- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #2.821
Hayırlısı olsun canım bir dahaki aya inşallah.bence gitmeme gerek yok nasılsa düzene girmiş bu iyi birşeybugun adet oldum
iki tane agri kesici parol almama ragmen hala cok agrim var ...
son iki aydir adetim masallah cok duzenlu oluyor gecen ay 23 gun sonra bu ay 25 gun sonra oldum
iki ay once ise 35 gunde bir oluyodum ama bi kac gun fark ediyodu yine de
bunun icin doktora gitmelimiyim acaba ? duzene girdiya belki bi gelisme bisey vardir
Beklemekten baska çare yok zaten az kaldi gunlerimize hepimizin hakkında hayırlısıCnm bnm de yumurtlamadan bu yana sağ kasığımda batma ve bazen batmayla birlikte bacağıma kadar iniyor sızısı heran adet olacakmışım gibi hissediyorum belimde ağrı var ama bu aralar temizlik yapıyorum ondan mıdır bilemedim göğüs ucunda koyulaşma fark ettim ve iki gündür midem hafiften bulanıyor örneğin akşam ikinci çayımı içemedim iğrenç geldi tadı sanki hamilymişim gibi hissediyorum ben de 8 i gibi test yapmayı düşünüyorum
Valla okadar kasmiyorum kendimi benim çocuğum kuçük zaten olursa olur ama böyle takip edincede insan strese giriyor yok yumurtlama yok iliski ondan sonra belirti arama daha çok yıpratiyo insanı aslinda en iyisi oluruna bırakmak kafan rahat olcak nedense takip ettiğimde hiç hamile kalmadim hep beklemeigim zamanlarda olduİnşallah hamilesindir canım bende belirti bile yoksadece gün içinde 2 3 kere boyle minik batma lar oluyo kasiklarima ki o da normaldir diye düşünüyorum ben birde dün dediğim gibi idrar çok bulanikti o kadar ne bel ağrısı ne sırt ağrısı ne mide ne göğüs hic biri yok bende
Aynen canım bende belirti bulamıyorum bir türlü o yüzden akışına bıraktım olursa olur Allah nasip ederse yaniValla okadar kasmiyorum kendimi benim çocuğum kuçük zaten olursa olur ama böyle takip edincede insan strese giriyor yok yumurtlama yok iliski ondan sonra belirti arama daha çok yıpratiyo insanı aslinda en iyisi oluruna bırakmak kafan rahat olcak nedense takip ettiğimde hiç hamile kalmadim hep beklemeigim zamanlarda oldu
Ben de kırmızıları gördüm(( doktorumla konuştum son tahillerimde yumurta rezervimde düşüklük gördü, 3 gün sonra incir kürüne başlıycam ilaç almak istemiyorum belki bir mucize gerçekleşir, bu forumda okumuştum bakalım bu ay deniycem sonuçları yazıcam kızlar... Allah yardımcımız olsun.
Merhaba,rica etsem beni de ekleyebilir misiniz? BAT 29 MartSelam anne adaylari:)
Benim 2.5 yaşında bir kızım var. 2. Bebeği istiyorum kismetse inşallah mart ayında hepimiz hamis oluruz.
Heyecanimizi mutlulugumuzu paylasiriz. Birlikte büyütüruz:)))
Hepinizi bekliyorum
Bebis bekleyenler
TurkuazKrampon bat 10 mart
@pinpirik90 bat 22 mart
@suerol bat 25 mart
@meraklilarca bat 17 mart
@sngl cnsz bat 22 mart
@busraangell bat 8 mart
@Tekirdagli4259 bat 5 mart
@tugsem_10 bat 9 mart
@Busra-drnk
@Pembe Ada
@maviturna bat 24 şubat
@berser34 bat 20 mart
melikeecgl bat 15 mart
@banukrc bat 15 mart
@mmavi_21
@zehzeh2 bat 15 mart
@Bebegimgelsene bat 21 mart
@Bejan19 bat 26 şubat
@abceee bat 28 subat
@esmer58 bat 16 mart
@Ebrarr60 bat 3 mart
@Kelebek090 bat 1 mart
@denizyildizi00 bat 26 mart
@Mucize2107 bat 28 subat
@bayanbilge bat 31 mart
@maviucurtma33 bat 18 mart
@Yemyesilbirdeniz bat 20 mart
@tulinkrc bat 30 mart
K Kismetim1234 bat 10 mart
@Elonee bat 16 mart
@nefesimsin gokce bat 20 mart
@Bekleyenkiz bat 22 mart
@Mertege123 bat 18 mart
@ezott bat 19 mart
@Frdglr bat 22 mart
@Whiteandblue bat 20 mart
@melindaaa01 bat 22 mart
@mervem-metem bat 17 mart
@GorTuu bat 5 mart
@yagmur_20 bat 19 mart
@Nurnur71
@kapadokyam bat 27 mart
@maiiigokyuzu
@Tuma479 bat 22 mart
@GCA18 bat 24 subat
@Dykdyk bat 18 mart
@Birumut55 bat 27 mart
@Saman Alevi bat 1 mart
@Ilaydamlam bat 9-10mart
M mervebil bat 27 mart
@mina retriever bat 3 mart
@mathea bat 1 mart
@kkk91 bat 16 mart
@hasatvakti bat 15 mart
@mtad2611
@hayatguzel2015 bat 25 mart
@Urkuttt bat
@Minnakbebis bat 1 mart
@Sweetpeas bat 29 mart
@LeylaKaya bat 10 mart
@oglumunannesiyim1 bat 5 mart
@patate bat 24 mart
@Hayal Kocak
@Evlimutluanne bat
C Caranzy bat 8 mart
@TUBA48 bat 31 mart
@Babies16 bat 12 mart
@cimrigelin bat 16 mart
@dcygs bat 12 mart
@Eylul41213 bat 14 mart
@Rabisscyln bat 28 subat
@mavi-hayal bat 5 mart
@osskem bat 22 mart
@kafamdasorular_ bat 12 mart
@Prenseslerinannesiyim bat 6 mart
@Selbah bat 7 mart
@mmmerwe bat 28 subat
@venuskelebek bat 1 nisan
@nakkash bat 13 mart
utkumuz bat 14 mart
juliate bat 18 mart
@leydii18 bat 11 mart
Off bilemiyorum 10 marta kafa olurum diyorum ama belli de olmazŞimdi 40.gunundeysen bir hafta öncesi yani yumirtlaman.benim de 9 gün once idi.bat 14 mart.sen de bi çılgınlık yapip batı 14 mart gibi kabul edebilirsin
Canm dun gttigimde sordum adet olamamissn adet icinde kalinlasir dedi cevp vermedi doktor yenileyecgm kafamda soru isaretleryle ciktinlmCnm Dr rahmin kalınlığı için bişey demedi mi kaç mm olduğunu gebelik için kalınlaşması lazım sama kaç mm dedi
Ben haftaya perşembe cuma evde bi test alır yaparimm.vajina bolgemde bi dolgunluk bi hassaslık var anlatamam.sag yumurtaligim bıçak batıyor gibi.iki gogsum de hassas fena halde.bi de bugün hiç agzimin tadı yok.kuru kuru ağzım.Off bilemiyorum 10 marta kafa olurum diyorum ama belli de olmaz
Benimde dün vajinama hep bicak saplandı sanki kendimizi mi dinliyoruz nedir anlamadimBen haftaya perşembe cuma evde bi test alır yaparimm.vajina bolgemde bi dolgunluk bi hassaslık var anlatamam.sag yumurtaligim bıçak batıyor gibi.iki gogsum de hassas fena halde.bi de bugün hiç agzimin tadı yok.kuru kuru ağzım.
Aynen bendede sabahlari sol kasigimda batmalar gun boyunca da hafif batmalar mevcut istah yok 6. Gunume grdim gidip test alacgm bgun. 4 gun snrada kan verecgmBen haftaya perşembe cuma evde bi test alır yaparimm.vajina bolgemde bi dolgunluk bi hassaslık var anlatamam.sag yumurtaligim bıçak batıyor gibi.iki gogsum de hassas fena halde.bi de bugün hiç agzimin tadı yok.kuru kuru ağzım.
Kzlar cvp bekliyormKızlar Ocak ayında kimyasal düşük yaptım 24 Ocak tkrar son adet tarihim 24 şubatta olmam gerekiyordu olmadm ve idrar testi yaptım pozitif çıktı doktoruma gttin izinli olduğu için başka bi doktora gzukdum çok ilgisizdi kadın illa aşağıdan bakcam dedi kabul edmedm kan testi istedim testte 3400 ckti değerlerim ama hc bi bilgi vermedi bebe aspirin ve folik asit verdi cumartsi gel dedi cmrtsi gtcem bu ilaçlar ne ise yarıyor 3400 nekdrlik oluyor
Hamilesin o kesinde haftasini bilmiyorum cnm.Kzlar cvp bekliyorm
Parol gebelikte kullaniliyor. Ama sen cok icme bnceKızlar bu sabah bulaşık yıkarken yine halsizlestim soğuk soguk terledim 4.kez oluyor bu ne oluyor bana ya ilk defa böyle biseyle karsilasiyorum gece boyu kasigim agridi hala daha agriyor parol ağrı kesici aldım bebek varsa eğer zarar vermez dimi?
Benimde adetime bir hafta kaldi ama sag kasgm adet olcakmisim gibi agriyo ozellikle iliski sirasinda neden olabilir acaba kizlarBenimde dün vajinama hep bicak saplandı sanki kendimizi mi dinliyoruz nedir anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?