2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Bence kasık agrısına gore bir yol izleyeblrsn yumurt nın serbes kalmsını saglayam zar yırtıldıgı zaman yani bunu yumurta catlaması dıyolar icindeki sıvı rahim bosluguna sızdgı ıcin sol veya sag kasıkta yada alt karında komple kasık agrısı oldugu gün yumurtluyosun demektr ben ovulasyon testiyle tespit ettgim yumrtlama gününde kasıgım agrıyınca arastrdm onceden kasıgım agrıyo diye eşimi yanastrmazdım bile yanıma o günler hep bos gecerdi agrım var diye

Belirti yok canım 1 senelik evliyim benim bu 4.denemem inşallah bu sefer olur. Sadece göğüslerim şişti adet olacakmışım gibi bilmiyorum inşallah gebelik de de vardır bu.

Bende 1.5 yıllık evliyim ama 14 ayımı ilişkiye girememkle geçirdim vajinusmustum. Çok şükür yendim. Denemede 2.ayımız ondan sabırsızım. Geçen ay yumurtam gelişmemiş. Bu ay umudum var bakalıım. Belirtilerime gelince kasık ağrım var adet olcak gibi. Göğüslerime ara sıra sızı giriyo. Vajina dış dudaklarda yumuşak ve renk değişimi var bide baya baya akıntım vaar ıpıslağım. İnşallah bunlar gebelik belirtisidir

Yumurtlama t
Yumurtlama tarihini takip et canım ben soğan kürü yaptım incir kürü yaptım doktora da gittim hiçbir sıkıntı yok dedi stres yapma dedi sadece çokda faydalı besleniyorum folik asit kullanıyorum allah izin verirse olacak bakalım bir gün

Olcak tabikiiii. Takip ettim bu ay çok belirti yaşadım yumurtlamada lekelenmem bile olduu. İnşallah umutluyum artık. Soğan syu içtim bu ay bida bal tarçın çörekotunuda yedim bakalım faydası oldumu

6 7 gün sonra öğrenmiş oluruz var mı yok mu hatta merak ediyorsan kan da betahcg baktır üç gün kala sende belirti varmış çünkü canım kanda hemen cıkıyor

6 7 gün sonra öğrenmiş oluruz var mı yok mu hatta merak ediyorsan kan da betahcg baktır üç gün kala sende belirti varmış çünkü canım kanda hemen cıkıyor
Adet günüm gecmeden baktırmak istemiyorum erkenden moralim bozalmasın yoksa en azından şuan ümidim var

Kızlar bat 7 si. Çarşambadan beri şiddetli kasık ağrım ve sağ-sol taraflı batmalar var. Umudum yok ama insan yine de bekliyor.

Kızlar ay çok güzel destek moral oluyorsunuz :) benim temmuzda da düştüğüm var. Iki aylık. Onda mesela hiç göğüs belirtisi yoktu, altıncı hafta başladı. Kasık sancım ara ara oluyordu.

Bu ay klomen çatlatma iğnesi de kullandım. Ne bileyim çok da heves yapmak istemiyorum, gönlüm çok yoruldu galiba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…