- 31 Ekim 2016
- 259
- 124
- 18
- 31
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
amin canım hepimize hayırlısını versinUzuldum cnm rabbim hayirlisini versin
amin canım hepimize hayırlısını versinUzuldum cnm rabbim hayirlisini versin
Birakmicam zaten yapicam bakalım benim çok yogun akintim yok suanBen yoğun akıntı olduğu günde veya ertesinde görüyorum koyu çizgiyi. Bakalım sen yapmaya devam et yinede döngün uzun olduğundan birden fazla yumurtan da oluyo olabilir o yüzden ovulasyon testlerini bırakma derim :) hayırlısı olsun
Hergun yaparsanız spermlerin kalitesi düşüyor cnm. Bi faydası olmaz zaten doktora gittiğinizde gün aşırı ilişki olmasini oneriyor. Eşinize bu durumu anlatinArkadaşım başda çok stres yapıyorum evet ama şöyle bi durum da var. Evet eşimde bende çok istiyoruz çocuk fakat benim eşim çok arzuludur benden daha fazla yani benlik bi sıkıntı olmasa her gün yapıcak. Bu aralar çok kasıt agrım var o yüzden pek müsade etmiyorum bide bi arkadaşım demişti o kadar ilişki de çocuk olmaya engel diye bide onu sıkıntı yapıyorum ama bilmiyorum öyle mi sizce yada Ne yapmam lazım ?
Evet cnm:) sen anlat onaAnladım doktorum çok ilgisiz bi bayan babada en yakın olan hastane orası olduğu için oraya gidiyorum, söylüyorum ama pek anlamıyor beni bu konuda. Ama bebeş için anlamak zorunda :)
bende geçen ay çekindim,açıklanamayan inferilite dedi 2 ay bekleyin dedi müdahale yapmayız sonra aşılamaya gelin dedi ,ama bende o cesaret yok henüzKızlar selam bende geldim aranıza :) bizde 7 aydır deniyoruz(bu ayla birlikte 7) henüz olmadı doktorum rahim filmi istedi görmek adına geç hafta cumartesi çekildim sonuç çok şükür iyi çıktı. Olmaması için bir sebep yok dedi iki taraf içinde:) Rahim filmi çektirdiğim için yumurtalıklar radyasyon aldığından bu ay korunma önerdi olası hamilelikde zarar görebilir dedi.O yüzden bende Mart ayını sabırsızlıkla bekliyorum. İnşallah ilkbaharla birlikte evlerimize güneş doğar ☺
2. De normal deneyecegim ama dikis yerlerim hala bazen sizliyor.ilkindede sezeryan olmamak icin cok ugrastim 2. Olsun istemiyorumMerhaba benim de ilki sezeryan 33 aylık. 2.yi istiyorum dogumdan hiç korkmuyorum sağlıklı.olsun yeter sen neden korkuyorsun?
Sen bilirsin cnm ama doktorlar bisey demiyor mu öyle?2. De normal deneyecegim ama dikis yerlerim hala bazen sizliyor.ilkindede sezeryan olmamak icin cok ugrastim 2. Olsun istemiyorum
bi aletle vajinandan içeri ye sıvı veriyorlar ve bakıyorlar kanallar açık mı değil mi diyeRahim filmini nasıl çektiriyorsunuz kızlar nasıl yapılıyo yani?
ben adetimKızlar ben hepinizi etiketledim.
Bana bat zamanlarinizi yazın.
Bir de devam etmeyecek yazmayacak olanlar soyleyin çıkarırım.
Bayağı kalabalık olmuşuz yaw:):)
bat 1 mart umarım umduğumu duyarım :))Kızlar ben hepinizi etiketledim.
Anladımm. Ben bu ay da olmazsa gidip yaptırmayı düşünüyorum da nasıl yapıldığını bilmiyordum... Bu arada benim bat 22 ya da 23 şubat. Geçen ay ilk defa erken olduğum için emin değilim tambi aletle vajinandan içeri ye sıvı veriyorlar ve bakıyorlar kanallar açık mı değil mi diye
28 şubat bat canim benide eklermisinKızlar ben hepinizi etiketledim.
HOIlki kaç yaşında canım? Hoşgeldin aramiza
Hoşbuldum canım 8 ysşındaIlki kaç yaşında canım? Hoşgeldin aramiza
Tesekkur ederim tatlimEklerim tabiki:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?