- 10 Şubat 2017
- 2.599
- 4.328
- 133
- 27
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #3.001
Bence kasık agrısına gore bir yol izleyeblrsn yumurt nın serbes kalmsını saglayam zar yırtıldıgı zaman yani bunu yumurta catlaması dıyolar icindeki sıvı rahim bosluguna sızdgı ıcin sol veya sag kasıkta yada alt karında komple kasık agrısı oldugu gün yumurtluyosun demektr ben ovulasyon testiyle tespit ettgim yumrtlama gününde kasıgım agrıyınca arastrdm onceden kasıgım agrıyo diye eşimi yanastrmazdım bile yanıma o günler hep bos gecerdi agrım var diyeKizlar merhaba bende pco var. Devlet hastanesindeki dr klomen verdi ilaci kullandim bitti. Ama orda yumurta takibi yapilmadigi icin ozele gittim bugun. Dr ultrasonda bakti solda yumurtlama olmus yumurtan buyuk sagdada var ama kucukler dedi. Ben catlatma ignesi vermicem dedi. Gun asiri iliski dedi. Shic mm falanfa solemedi bu kadar diye. Sizce napsam ovulasyon testiylemi takip etsem catlayip catlamadigini akışına mi biraksam bi akil veriin
Beraber öğrenicez deseneecanım benimde 10 u 11 i hayırlısı
Belirti yok canım 1 senelik evliyim benim bu 4.denemem inşallah bu sefer olur. Sadece göğüslerim şişti adet olacakmışım gibi bilmiyorum inşallah gebelik de de vardır bu.Beraber öğrenicez deseneebelirtin varmı canım
Belirti yok canım 1 senelik evliyim benim bu 4.denemem inşallah bu sefer olur. Sadece göğüslerim şişti adet olacakmışım gibi bilmiyorum inşallah gebelik de de vardır bu.
Yumurtlama tarihini takip et canım ben soğan kürü yaptım incir kürü yaptım doktora da gittim hiçbir sıkıntı yok dedi stres yapma dedi sadece çokda faydalı besleniyorum folik asit kullanıyorum allah izin verirse olacak bakalım bir günBende 1.5 yıllık evliyim ama 14 ayımı ilişkiye girememkle geçirdim vajinusmustum. Çok şükür yendim. Denemede 2.ayımız ondan sabırsızım. Geçen ay yumurtam gelişmemiş. Bu ay umudum var bakalıım. Belirtilerime gelince kasık ağrım var adet olcak gibi. Göğüslerime ara sıra sızı giriyo. Vajina dış dudaklarda yumuşak ve renk değişimi var bide baya baya akıntım vaar ıpıslağım. İnşallah bunlar gebelik belirtisidir
Bence kasık agrısına gore bir yol izleyeblrsn yumurt nın serbes kalmsını saglayam zar yırtıldıgı zaman yani bunu yumurta catlaması dıyolar icindeki sıvı rahim bosluguna sızdgı ıcin sol veya sag kasıkta yada alt karında komple kasık agrısı oldugu gün yumurtluyosun demektr ben ovulasyon testiyle tespit ettgim yumrtlama gününde kasıgım agrıyınca arastrdm onceden kasıgım agrıyo diye eşimi yanastrmazdım bile yanıma o günler hep bos gecerdi agrım var diye[/QUOT
İki gün de bir ilişki yeterli canım stres yapma bak normale dönmüş
Yumurtlama t
Yumurtlama tarihini takip et canım ben soğan kürü yaptım incir kürü yaptım doktora da gittim hiçbir sıkıntı yok dedi stres yapma dedi sadece çokda faydalı besleniyorum folik asit kullanıyorum allah izin verirse olacak bakalım bir gün
Adet günüm gecmeden baktırmak istemiyorum erkenden moralim bozalmasın yoksa en azından şuan ümidim var6 7 gün sonra öğrenmiş oluruz var mı yok mu hatta merak ediyorsan kan da betahcg baktır üç gün kala sende belirti varmış çünkü canım kanda hemen cıkıyor
ben de bu ay yapıyorum... inşallah bende de işe yararCanim yumurtanin gelismesi icin en iyi yontem corekotu kuru. İkinci oglumda benimde troit yuzunden cok gelismiyordu. Corek otu yaptim yaptigim ay hamile kaldi.
Bende bu sefer sabredeceğim erken den bi sürü test yapıp üzüldüm gecen aylarda.Adet günüm gecmeden baktırmak istemiyorum erkenden moralim bozalmasın yoksa en azından şuan ümidim var
Canm merhaba sen kanda baktırabilirsin az kalmış senin her hangi belirtin var mı?Kızlar bat 7 si. Çarşambadan beri şiddetli kasık ağrım ve sağ-sol taraflı batmalar var. Umudum yok ama insan yine de bekliyor.
Ayy az kalmıışKızlar bat 7 si. Çarşambadan beri şiddetli kasık ağrım ve sağ-sol taraflı batmalar var. Umudum yok ama insan yine de bekliyor.
Çörek otu kürünü ilk defa duydum nasıl yapıcam ve kaç gün yapmam lazımben de bu ay yapıyorum... inşallah bende de işe yarar
Kızlar bat 7 si. Çarşambadan beri şiddetli kasık ağrım ve sağ-sol taraflı batmalar var. Umudum yok ama insan yine de bekliyor.
İnsallah canimben de bu ay yapıyorum... inşallah bende de işe yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?