- 31 Ocak 2017
- 343
- 304
- 23
- 29
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #2.881
Az daha bekle canm olmazsa 2 gun snra yaptr 2 gunde katliyor ya duzensizlik var miydi sende hicKızlar 3. Gün bugün dün çamur gibi tam kahverengi değil sari da değil parcacikli akintim var ara ara sancim oluyo adet oldugumu sanmiyorm bat günü test yaptım negatif çıktı aslında ilk hayalet bi çizgi çıktı sonra kayboldu ne bu anlamadım fikri olan var mi
30. bazen 35 günde oluyorum saat önemli miBen 26.gun başladım ama 33.gunde yumurta çatladı. Catladigindan beri 8.gundeyim. bende duzensizlik var
Daha erken senin için kaç günde adet oluyon?
6 aydır düzenli aynen dediğin gibi beklicem bakalım hayırlısı inşaALLAHAz daha bekle canm olmazsa 2 gun snra yaptr 2 gunde katliyor ya duzensizlik var miydi sende hic
Selam canım benim ben infolik kullanmaya başladım folik asit ve yumurta geliştirmek yeni için hayırlısi Allah danCanm aynen biliyorum folbiol kullaniyrdm once. Bana negatf cikacak dedi kendinden emin bir sekilde snrada bu yazdi zaten kullandgm vardi bu daha da azi karsilastrdim da
Vala canım çok dınlemıyım dıyorum kendımı ama sol kasıgım arada batıyor belım agrıyor goguslerıme dıken batar gıbı hafıf bı acı olup gecıyor. Bugun kalbım çok hızlı atıyor yada bana oyle gelıyor suan uzandım dınlenıyorum. Arada adet agrısı gıbı bırsey oluyor. Sankı kolum kanadım kesık kus gıbıyım. Hepsı sıddetlı degıl arada oluyor hafıf hafıf. Sen ne durumdasınBelirtilerin var mı?Senin de iki oğlun vvardı yanlış hatırlamıyorsam.? Ne zaman test yapmayı dusunuyorsun
Önemli değil 15 16.gunde başla bence30. bazen 35 günde oluyorum saat önemli mi
Benim kasiklarımda ağrı var.sag yumurtaligim batiyor resmen.Vajinamda bi dolgunluk bi hassaslık varbelim ağrıyor..goguslerim sızlıyor batma var.agzimin tadı yok kuruluk var. Bat 14 martVala canım çok dınlemıyım dıyorum kendımı ama sol kasıgım arada batıyor belım agrıyor goguslerıme dıken batar gıbı hafıf bı acı olup gecıyor. Bugun kalbım çok hızlı atıyor yada bana oyle gelıyor suan uzandım dınlenıyorum. Arada adet agrısı gıbı bırsey oluyor. Sankı kolum kanadım kesık kus gıbıyım. Hepsı sıddetlı degıl arada oluyor hafıf hafıf. Sen ne durumdasın
Ay hadi hakkimizda hayirlisi olsun. Benimfe iki oglum var sen kiz icin bir yontem denedin mi? Yoksa oluruna mi biraktin?Benim kasiklarımda ağrı var.sag yumurtaligim batiyor resmen.Vajinamda bi dolgunluk bi hassaslık varbelim ağrıyor..goguslerim sızlıyor batma var.agzimin tadı yok kuruluk var. Bat 14 mart
Canim yumurtanin gelismesi icin en iyi yontem corekotu kuru. İkinci oglumda benimde troit yuzunden cok gelismiyordu. Corek otu yaptim yaptigim ay hamile kaldi.Kızlar aranızda klomen kullanan var mı? Bugün doktora gittim klomen verdi folik asit kullanıyordum zaten yumurtayı geliştirmek içinmiş. Kıst falan yapıyo diye duydumda eğer kullandıysanız tecrübelerinizi bekliyorm
Adet olacagin zmn dollenme olacagini var sayarsak gec dollenme sonucu cikmasi 40/45 gunu buluyor cnmBayanlar kayinvalidemle grustum en son cocugu gorumcemi 1 ay snra ogrenms cikmis kanda idrarda. Gec dollenme suresi ne kadae onu arastrmak istyrm bilgiye ulasnca sizede atarm belki gectr
Kan testi yaptir cnm.Kızlar 3. Gün bugün dün çamur gibi tam kahverengi değil sari da değil parcacikli akintim var ara ara sancim oluyo adet oldugumu sanmiyorm bat günü test yaptım negatif çıktı aslında ilk hayalet bi çizgi çıktı sonra kayboldu ne bu anlamadım fikri olan var mi
hımm tamam canım sağplÖnemli değil 15 16.gunde başla bence
Bende de tiroid var az calısıyor ne yaptınız? Yumurta cok gelismediği nasıl anlasılırCanim yumurtanin gelismesi icin en iyi yontem corekotu kuru. İkinci oglumda benimde troit yuzunden cok gelismiyordu. Corek otu yaptim yaptigim ay hamile kaldi.
Yok canım hiç bi yontem.Biz çok kararsizdik 3.cocjk için.o gece öylesine bir denemiş olduk adetin 10.gunu,takvim yimirtlamami 13.gun gösteriyor zaten belki de hamile değilimdir.ben sadece belirtilerden dolayı şüpheleniyorum.sonrasinda hiç denemedik eşimin şehir dışına çıkması gerekiyordu.cin takvimine göre kız ayı benim bu iki ay Şubat mart.sen denedin mı herhangi bir yöntem? Ya da yöntem olarak ne var ben hiç bilmiyorumAy hadi hakkimizda hayirlisi olsun. Benimfe iki oglum var sen kiz icin bir yontem denedin mi? Yoksa oluruna mi biraktin?
Gaz hali bende de var benimde ilişki oldu ertesi gün belirtiler başladı bu kadar erken başlayacağını sanmıyorum ama bir umut isteBat a 12 gün var ancak kasığımda bir ağrı var ara sıra giriyor..akintim arttı ve bugün ısyerinde birden inanilmaz halsizlestim..5 gün oldu ilişkiye gireli bu sürede hamilelik belirtisi başlar mi sizce?? Ha bir de inanılmaz bi gaz hali var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?