2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Bense tamamen celiskideyim bayanlar Reglim ustunden koskoca 5 gun gecti bugun 6. Gune merhaba diyorum. 2. Gun betama baktrfm 0.1 hüsran tabiki 1 haftadr bel agrisi istah kaybi karin ve goguste sislik bacak agrisi yorgunluk varda varda. Dun doktor 10 gun bekle dedi kana bakalm dedi ama negatf cikms yine negtf olck dedi. Bnse hissediyorm gec dollenme bnce. Ilk adet gecikmesi yasiyrm ve hafif beyaz akntim oluyr acayip arada kaldm ilkinde dusuk yaptim 8 ay gecti vee tm yumurtalma donemlernde oldu

10 gun 14 gun sonra ogrenen cok canim ins vardir bebis. Sen icini ferah tut rabbim hayirlisini verir her zaman

Cnm bnm de yumurtlamadan bu yana sağ kasığımda batma ve bazen batmayla birlikte bacağıma kadar iniyor sızısı heran adet olacakmışım gibi hissediyorum belimde ağrı var ama bu aralar temizlik yapıyorum ondan mıdır bilemedim göğüs ucunda koyulaşma fark ettim ve iki gündür midem hafiften bulanıyor örneğin akşam ikinci çayımı içemedim iğrenç geldi tadı sanki hamilymişim gibi hissediyorum ben de 8 i gibi test yapmayı düşünüyorum

Cnm Dr rahmin kalınlığı için bişey demedi mi kaç mm olduğunu gebelik için kalınlaşması lazım sama kaç mm dedi

Mrb canım bnde altı aylık evlıyım hıc korunmadım ama tutturamadık bı turlu gecen ay doktora gıttım bı sıkkıntın yok dedi folık asit verdi onu her gün kullandım bu ay dört gün gecikti

İnşallah hamilesindir canım bende belirti bile yok sadece gün içinde 2 3 kere boyle minik batma lar oluyo kasiklarima ki o da normaldir diye düşünüyorum ben birde dün dediğim gibi idrar çok bulanikti o kadar ne bel ağrısı ne sırt ağrısı ne mide ne göğüs hic biri yok bende

Günaydın kızçeler her gün takip ediyorum sizi benim ovulasyon testlerim geldi adetim de bitti bu ay da onu denicem bakalım neler olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…