- 25 Şubat 2017
- 812
- 582
- 103
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #2.801
Dun catlamis anlamina da gekemez mi bu test catlayinca da cizgi siliklesiyor. Arkadaslar oyle paylaşmıştıT çizgisi c den daha koyu oluyor cnm ondan 1 gun sonra yumurta çatliyor ama sen bu günleri değerlendir en azından 2 gunde bir
10 gun 14 gun sonra ogrenen cok canim ins vardir bebis. Sen icini ferah tut rabbim hayirlisini verir her zamanBense tamamen celiskideyim bayanlar Reglim ustunden koskoca 5 gun gecti bugun 6. Gune merhaba diyorum. 2. Gun betama baktrfm 0.1 hüsran tabiki 1 haftadr bel agrisi istah kaybi karin ve goguste sislik bacak agrisi yorgunluk varda varda. Dun doktor 10 gun bekle dedi kana bakalm dedi ama negatf cikms yine negtf olck dedi. Bnse hissediyorm gec dollenme bnce. Ilk adet gecikmesi yasiyrm ve hafif beyaz akntim oluyracayip arada kaldm ilkinde dusuk yaptim 8 ay gecti vee tm yumurtalma donemlernde oldu
Insallah insallah hepimize versin Rabbim10 gun 14 gun sonra ogrenen cok canim ins vardir bebis. Sen icini ferah tut rabbim hayirlisini verir her zaman
Evet cok haklisin belirsizlik en zoruInsallah insallah hepimize versin Rabbimhasta olamamakta zormus dusunmekte
Aceleci insanim belirszligi sevmem ama 5 gun daha sabirEvet cok haklisin belirsizlik en zoru
Ben se oyleyim. Beklemeyi pek bilmem. Belirsizlik beni strese sokar. Yarin adet gunum. Hala test negatif. Ama adet olsam hemen ya da test pozitif ciksa icim rahatlayacakAceleci insanim belirszligi sevmem ama 5 gun daha sabirbana kalsa sabah bir kan olmadi idrar testi hepsni yaparim
Bende belirtilerimi yaziyım ya psikolojik yada gebelik sizlerde yazın bakalım kiminki psikolojik kiminki gebelik sağ kasık batması ara ara karin ağrisı feci derecede bel ağrisı idrarda bulanıklasma limon suyu gibi beyaz kremsi akıntı romatizma gibi bacak ağrıları ve bugün kasığımda uzun süre sızı hissettim bide vücudum sıcak olduğu halde ben usüyorum bir anlık.bugece midem yandi uykudan uyandım bana deli diyebilirsiniz adete 5 gün kaldı
33.gunduAaaa.yumurtlsma günün ne zamandı.ona göre hesapla canım.yani yumurtlanin üzerine 20 gün fln ekle tamamdır
Bense tamamen celiskideyim bayanlar Reglim ustunden koskoca 5 gun gecti bugun 6. Gune merhaba diyorum. 2. Gun betama baktrfm 0.1 hüsran tabiki 1 haftadr bel agrisi istah kaybi karin ve goguste sislik bacak agrisi yorgunluk varda varda. Dun doktor 10 gun bekle dedi kana bakalm dedi ama negatf cikms yine negtf olck dedi. Bnse hissediyorm gec dollenme bnce. Ilk adet gecikmesi yasiyrm ve hafif beyaz akntim oluyracayip arada kaldm ilkinde dusuk yaptim 8 ay gecti vee tm yumurtalma donemlernde oldu
Mrb canım bnde altı aylık evlıyım hıc korunmadım ama tutturamadık bı turlu gecen ay doktora gıttım bı sıkkıntın yok dedi folık asit verdi onu her gün kullandım bu ay dört gün geciktiOvulasyon testini herkese öneriyorum düzenli adet görüyorum 27 günde bir takvime göre 14 gün yumurtlamam ama ovulsyon testimde daha bugun yani 17 nci gün çift çizgiyi görmeye basladım eger dogruysa mucize gibi birsey bu
Şimdi 40.gunundeysen bir hafta öncesi yani yumirtlaman.benim de 9 gün once idi.bat 14 mart.sen de bi çılgınlık yapip batı 14 mart gibi kabul edebilirsin33.gundu
Gunaydin hanimlar
Bat ne zaman canım?Kızlar hissediyorum galiba hamileyim bütün kasık batması mide bulantısı fala herşey bi yana psikolojik olabilir diyorum ama göğüs ucunda koyulaşma var bu da psikolojik olamaz herlde
İnşallah hamilesindir canım bende belirti bile yokBende belirtilerimi yaziyım ya psikolojik yada gebelik sizlerde yazın bakalım kiminki psikolojik kiminki gebelik sağ kasık batması ara ara karin ağrisı feci derecede bel ağrisı idrarda bulanıklasma limon suyu gibi beyaz kremsi akıntı romatizma gibi bacak ağrıları ve bugün kasığımda uzun süre sızı hissettim bide vücudum sıcak olduğu halde ben usüyorum bir anlık.bugece midem yandi uykudan uyandım bana deli diyebilirsiniz adete 5 gün kaldı
Bu ay bende kullandım canım ama malesef hic umudum yok hic belirtim yok çünküPeki burada ovulasyon testi kullanan kullanmış olan varmıOvulasyon testi beni cok ümitlendirdi umarım 10 gün sonra kırmızılar gelmeZzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?