- 4 Şubat 2010
- 2.800
- 1.545
- 333
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #2.841
Canım sadece minoset önermişti benim doktorum ikinci oğlumda hamileyken.cok baş ağrım oluyordu.ben de bazen diyorum acaba kendimi mı dinliyorum diye.bu sabah yataktan kalktım yok dedim.hamjle değilim bi yerim agrimiyor.mutfaga gittim kahvaltı hazırlamaya başladım o an kasiklarım ve vajinamdako ağrı kendini hissettirdi.bj de ağzımın hiç tadı yok bugun.Kızlar bu sabah bulaşık yıkarken yine halsizlestim soğuk soguk terledim 4.kez oluyor bu ne oluyor bana ya ilk defa böyle biseyle karsilasiyorum gece boyu kasigim agridi hala daha agriyor parol ağrı kesici aldım bebek varsa eğer zarar vermez dimi?
Canım kesin hamilesin Allah'ın izniyle.Kzlar cvp bekliyorm
Erken gebelik testi hiç kullanmadım ama bat a 7 gün kaladan itibaren sonuç veriyor diyorlar.bi dene istersenMerhaba. Bat 8 mart göğüslerim 10 gündür şiş ve ağrıyor. Kasıklarımda 3-4 gündür batma oluyor. Özellikle sabah uyandığımda çok oluyor. Sizce hamile olabilir miyim? Erken gebelik testi alsam sonuç çıkar mı?
Idrar gun gelmeden gostermez diyorlar gorunenlerde var ama kan daha mantikli geliyor bana gore kan vereblirsen ver derimMerhaba. Bat 8 mart göğüslerim 10 gündür şiş ve ağrıyor. Kasıklarımda 3-4 gündür batma oluyor. Özellikle sabah uyandığımda çok oluyor. Sizce hamile olabilir miyim? Erken gebelik testi alsam sonuç çıkar mı?
Folik asite hamile kalmaya karar verdiğimiz ay kullanmaya başlamamız gerekiyo,bebeğin sağlıklı olması için canım.Kizlar buarada dunku doktor bana 10 gun snra gel dedi ve yine negatf cikacak demisti bunun ustunede devletin odemedigi folidoce isminle folikasit verdi. Doktor mu celisiyor ben bisey anlamadm ozaman vermesin nie veriyor yani. Aldim iciyrm
Ilk defa ictim 3 gündür ağrım var yaParol gebelikte kullaniliyor. Ama sen cok icme bnce
Bazen bende de oluyor o. Bazen yarım bile birakiyoruz. Adetime yaklastigimda oluyor geneldeBenimde adetime bir hafta kaldi ama sag kasgm adet olcakmisim gibi agriyo ozellikle iliski sirasinda neden olabilir acaba kizlar
Haha hepimizin bir yerleri ağrıyor topluca hamileyiz diyelim gitsinKızlar yanliz bu topikteki herkez dökülüyor ya agrimadik yerimiz yok. Birimiz de ben saglamim desin o da yok
Bu cizgiyi bende gordugumde mutlu oldum:) aman boş geçmeVe bugun 18 nci günümde çift çizgiyi gördüm cocugum olmus gibi mutlu oldum insAllah hamilelik testininde cift cıktıgı zamanları atarm burayaaa amiiinn
Hadi hayirlisiVe bugun 18 nci günümde çift çizgiyi gördüm cocugum olmus gibi mutlu oldum insAllah hamilelik testininde cift cıktıgı zamanları atarm burayaaa amiiinn
Boş geçen gün yokBu cizgiyi bende gordugumde mutlu oldum:) aman boş geçme
Amin cümlemizin hakkında hayırlısı olsunHadi hayirlisi
Canm aynen biliyorum folbiol kullaniyrdm once. Bana negatf cikacak dedi kendinden emin bir sekilde snrada bu yazdi zaten kullandgm vardi bu daha da azi karsilastrdim daFolik asite hamile kalmaya karar verdiğimiz ay kullanmaya başlamamız gerekiyo,bebeğin sağlıklı olması için canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?