2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Göğüs agrisi hariç hepsi bende de var
Kizima hamile kaldigimda hiç böyle ağrım olmadı kokuya karşı aşırı hassastim sadece
İnşallah bebiş vardır canım hepimizde .Erken hamilelik testi yapmayı düşünüyorum ben salı günü.tam bir hafta kala olmuş oluyor 21.gun yani.senin bir haftadan az kaldı sanırım

Kizlar bu gun erken gebelik testi yaptim. Negatif. Ama aksam adet olacakmışım gibi karnim agridi ve camarisima leke birakacak kadar kahverengi kan geldi. Yarin adet gunum. Ya adet olucam ya da yerlesme kanamasi

Bende belirtilerimi yaziyım ya psikolojik yada gebelik sizlerde yazın bakalım kiminki psikolojik kiminki gebelik sağ kasık batması ara ara karin ağrisı feci derecede bel ağrisı idrarda bulanıklasma limon suyu gibi beyaz kremsi akıntı romatizma gibi bacak ağrıları ve bugün kasığımda uzun süre sızı hissettim bide vücudum sıcak olduğu halde ben usüyorum bir anlık.bugece midem yandi uykudan uyandım bana deli diyebilirsiniz adete 5 gün kaldı

Benim belirtilerim de adet oncesi ile ayni tek fark yumurtlamadan sonradir var. Midem eksiyor. Reflu gibi ama bende bu sorun zaman zaman olur gebelikten olmayabilir. Bi de kalp atisim hizli 90 ile 100 arasi bazen 100 den de hizli dinlenirken.

Merhabalar bende 6 aylık evliyim baştan belli hiç korunmadım Ama hala ne gelen var ne giden kadınlar klubünde kesf ettigim ovulasyon testlerini uyguladım bu ay çok ümidim var umarım hayal kırıklıgına ugramam bununla ilk ay hamile kalanlar olmustu inşAllah bende oyle olurum rabbim isteyen herkese nasip etsin

Ovulasyon testini herkese öneriyorum düzenli adet görüyorum 27 günde bir takvime göre 14 gün yumurtlamam ama ovulsyon testimde daha bugun yani 17 nci gün çift çizgiyi görmeye basladım eger dogruysa mucize gibi birsey bu

Ins olur canim. Rabbim isteyen herkese saglikli hayirli evlat versin. Alti ay cok uzun bi sure yerinde olsam bu ay olmazsa adet doneminde doktora gidip hormon testi yaptirir rahime ultrasondan baktirirdim. Cunku basit bi hormon ilaciyla hamile kalan cok insan var.

Peki burada ovulasyon testi kullanan kullanmış olan varmı Ovulasyon testi beni cok ümitlendirdi umarım 10 gün sonra kırmızılar gelmeZzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…