2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Hayırlısı olsun canım bir dahaki aya inşallah.bence gitmeme gerek yok nasılsa düzene girmiş bu iyi birşey

Beklemekten baska çare yok zaten az kaldi gunlerimize hepimizin hakkında hayırlısı

Valla okadar kasmiyorum kendimi benim çocuğum kuçük zaten olursa olur ama böyle takip edincede insan strese giriyor yok yumurtlama yok iliski ondan sonra belirti arama daha çok yıpratiyo insanı aslinda en iyisi oluruna bırakmak kafan rahat olcak nedense takip ettiğimde hiç hamile kalmadim hep beklemeigim zamanlarda oldu

Ben de kırmızıları gördüm (( doktorumla konuştum son tahillerimde yumurta rezervimde düşüklük gördü, 3 gün sonra incir kürüne başlıycam ilaç almak istemiyorum belki bir mucize gerçekleşir, bu forumda okumuştum bakalım bu ay deniycem sonuçları yazıcam kızlar... Allah yardımcımız olsun.

Aynen canım bende belirti bulamıyorum bir türlü o yüzden akışına bıraktım olursa olur Allah nasip ederse yani

Olsun cnm üzülme onunda zamanı vardır elbet bizde 3 aydır istiyoruz hep olmuş gibi hissedip hayal kırıklığı hüsran yaşıyorum kırmızı kartı görüyorum 3 aydır beklemek ayrı bi zor süreç zaten regle kadar geçmiyor sanki günler bende Şimdi bu ay eşime Türk kahvesi spermleri harekete geçiriyormuş onu yapmayı ve bacaklarımı dikip yatıcam bi süre bide diğerlerinde hep yumurtlama hesabına göre yaptık olmadı bu ay reglden bu sonraki regle gün aşırı deniyoruz bakalım nolcakoda olmassa Nisanda hiç aralıksız denicez hergün kısmet artık birbirimize destek olalım kızlar hamile kalanlar uygulamalarınızı yazın öğrenelim uygulayalım bizde gerçekten zor beklemek tabi yinede herşeyin hayırlısı diyelim

Merhaba,rica etsem beni de ekleyebilir misiniz? BAT 29 Mart

Kızlar Ocak ayında kimyasal düşük yaptım 24 Ocak tkrar son adet tarihim 24 şubatta olmam gerekiyordu olmadm ve idrar testi yaptım pozitif çıktı doktoruma gttin izinli olduğu için başka bi doktora gzukdum çok ilgisizdi kadın illa aşağıdan bakcam dedi kabul edmedm kan testi istedim testte 3400 ckti değerlerim ama hc bi bilgi vermedi bebe aspirin ve folik asit verdi cumartsi gel dedi cmrtsi gtcem bu ilaçlar ne ise yarıyor 3400 nekdrlik oluyor

Off bilemiyorum 10 marta kafa olurum diyorum ama belli de olmaz
Ben haftaya perşembe cuma evde bi test alır yaparimm.vajina bolgemde bi dolgunluk bi hassaslık var anlatamam.sag yumurtaligim bıçak batıyor gibi.iki gogsum de hassas fena halde.bi de bugün hiç agzimin tadı yok.kuru kuru ağzım.

Kızlar bu sabah bulaşık yıkarken yine halsizlestim soğuk soguk terledim 4.kez oluyor bu ne oluyor bana ya ilk defa böyle biseyle karsilasiyorum gece boyu kasigim agridi hala daha agriyor parol ağrı kesici aldım bebek varsa eğer zarar vermez dimi?

Benimde dün vajinama hep bicak saplandı sanki kendimizi mi dinliyoruz nedir anlamadim

Aynen bendede sabahlari sol kasigimda batmalar gun boyunca da hafif batmalar mevcut istah yok 6. Gunume grdim gidip test alacgm bgun. 4 gun snrada kan verecgm

Kzlar cvp bekliyorm

Parol gebelikte kullaniliyor. Ama sen cok icme bnce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…