2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Evet evet bende de öyle oluyor gün içinde defalarca böyle elim kolum tutmuyor bu soğuk ter basıyor yumurta çatlayıp ilişki olduğu günden beri böyleyim ben 8 gün oluyor en son ilişki olali kasigimin karnimin agrisindan ilişki bile olmuyor dusun

Ben de az önce namaz kılarken gene fenalastim.kasiklarimda ve o bölgede kramp gibi bisi girdi acayip sancı başladı.su an bacaklarimin iç kısmı fena halde ağrıyor kendimi yatağa zor attım

Sesli güldüm nisanda her gün deneyeceğiz cümlesine :))) İyiki varsiniz kızlar. Bu ay da sıra bu gruptakilerde olsun insallah.

İnşallahh eşlerede zor gün aşırı bile zorluyor. Hergün olursa bu ay olmassa bilmiyorum napçaz kaçıcak delik Arıcaklar bir süre sonra sıkıcı bi hal alıyor

Kızlar bişey sorucam yumurtlama döneminde kasık ağrısı oluyormu belirtiler tam olarak nedir bilgilendirirseniz sevinirim

Kızlar bişey sorucam yumurtlama döneminde kasık ağrısı oluyormu belirtiler tam olarak nedir bilgilendirirseniz sevinirim
Canım benim genelde yumurtlama günü sağ yumurtalogimda agri olur ve geçer bir gün içersinde.baska bir belirti yaşamam ben

Canım benim genelde yumurtlama günü sağ yumurtalogimda agri olur ve geçer bir gün içersinde.baska bir belirti yaşamam ben

Yumurta akı kıvamında akıntı olur falan yazıyor bazı yerlerde oda doğrumu acaba benimde sağ değilde solda ağrı var cnm yumurtlama dönemindeyim şuan hesaplayacıya göre gün aşırı deniyoruz sperm 48 saat ila 72 saat arası Yaşar deniyor ama ben 3 saatte yatsam kalkınca geri geliyor spermler bu normal mi

Kesinlikle katiliyoruu

Carsambadan sonra testlere baslariz.

Bazen hiic belirtim olmuyor cok umutsuz oluyorum bata 9 gun var. Gecen ay psikolojik cok belorti yasadim. Bu ay da yasamamak adina hic kendimi dinlemiyorum. Dinlersem belirti hissediyorum. Dinlemezsem birsey yok. Sanirim bu ay da olmadi.

Kızlaaaar bilgisi olan yok mu yaa bana fikir verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…