2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

rabbim isteyen herkese versin bnde kalmak istiyorum sağlıklı bir şekilde geçen ay kimyasal bir düşüğüm var rabbim kimseye yaşatmasın...

amin canım olmadı bi dahaki ay deneriz moral bozmak yok önemli olan hayırlı sağlıklı bi gebelik zaten olsa akrep burcu olsun istemıodum derim anası gibi kova olsun :))))))
HAhaaa bende burç düşünüyorum akrep olamadıysa yay vveya oğlak bunlardan birine yetişmem lazım kaçırmamalıyım diyorum kendi kendimizi avutma yöntemimiz işte naparsın iyice kafayı yedik

yaa kıyamam allah sağlıklısı nı versin inş.tez zmnda
inşallah canım isteyen herkese, bu ay aslında umutlu değilim ama hani üstüne düşmedik fazla, ama evvelsi gün bir bel ve kasık ağrısı çektim bir anda uzanınca geçen cinsten inşallah bebişle alakalıdır, aklıma getirmek istemiyorum ama cıkmıyor ki...

olmuyor ya belirti arıyorsun kendinde ya gün sayıyoruz ovülasyona hep aklımızda , TurkuazKrampon da senin gibi belirti yaşayanlardan yanılmıyorsam aynı

olmuyor ya belirti arıyorsun kendinde ya gün sayıyoruz ovülasyona hep aklımızda , TurkuazKrampon da senin gibi belirti yaşayanlardan yanılmıyorsam aynı
benim aksi gibi geçen ayda böyle ağrılarım oldu bi de üstüne rüya gördüm heh dedim kesin var bi baktım ki varmış inşallah o da güzel haberi alır, benim lekelenmelerim oldu sanıyorum ki tutunuyo meğersem düşüyomuş...

Evet akintim var bayagi bilmiyorum ya geçirdim yada daha yeni olucam yeni olacaksam 45 günde 1 olmuş olucam. Yarin yine yapicam dün ve bugun çizgi ler hemen hemen ayni

Evet insan dusunceden alamıyor kendinj:)

Kızlar sanslisiniz 30 gunde 1 oluyorsunuz şansınız yüksek. Ben bu ayı kacirirsam 1.5 ay beklicem. 1 senede 12 sansiniz var hamile kalmak için benim 8

Kızlar selam bende geldim aranıza :) bizde 7 aydır deniyoruz(bu ayla birlikte 7) henüz olmadı doktorum rahim filmi istedi görmek adına geç hafta cumartesi çekildim sonuç çok şükür iyi çıktı. Olmaması için bir sebep yok dedi iki taraf içinde:) Rahim filmi çektirdiğim için yumurtalıklar radyasyon aldığından bu ay korunma önerdi olası hamilelikde zarar görebilir dedi.O yüzden bende Mart ayını sabırsızlıkla bekliyorum. İnşallah ilkbaharla birlikte evlerimize güneş doğar ☺

Amiiin cnm inşallah hosgeldin:)

Evet akintim var bayagi bilmiyorum ya geçirdim yada daha yeni olucam yeni olacaksam 45 günde 1 olmuş olucam. Yarin yine yapicam dün ve bugun çizgi ler hemen hemen ayni
Ben yoğun akıntı olduğu günde veya ertesinde görüyorum koyu çizgiyi. Bakalım sen yapmaya devam et yinede döngün uzun olduğundan birden fazla yumurtan da oluyo olabilir o yüzden ovulasyon testlerini bırakma derim :) hayırlısı olsun

Arkadaşım başda çok stres yapıyorum evet ama şöyle bi durum da var. Evet eşimde bende çok istiyoruz çocuk fakat benim eşim çok arzuludur benden daha fazla yani benlik bi sıkıntı olmasa her gün yapıcak. Bu aralar çok kasıt agrım var o yüzden pek müsade etmiyorum bide bi arkadaşım demişti o kadar ilişki de çocuk olmaya engel diye bide onu sıkıntı yapıyorum ama bilmiyorum öyle mi sizce yada Ne yapmam lazım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…