2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Birakmicam zaten yapicam bakalım benim çok yogun akintim yok suan

Hergun yaparsanız spermlerin kalitesi düşüyor cnm. Bi faydası olmaz zaten doktora gittiğinizde gün aşırı ilişki olmasini oneriyor. Eşinize bu durumu anlatin

Anladım doktorum çok ilgisiz bi bayan babada en yakın olan hastane orası olduğu için oraya gidiyorum, söylüyorum ama pek anlamıyor beni bu konuda. Ama bebeş için anlamak zorunda :)

bende geçen ay çekindim,açıklanamayan inferilite dedi 2 ay bekleyin dedi müdahale yapmayız sonra aşılamaya gelin dedi ,ama bende o cesaret yok henüz

2. De normal deneyecegim ama dikis yerlerim hala bazen sizliyor.ilkindede sezeryan olmamak icin cok ugrastim 2. Olsun istemiyorum
Sen bilirsin cnm ama doktorlar bisey demiyor mu öyle?
Ilki kaç yaşında? Belli bi zamanı var sanırım onun

Kızlar ben hepinizi etiketledim.
Bana bat zamanlarinizi yazın.
Bir de devam etmeyecek yazmayacak olanlar soyleyin çıkarırım.
Bayağı kalabalık olmuşuz yaw:):)

bi aletle vajinandan içeri ye sıvı veriyorlar ve bakıyorlar kanallar açık mı değil mi diye
Anladımm. Ben bu ay da olmazsa gidip yaptırmayı düşünüyorum da nasıl yapıldığını bilmiyordum... Bu arada benim bat 22 ya da 23 şubat. Geçen ay ilk defa erken olduğum için emin değilim tam

Kızlar ya yumurtlama gunum dündü ve kasık ağrım oldu sol tarafta bide bugun Şeffaf bir akıntım var ıslaklıkya. Ya yarın değerlendirsem nasıl olur şansım ne kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…