- 2 Mart 2017
- 39
- 29
- 3
- 32
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #2.861
Canm aynen biliyorum folbiol kullaniyrdm once. Bana negatf cikacak dedi kendinden emin bir sekilde snrada bu yazdi zaten kullandgm vardi bu daha da azi karsilastrdim daFolik asite hamile kalmaya karar verdiğimiz ay kullanmaya başlamamız gerekiyo,bebeğin sağlıklı olması için canım.
İnşallah canım benim inşallah rabbim kabul etsin bucuma günündeki duaniVe bugun 18 nci günümde çift çizgiyi gördüm cocugum olmus gibi mutlu oldum insAllah hamilelik testininde cift cıktıgı zamanları atarm burayaaa amiiinn
Amin canim insallah
Canm dun gttigimde sordum adet olamamissn adet icinde kalinlasir dedi cevp vermedi doktor yenileyecgm kafamda soru isaretleryle ciktinlm
Kzlar cvp bekliyorm
Kafam da deli sorularla geziyorum. Hasta olamamakta cok kotu doktordan doktora gore de degisiyor bana kistin yok dedi ultrasynda okadar bende bliyrm gecen hafta kontrl icin gtmstm ama cvp alamadm guzelCnm bnmde geçen ay öyle oldum bi hafta geciktim gittiğim Dr beni strese soktu rahimin kalın 19 mm pko dan şüpheleniyorum dedi sonra başka Dr gittim o da senn dediğin gibi adet olamayınca normaldir kalınlık dedi rahatladım
Bende bir dönem folidoce kullandım şimdi inofolik kullanıyorum şase olanından,yumurta gelişimi içinde faydalı diyorlar bi araştır istersen.Canm aynen biliyorum folbiol kullaniyrdm once. Bana negatf cikacak dedi kendinden emin bir sekilde snrada bu yazdi zaten kullandgm vardi bu daha da azi karsilastrdim da
Aynen icmeye devam ama 10 dk dir sol kask ve bel agrisi giriyor sanki dusuk yapar gibi alla alla arkadaslar bu nedir yasayan var mi. Dusuk yasadigimda canimdan can gtmisti ama daha gebeligim grunmuyr var mi yok mu belli degilBende bir dönem folidoce kullandım şimdi inofolik kullanıyorum şase olanından,yumurta gelişimi içinde faydalı diyorlar bi araştır istersen.
Degilim ovulasyon yaptim beklemedeyim suanBoş geçen gün yokyeterki cocuk olsun siz hamilemisiniz ovulasyon isinize yaradımı
Sanirim benim ilk hamileligimde olmuştuBirde duyduguma göre geç yumurtlayanlarda geç döllenme oldugu icin cocugun olsada o ay adet görebiliyomussun dogrumudur acaba bir sayfada okumustum
Ben 26.gun başladım ama 33.gunde yumurta çatladı. Catladigindan beri 8.gundeyim. bende duzensizlik varTurkuazKrampon canım sen ovu testine kaçıncı gün başladın benim bugün 7 günüm ve akşam yapsam nasıl olur
Dusugun belirtileri neler cnm?Aynen icmeye devam ama 10 dk dir sol kask ve bel agrisi giriyor sanki dusuk yapar gibi alla alla arkadaslar bu nedir yasayan var mi. Dusuk yasadigimda canimdan can gtmisti ama daha gebeligim grunmuyr var mi yok mu belli degil
Canm ilk pembemsi az gelmisti durmadan kontrl ettm koyulasmaya basladi kahve tpnu buldu yarm saatte oluyr anlattklarm snra ates ve mide bulantim oldu doktora gttik hemen kana baktrdi o ara serum verildi sonra bakti deger ayni katlamamis dusuk ihtimali dedi dusuk engelleyci vurdular ama bana misin demedi sol kasigm resmrn parcalaniyrdu he kahve gibi akntilarm gecmedi 2 gun bynca sancim vrdi 2. Gun baska dktra gttm 18 olmstu alltn muane ettiler dusuyr dedi doktr 3. Gun agrim btmisti ama cok sarsilmistimDusugun belirtileri neler cnm?
Çok geçmiş olsun cnm.. rabbim hakkımızda hayirlisini versin herzamanCanm ilk pembemsi az gelmisti durmadan kontrl ettm koyulasmaya basladi kahve tpnu buldu yarm saatte oluyr anlattklarm snra ates ve mide bulantim oldu doktora gttik hemen kana baktrdi o ara serum verildi sonra bakti deger ayni katlamamis dusuk ihtimali dedi dusuk engelleyci vurdular ama bana misin demedi sol kasigm resmrn parcalaniyrdu he kahve gibi akntilarm gecmedi 2 gun bynca sancim vrdi 2. Gun baska dktra gttm 18 olmstu alltn muane ettiler dusuyr dedi doktr 3. Gun agrim btmisti ama cok sarsilmistim
Amin insallah canm belirsizlikten kurtulmak dilegiyleÇok geçmiş olsun cnm.. rabbim hakkımızda hayirlisini versin herzaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?