- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #2.981
Amınnn çok sagolTebrik ederimm Allah kucağınıza almayida nasip etsin inşallah
Evet canım tebrik ederim hayırlı olsunnSonuca göre hamileyim değil mi?
Teşekkür ederim☺Evet canım tebrik ederim hayırlı olsunn
Tebrik ederim :)Sonuca göre hamileyim değil mi?
Tebrik ederim canım darısı başımızaTeşekkür ederim☺
Tebrik ederim :)
Teşekkür ederim☺Tebrik ederim canım darısı başımıza
Aminnn☺Tebrik ederim canım darısı başımıza
Günaydın cnm kan testi yaptır çünkü 5-6 günün kalmış bata varsa çıkar şuan erken döllenmelerde idrarda bile öğrenenler oluyor çünkü 4-5 gün öncesinde
Sonuca göre hamileyim değil mi?
Amin teşekkür ederim☺Evet cnm tebrikler Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Benim de senin gibi döngüm kısa ve sanırım bizde calısmalara hemen baslamak gerekiyor yumurtlamaya zamanımız da kısa ben de 10uncu günden sonra baslıyorum hep ama sanırım 6. 7. Gün gibi hemen temizlendikten sonra adetten basşamalıEki Görüntüle 1962027 Kızlar birşey sormak istiyorum ortalama 24-25 günde regli oluyorum. Dün 8. Gün akşamı idi. Dün yaptığım İlk ovulasyon testimin resmini yükledim, sizinde ilk testleriniz bu koyulukta mı çıkıyor? Eşim sadece hafta sonları geliyor. Hergün mü olmalı yoksa gün aşırı mı karar veremiyorum
Benim reglimde uzun sürüyor 6 bazen 7 gün. Doktor 8. Gün başlayın dedi ama işte Hafta içi eşimle ayrı olduğumuz için, saçma sapan birşey oluyor.Benim de senin gibi döngüm kısa ve sanırım bizde calısmalara hemen baslamak gerekiyor yumurtlamaya zamanımız da kısa ben de 10uncu günden sonra baslıyorum hep ama sanırım 6. 7. Gün gibi hemen temizlendikten sonra adetten basşamalı
Çoğu kişide o akıntı oluyo canım. Mesela ben kasık ağrılarım ve akıntım olunca ovulasyon testi yaptım sabah koyuydu akşamına yaptım silikleşmişti. Yani o zamanlarda çatlıyormustu :) Ayrıca yumurtan hangi tarafta oluşursa o kasığında ağrı olurmuş sağ sol önemli değil yani. Son dediğin bende de oluyo canım bende merak içindeyim normal mi diyeYumurta akı kıvamında akıntı olur falan yazıyor bazı yerlerde oda doğrumu acaba benimde sağ değilde solda ağrı var cnm yumurtlama dönemindeyim şuan hesaplayacıya göre gün aşırı deniyoruz sperm 48 saat ila 72 saat arası Yaşar deniyor ama ben 3 saatte yatsam kalkınca geri geliyor spermler bu normal mi
Yapma canm cikmiyo ayni belirtiler bendede var ve bende bu sabah yaptim malesef negatfKızlar bnm bat 9/10 Mart sağ kasığımda batmalar var sık sık ve göğüs ucu koyulaştı acaba yarın kan testi yapsam çıkar mıAma bi de fazlasıyla sivilcelenme var ama yüzümde tek değil vucüdumun değişik yerlerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?