre hesapla canım.yani yumurtlanin üzerine 20 gün fln ekle tamamdırBen zamanini bilmiyorum maalesef ne zaman adet olurum bugün 40.gunum
Sen daha adet olmadin dimi cnm kahverengi akıntı geliyormu halaBenim belirtilerim de adet oncesi ile ayni tek fark yumurtlamadan sonradir var. Midem eksiyor. Reflu gibi ama bende bu sorun zaman zaman olur gebelikten olmayabilir. Bi de kalp atisim hizli 90 ile 100 arasi bazen 100 den de hizli dinlenirken.
Yok canim yarin adet gunum ya adet olucam ya da yerlesme kanamasi aksam uzeri bir kez geldi.Sen daha adet olmadin dimi cnm kahverengi akıntı geliyormu hala
Ins olur canim. Rabbim isteyen herkese saglikli hayirli evlat versin. Alti ay cok uzun bi sure yerinde olsam bu ay olmazsa adet doneminde doktora gidip hormon testi yaptirir rahime ultrasondan baktirirdim. Cunku basit bi hormon ilaciyla hamile kalan cok insan var.Merhabalar bende 6 aylık evliyim baştan belli hiç korunmadımAma hala ne gelen var ne giden kadınlar klubünde kesf ettigim ovulasyon testlerini uyguladım bu ay çok ümidim var umarım hayal kırıklıgına ugramam bununla ilk ay hamile kalanlar olmustu inşAllah bende oyle olurum rabbim isteyen herkese nasip etsin
Akintim artti diyen de var. Akintim olmadi diyen de. Kisiye gore degisiyor sanırım. Ama çoğunluk akintim artti diyor.Bende hicbir belirti yok hamile olanların ilk önce akıntısı artmıyor muydu?
Yarin da tekrarla koyilasirsa ikinci cizgi yumurtlamak uzeresin. Siliklesirse yumurtladin demek. En azindan ben oyle okudum kullanan arkadaslardan ☺Bilgisi olan varsa bu pozitifmi acaba yumurtadımmı yumurtlamamı yaklaştı
Çok saol cevapların içinYarin da tekrarla koyilasirsa ikinci cizgi yumurtlamak uzeresin. Siliklesirse yumurtladin demek. En azindan ben oyle okudum kullanan arkadaslardan ☺
T çizgisi c den daha koyu oluyor cnm ondan 1 gun sonra yumurta çatliyor ama sen bu günleri değerlendir en azından 2 gunde birBilgisi olan varsa bu pozitifmi acaba yumurtadımmı yumurtlamamı yaklaştı
Değerlendiriyorum umarım bosuna ümitlenmiyorumdur çünkü adet takvimi yumurtlama günümle ovlsyon yumurtlama günğ cok alakasızT çizgisi c den daha koyu oluyor cnm ondan 1 gun sonra yumurta çatliyor ama sen bu günleri değerlendir en azından 2 gunde bir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?