2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Folik asite hamile kalmaya karar verdiğimiz ay kullanmaya başlamamız gerekiyo,bebeğin sağlıklı olması için canım.
Canm aynen biliyorum folbiol kullaniyrdm once. Bana negatf cikacak dedi kendinden emin bir sekilde snrada bu yazdi zaten kullandgm vardi bu daha da azi karsilastrdim da

Ve bugun 18 nci günümde çift çizgiyi gördüm cocugum olmus gibi mutlu oldum insAllah hamilelik testininde cift cıktıgı zamanları atarm burayaaa amiiinn
İnşallah canım benim inşallah rabbim kabul etsin bucuma günündeki duani
Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin inşallah

Soyle birsey kuzenim esi haziran 20 de hamile kaliyr ama anlamiyr 2 temmuzde 4 gunluk adet goruyor ve benim zorlamamla agustosun basnfa kanda ogreniyr ki 5 haftlk hamile cok degisik vucudmuz var oyuzden bekliyrm. Olurdum ben duzensizlik hic olmamisti 6. Gun ya bugun gogusm artik sgmiyr acıyor dokunsam

Canm dun gttigimde sordum adet olamamissn adet icinde kalinlasir dedi cevp vermedi doktor yenileyecgm kafamda soru isaretleryle ciktinlm

Cnm bnmde geçen ay öyle oldum bi hafta geciktim gittiğim Dr beni strese soktu rahimin kalın 19 mm pko dan şüpheleniyorum dedi sonra başka Dr gittim o da senn dediğin gibi adet olamayınca normaldir kalınlık dedi rahatladım

Birde duyduguma göre geç yumurtlayanlarda geç döllenme oldugu icin cocugun olsada o ay adet görebiliyomussun dogrumudur acaba bir sayfada okumustum

Kafam da deli sorularla geziyorum. Hasta olamamakta cok kotu doktordan doktora gore de degisiyor bana kistin yok dedi ultrasynda okadar bende bliyrm gecen hafta kontrl icin gtmstm ama cvp alamadm guzel

Canm aynen biliyorum folbiol kullaniyrdm once. Bana negatf cikacak dedi kendinden emin bir sekilde snrada bu yazdi zaten kullandgm vardi bu daha da azi karsilastrdim da
Bende bir dönem folidoce kullandım şimdi inofolik kullanıyorum şase olanından,yumurta gelişimi içinde faydalı diyorlar bi araştır istersen.

Bende bir dönem folidoce kullandım şimdi inofolik kullanıyorum şase olanından,yumurta gelişimi içinde faydalı diyorlar bi araştır istersen.
Aynen icmeye devam ama 10 dk dir sol kask ve bel agrisi giriyor sanki dusuk yapar gibi alla alla arkadaslar bu nedir yasayan var mi. Dusuk yasadigimda canimdan can gtmisti ama daha gebeligim grunmuyr var mi yok mu belli degil

kızlar moralleri bozmayın benimde sat ım 23 ekimdi 30 kasım oldu hala adet olmamıştım idrar testi yaptım hemde kaliteli 20 liralıktan ondada çıkmayınca 15 aralıkta doktora gittm umutsuz ve kist korkusuyla ve 1 aylık hamile olduğumu öğrendim meğer 16 kasımda hamile kalmışım geç döllenme Allahtan ümit kesilmez kızlar

Aynen icmeye devam ama 10 dk dir sol kask ve bel agrisi giriyor sanki dusuk yapar gibi alla alla arkadaslar bu nedir yasayan var mi. Dusuk yasadigimda canimdan can gtmisti ama daha gebeligim grunmuyr var mi yok mu belli degil
Dusugun belirtileri neler cnm?

Dusugun belirtileri neler cnm?
Canm ilk pembemsi az gelmisti durmadan kontrl ettm koyulasmaya basladi kahve tpnu buldu yarm saatte oluyr anlattklarm snra ates ve mide bulantim oldu doktora gttik hemen kana baktrdi o ara serum verildi sonra bakti deger ayni katlamamis dusuk ihtimali dedi dusuk engelleyci vurdular ama bana misin demedi sol kasigm resmrn parcalaniyrdu he kahve gibi akntilarm gecmedi 2 gun bynca sancim vrdi 2. Gun baska dktra gttm 18 olmstu alltn muane ettiler dusuyr dedi doktr 3. Gun agrim btmisti ama cok sarsilmistim

Çok geçmiş olsun cnm.. rabbim hakkımızda hayirlisini versin herzaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…