- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #2.961
Evet evet bende de öyle oluyor gün içinde defalarca böyle elim kolum tutmuyor bu soğuk ter basıyor yumurta çatlayıp ilişki olduğu günden beri böyleyim ben 8 gün oluyor en son ilişki olali kasigimin karnimin agrisindan ilişki bile olmuyor dusunCanım benim de öyle aynen.tam rahim yeri ağrıyor iğne batması gibi.sirt üstü yatıyorum yan yatiyorum hep bi rahatsızlık hissi veriyor.beni de okulda ders anlatırken birden bi ateş bastı bugün, başım döndü kendimi zor toparladım.insalalh halimeyizdir.ben de eğer hamile değilsem doktora gidecem kist fkn mı oldu acaba diyorum.
Ben de az önce namaz kılarken gene fenalastim.kasiklarimda ve o bölgede kramp gibi bisi girdi acayip sancı başladı.su an bacaklarimin iç kısmı fena halde ağrıyor kendimi yatağa zor attımEvet evet bende de öyle oluyor gün içinde defalarca böyle elim kolum tutmuyor bu soğuk ter basıyor yumurta çatlayıp ilişki olduğu günden beri böyleyim ben 8 gün oluyor en son ilişki olali kasigimin karnimin agrisindan ilişki bile olmuyor dusun
Sesli güldüm nisanda her gün deneyeceğiz cümlesine :))) İyiki varsiniz kızlar. Bu ay da sıra bu gruptakilerde olsun insallah.
Canım benim genelde yumurtlama günü sağ yumurtalogimda agri olur ve geçer bir gün içersinde.baska bir belirti yaşamam benKızlar bişey sorucam yumurtlama döneminde kasık ağrısı oluyormu belirtiler tam olarak nedir bilgilendirirseniz sevinirim
Ayyyy hadii inşallah, test mi yaptın canımmBen galiba hamileyim
Canım benim genelde yumurtlama günü sağ yumurtalogimda agri olur ve geçer bir gün içersinde.baska bir belirti yaşamam ben
Bana da tavuk koktu aynen öyle.cocuklar yemez diye birşey diyemedim.vajinamda dolgunluk ve hassaslik hissi hep var.sirt üzeri yatmazsam ağrıyor.bu haftayı da bi atlatsaydik hayırlısıyla.carsambayi bi görsek ondan sonra toplu test yapma etkinlikleri duzenleyelim
benimde bat 10 u kızlar hadi hayırlısı inşallahHerkesin de 13 14ü batlar :) benim de 14ü :)))
canım benimde 10 u 11 i hayırlısıYok daha 9 gün vaar . Bat 11 mart. İnşalleh ya inşallah hepimiz hamileyizdiir
hmmm oyle mi diyosunHayırlısı olsun canım bir dahaki aya inşallah.bence gitmeme gerek yok nasılsa düzene girmiş bu iyi birşey
Kızlar bnm bat 9/10 Mart sağ kasığımda batmalar var sık sık ve göğüs ucu koyulaştı acaba yarın kan testi yapsam çıkar mıAma bi de fazlasıyla sivilcelenme var ama yüzümde tek değil vucüdumun değişik yerlerinde
Kızlaaaar bilgisi olan yok mu yaa bana fikir verin
Başka belirtin var mi canım hadi inşallah :)Ben galiba hamileyim
Tebrik ederimm Allah kucağınıza almayida nasip etsin inşallahGünaydın kızlar benim bat beş gün geçti ve sürekli kasıklarımda sağlı sollu batmalı ağrıdan sonra sonuç pozitif cıktıRabbim isteyen herkeze nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?