- 4 Şubat 2017
- 2.309
- 2.364
- 53
- 33
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #3.021
Evet burası bana da cok moral oluyor en azından kendi mle aynı sıkıntı içinde olan kişilerle tanısıp dertleşiyoruz bilgileniyoruz daha fazlaKızlar ay çok güzel destek moral oluyorsunuz :) benim temmuzda da düştüğüm var. Iki aylık. Onda mesela hiç göğüs belirtisi yoktu, altıncı hafta başladı. Kasık sancım ara ara oluyordu.
Bu ay klomen çatlatma iğnesi de kullandım. Ne bileyim çok da heves yapmak istemiyorum, gönlüm çok yoruldu galiba :)
Hmm ozaman tamam benim 4 gün sürüyor oyüzden 6 7 gibi baslamalı diyorum ama mesela takvimlerde o günler icin doğurgan olmayan günler diyorBenim reglimde uzun sürüyor 6 bazen 7 gün. Doktor 8. Gün başlayın dedi ama işte Hafta içi eşimle ayrı olduğumuz için, saçma sapan birşey oluyor.
adetin 2 günü başladım canım 12 gün yapacağım sabah akşam 2 defa yemeklerden önce . 1 çay k. çörek otu 1 çay kaşığı tarçın 1çay kaşığı bal karıştırıp yiyorum.Çörek otu kürünü ilk defa duydum nasıl yapıcam ve kaç gün yapmam lazım
Canım bence hamilesin.bjr arkadaşımın da 2 çıkmıştı bat a 2 gün kala.bir hafta sonra baya yüksek çıktı değeri. Eğer çatlatma iğnesi fkn kullanmadiysan değerin iyi.Çatlatma ignesi kullananlarda 5 e kadar cikabiliyormus bthcg kanda.gec döllenme olabilir canım ,hamile olmasan sıfır çıkar o değer.bikac gün sonra tekrar yaptır derim benceKızlar bata 5/6 gün var kan testi yaptım 2.0 çıktı Dr gebelik yok dedi ama ben iki defa günümün üstünden geçtiği zamanda bile iki defa da 1.2 çıkmıştı bence gebe olabilirim bu kadar erken 2 çıktıysa artar diye düşünüyorum
Canım bence hamilesin.bjr arkadaşımın da 2 çıkmıştı bat a 2 gün kala.bir hafta sonra baya yüksek çıktı değeri. Eğer çatlatma iğnesi fkn kullanmadiysan değerin iyi.Çatlatma ignesi kullananlarda 5 e kadar cikabiliyormus bthcg kanda.gec döllenme olabilir canım ,hamile olmasan sıfır çıkar o değer.bikac gün sonra tekrar yaptır derim bence
Geç dollenmedir canım o zaman.daha 10 gün fkn olmuş.bikac gün sonra tekrarla sen kan tahlilini.idrar testinde su anda çıkacağını sanmamCnm hiçbişey kullanmadım bence de var dediğim gibi daha önceleri iki ay günüm geçmesine rağmen 1.2 çıkıyordu şimdi bata yaklaşık bi hafta olmasına rağmen 2.0 çıktı geç döllenme olmuşmıdur bilmiyorum ama 24 Şubat'ta tek birliktelik oldu geç mi oluyor bilmiyorum
Bencede 3 gün sonra falan yeniden test yaptır canım. Belirtin varmıydı şuanda birde benim batta 15 mart ama malesef hic belirtim yok sence erken mi belirti oluşması için yumurtlamam 4 gün önceydi ondada hergun ilişki oldu zatenCnm hiçbişey kullanmadım bence de var dediğim gibi daha önceleri iki ay günüm geçmesine rağmen 1.2 çıkıyordu şimdi bata yaklaşık bi hafta olmasına rağmen 2.0 çıktı geç döllenme olmuşmıdur bilmiyorum ama 24 Şubat'ta tek birliktelik oldu geç mi oluyor bilmiyorum
Sonuç ne canımKızlar ben bugünde test yaptim meraktan çok olunca :)
Bencede 3 gün sonra falan yeniden test yaptır canım. Belirtin varmıydı şuanda birde benim batta 15 mart ama malesef hic belirtim yok sence erken mi belirti oluşması için yumurtlamam 4 gün önceydi ondada hergun ilişki oldu zaten
Bat ne zamandiKızlar ben bugünde test yaptim meraktan çok olunca :)
8 martBat ne zamandi
2 .Çizgi var gibi tam net değil ama görüntü
Ebatı küçültünce bulaniklaşiyor testte var silik çizgi2 .Çizgi var gibi tam net değil ama görüntü
Evet evet var canım 2.cizgi gözün aydın darısı başımıza8 mart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?