- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #2.901
Nasıl yaptın? Anlatsana ne ise yarıyor?Canim yumurtanin gelismesi icin en iyi yontem corekotu kuru. İkinci oglumda benimde troit yuzunden cok gelismiyordu. Corek otu yaptim yaptigim ay hamile kaldi.
Canım Sabah ta yazdım bende hiçbirşey yokKızlar yanliz bu topikteki herkez dökülüyor ya agrimadik yerimiz yok. Birimiz de ben saglamim desin o da yok
Bende nerdeyse bütün belirtiler var ama test negatif yakında adet olacam ama ben artık adet ile hamiligik belirtilerini ayırt edemez oldumCanım Sabah ta yazdım bende hiçbirşey yokkendimi dinleyeyim bi yerimden bi ağrı çıkartayım diyorum ikidebir goguslerimi elliyorum ama malesef hic bişeyim yok
Valla bu kadar belirtisizlikle hamile kalırsam zaten şok olurum fakat hic umudum yok bu aydanBende nerdeyse bütün belirtiler var ama test negatif yakında adet olacam ama ben artık adet ile hamiligik belirtilerini ayırt edemez oldum
Aksine bnm umudum var ama adet koşa koşa geliyo sankiValla bu kadar belirtisizlikle hamile kalırsam zaten şok olurum fakat hic umudum yok bu aydan
Hayirlisiysa olsun canım valla kasmayacağım hic kendimi akışına bıraktımAksine bnm umudum var ama adet kısa kosa geliyo sankiama senin gibi belirtisiz hamile.kalan da duydum neden olmasin
Canım yap bence varsa çıksın yoksada aklında kalmamış olur ben bile yaptım dün öylesine10 tane gebelik testim var birtanesini yapsammi acaba
Adet tarihin ne zaman cnm10 tane gebelik testim var birtanesini yapsammi acaba
Adet tarihin ne zaman cnm
8 mart cnmKaç günün var
Canım yap bence varsa çıksın yoksada aklında kalmamış olur ben bile yaptım dün öylesine
Yaparsan haber ver canım8 mart cnm
Yaptım cnm böyle kirmizı oldu testYaparsan haber ver canım
Niçin bu şekilde kırmızı olmuş ki test mi bozuk acabaEki Görüntüle 1961811
Yaptım cnm böyle kirmizı oldu test
Bilmiyorumki bozuk değildir herhalde yeni aldım 2019 son kullanma tarihiNiçin bu şekilde kırmızı olmuş ki test mi bozuk acaba
8 mart cnm
Bozuk değil su anda negatif. 5 gün varsa erken bence 3 gün kala tekrarla benceEki Görüntüle 1961811
Test bozuk mu acaba canım.kirmizisi her tarafa dağılmış.yarin tekrarla bence varsa testinEki Görüntüle 1961811
Evet bende öyle yapcam şimdi öylesine denedim zaten 11.gun yumurtam çatladi bugün 18.günBozuk değil su anda negatif. 5 gün varsa erken bence 3 gün kala tekrarla bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?