2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Kızlar birşey sormak istiyorum ortalama 24-25 günde regli oluyorum. Dün 8. Gün akşamı idi. Dün yaptığım İlk ovulasyon testimin resmini yükledim, sizinde ilk testleriniz bu koyulukta mı çıkıyor? Eşim sadece hafta sonları geliyor. Hergün mü olmalı yoksa gün aşırı mı karar veremiyorum

Benim de senin gibi döngüm kısa ve sanırım bizde calısmalara hemen baslamak gerekiyor yumurtlamaya zamanımız da kısa ben de 10uncu günden sonra baslıyorum hep ama sanırım 6. 7. Gün gibi hemen temizlendikten sonra adetten basşamalı

Benim reglimde uzun sürüyor 6 bazen 7 gün. Doktor 8. Gün başlayın dedi ama işte Hafta içi eşimle ayrı olduğumuz için, saçma sapan birşey oluyor.

GünaydınnnKızlar ben geldim dün gece çok şiddetli sol kasık agrım oldu nefes alınca bile acıycak türden ilişkiden öncede vardı sonra dahada arttı uyuyamadım bile ilk kez
yumurtlama günümde bukadar siddetli bi agrı yasadım ve bugun ovulasyon testi yaptım siliklesmis

Eklentiler

• IMG_5291.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_5292.webp
    3 KB · Görüntüleme: 45
Kizlar merhaba bende pco var. Devlet hastanesindeki dr klomen verdi ilaci kullandim bitti. Ama orda yumurta takibi yapilmadigi icin ozele gittim bugun. Dr ultrasonda bakti solda yumurtlama olmus yumurtan buyuk sagdada var ama kucukler dedi. Ben catlatma ignesi vermicem dedi. Gun asiri iliski dedi. Shic mm falanfa solemedi bu kadar diye. Sizce napsam ovulasyon testiylemi takip etsem catlayip catlamadigini akışına mi biraksam bi akil veriin

Çoğu kişide o akıntı oluyo canım. Mesela ben kasık ağrılarım ve akıntım olunca ovulasyon testi yaptım sabah koyuydu akşamına yaptım silikleşmişti. Yani o zamanlarda çatlıyormustu :) Ayrıca yumurtan hangi tarafta oluşursa o kasığında ağrı olurmuş sağ sol önemli değil yani. Son dediğin bende de oluyo canım bende merak içindeyim normal mi diye

Yapma canm cikmiyo ayni belirtiler bendede var ve bende bu sabah yaptim malesef negatf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…