2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Evet burası bana da cok moral oluyor en azından kendi mle aynı sıkıntı içinde olan kişilerle tanısıp dertleşiyoruz bilgileniyoruz daha fazla

Benim reglimde uzun sürüyor 6 bazen 7 gün. Doktor 8. Gün başlayın dedi ama işte Hafta içi eşimle ayrı olduğumuz için, saçma sapan birşey oluyor.
Hmm ozaman tamam benim 4 gün sürüyor oyüzden 6 7 gibi baslamalı diyorum ama mesela takvimlerde o günler icin doğurgan olmayan günler diyor

İlişkiye devam canım ayaga kalkma yarım saat sıcak tut kendini tuvalete bir iki saat gitme hamile kalanlardan bana tavsiyeler bunlar.

Kızlar bata 5/6 gün var kan testi yaptım 2.0 çıktı Dr gebelik yok dedi ama ben iki defa günümün üstünden geçtiği zamanda bile iki defa da 1.2 çıkmıştı bence gebe olabilirim bu kadar erken 2 çıktıysa artar diye düşünüyorum

Canım bence hamilesin.bjr arkadaşımın da 2 çıkmıştı bat a 2 gün kala.bir hafta sonra baya yüksek çıktı değeri. Eğer çatlatma iğnesi fkn kullanmadiysan değerin iyi.Çatlatma ignesi kullananlarda 5 e kadar cikabiliyormus bthcg kanda.gec döllenme olabilir canım ,hamile olmasan sıfır çıkar o değer.bikac gün sonra tekrar yaptır derim bence

Cnm hiçbişey kullanmadım bence de var dediğim gibi daha önceleri iki ay günüm geçmesine rağmen 1.2 çıkıyordu şimdi bata yaklaşık bi hafta olmasına rağmen 2.0 çıktı geç döllenme olmuşmıdur bilmiyorum ama 24 Şubat'ta tek birliktelik oldu geç mi oluyor bilmiyorum

Geç dollenmedir canım o zaman.daha 10 gün fkn olmuş.bikac gün sonra tekrarla sen kan tahlilini.idrar testinde su anda çıkacağını sanmam

Bencede 3 gün sonra falan yeniden test yaptır canım. Belirtin varmıydı şuanda birde benim batta 15 mart ama malesef hic belirtim yok sence erken mi belirti oluşması için yumurtlamam 4 gün önceydi ondada hergun ilişki oldu zaten

Cnm belirtilerim çok yoğundediğim gibi 24 Şubat birliktelik oldu sabahına yumurta akı kıvamında akıntı oldu hemen sonrasında kasıkta ağrı ve batma bel ağrısı son bikaç gündür bulantı bugün çok fazlaydı beni en çok şüphelendikten de göğüs uçlarım koyulaştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…