2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Canım sadece minoset önermişti benim doktorum ikinci oğlumda hamileyken.cok baş ağrım oluyordu.ben de bazen diyorum acaba kendimi mı dinliyorum diye.bu sabah yataktan kalktım yok dedim.hamjle değilim bi yerim agrimiyor.mutfaga gittim kahvaltı hazırlamaya başladım o an kasiklarım ve vajinamdako ağrı kendini hissettirdi.bj de ağzımın hiç tadı yok bugun.

Merhaba. Bat 8 mart göğüslerim 10 gündür şiş ve ağrıyor. Kasıklarımda 3-4 gündür batma oluyor. Özellikle sabah uyandığımda çok oluyor. Sizce hamile olabilir miyim? Erken gebelik testi alsam sonuç çıkar mı?

Kizlar buarada dunku doktor bana 10 gun snra gel dedi ve yine negatf cikacak demisti bunun ustunede devletin odemedigi folidoce isminle folikasit verdi. Doktor mu celisiyor ben bisey anlamadm ozaman vermesin nie veriyor yani. Aldim iciyrm

Erken gebelik testi hiç kullanmadım ama bat a 7 gün kaladan itibaren sonuç veriyor diyorlar.bi dene istersen

Idrar gun gelmeden gostermez diyorlar gorunenlerde var ama kan daha mantikli geliyor bana gore kan vereblirsen ver derim

Kizlar bide sabah kalktiginizda bacaklarinz ve kalcniz agriyr mu bi yere vurmussunuz gibi agri. 3 gundur sabahlari bunuda hissediyrm

Kizlar buarada dunku doktor bana 10 gun snra gel dedi ve yine negatf cikacak demisti bunun ustunede devletin odemedigi folidoce isminle folikasit verdi. Doktor mu celisiyor ben bisey anlamadm ozaman vermesin nie veriyor yani. Aldim iciyrm
Folik asite hamile kalmaya karar verdiğimiz ay kullanmaya başlamamız gerekiyo,bebeğin sağlıklı olması için canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…