2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Insallahhhhh hamilelik vardır canım ya ne güzel belirtilerin varmış darısı başımıza bende tik yok hicbir belirti yok üzülüyorum

Canım görüntü bulanik ama bende gördüm sanki ve heyecanlandım su an sen yarın sabah idrarinla
Bir daha yapsana test
Dun yapmistim kirmızı çıkmisti hatirlıyonmu bilmiyorum evdeki testi kullanmadim eczaneden aldım boyle çıktı.yarina yine yaparim evdekiler sorunlumu acaba

Insallahhhhh hamilelik vardır canım ya ne güzel belirtilerin varmış darısı başımıza bende tik yok hicbir belirti yok üzülüyorum
Canım ben ikinci oğlumda sıfır belirti vardı bat öncesi.kendimi dinliyordum ama hiç bisi yoktu belirti adına.en son dayanamayıp bat a 2 gün kala test yaptım kıpkırmızı çift çizgiyi gördüm.moralini sakin bozma umudunu kaybetme

İnşallah bende de olur canım öyle valla hergun göğüslerim acıyor mu diye bakmaktan usandım

Rabbim hayırlısını sağlıklısını hepimize nasip etsin bnm ilk gebeliğimde kasık batması vardı ikincide hiç bişey yoktu sıkma canını bi de bi yerde okumuştum çocuk sahibi olmak isteyenler adetten yıkandıktan sonra üçüncü gün öğleden önce bi kağıda 110 tane bismillahirrahmanirrahim yazıp hamile kalana kadar üstünüzde taşıyın diyordu ben bu ay yaptım bakalım hamile miyim

Ben de şu anda senin tam tersi durumu yaşıyorum.
İnşallah bende de olur canım öyle valla hergun göğüslerim acıyor mu diye bakmaktan usandım
Tüm hamilelik belirtileri var bel kaşık ağrısı yumurtaligimda ağrı.istahimda artma .Piskolojik mı diyorum ama değil ayakta uzun süre duramıyorum bile ağrıdan o derece.kist mı oldu acaba diorum hamile değilsem de.kafam çok karışık.esjme test aldirsam çıkmaz da .bat 13-14 gibi

Utkumuz bende de öyle belirtiler devam ediyor.

C Caranzy senin yaptığın ovulasyon mu gebelik mi eğer gebelikse var gibi gözüküyor:):)

Kızlar daha yeni okuyabildim yazdiklarinizi hamile olan arkadaşlari tebrik ediyorum:)
Yeni katilan arkadaşlar eklememi isterseniz bat tarihlerinizi yazın lutfen

Pazartesi günü doktora gidicem hamilelik için kan testi isticem. Bi de kasik agrilarim için ve tansiyonumun yukselmesi için gidicem. Bunun için kadın dogumami gitmem gerekiyor kızlar bi de doktor tansiyon yükselmesi için başka bir yere yönlendirir mi bilemedim

Canım önce kadin doğuma hamilelik için test yaptır sonra tansiyon için git bence.hamjlelik kaynaklı olabilir ki öyledir inşallah.tansiyon için dahiliye doktoru bakıyor yanlış hatırlamıyorsam.ben bugün aniden fenalaştım gene.midem bulandı ateş bastı bayilcak gibi oldum.eşim pazartesi doktora gidelim diyor.biraz bekleyelim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…