- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #3.061
Ya sana olan şeyler bana da oluyor inan. Ne zamandır biliyor musun burayada hep yazdım arkadaşlar bilir. Benim 9 gün önce yumurta çatladı ve ilişki oldu o gün bugündür kasik ağrısı yaşıyorum baş dönmesi yaşıyorum ellerim buz kesiyor soğuk soğuk terliyorum bay olacak gibi oluyorum hergun genelde aksamlari daha yoğun yaşıyorum. Hayret ettim kendime. Ilk defa başıma böyle şeyler geliyor saskinim eğer hamile degilsem neden böyle oluyor çok merak ediyorum. Pazartesi gidicem kesin baktiricam umarım hayırlı haberler alırım dua edin kizlarCanım önce kadin doğuma hamilelik için test yaptır sonra tansiyon için git bence.hamjlelik kaynaklı olabilir ki öyledir inşallah.tansiyon için dahiliye doktoru bakıyor yanlış hatırlamıyorsam.ben bugün aniden fenalaştım gene.midem bulandı ateş bastı bayilcak gibi oldum.eşim pazartesi doktora gidelim diyor.biraz bekleyelim dedim
Inşallah hamilesindir cnm önceki aylarda böyle şeyler yoksa durup dururken nerden çıktı bence sende test yapsana bugün benim yaptiğım gebelik testiydi silik çıktı yarın sabah tekrar yapcam senle aynı zamanlarda yumurtamiz çatladı belki çıkar dene birYa sana olan şeyler bana da oluyor inan. Ne zamandır biliyor musun burayada hep yazdım arkadaşlar bilir. Benim 9 gün önce yumurta çatladı ve ilişki oldu o gün bugündür kasik ağrısı yaşıyorum baş dönmesi yaşıyorum ellerim buz kesiyor soğuk soğuk terliyorum bay olacak gibi oluyorum hergun genelde aksamlari daha yoğun yaşıyorum. Hayret ettim kendime. Ilk defa başıma böyle şeyler geliyor saskinim eğer hamile degilsem neden böyle oluyor çok merak ediyorum. Pazartesi gidicem kesin baktiricam umarım hayırlı haberler alırım dua edin kizlar
Bana da 10 gün oluyor ilişkiye.sen pazartesi gidersen mutlaka bana haber et canım.eger senin kanda çıkarsa ben de kan vereyim hastane çok yakın bana.bat 14 diye daha test yapmıyorum.son 7 ye bi girsek test için umudum olcak.Ya sana olan şeyler bana da oluyor inan. Ne zamandır biliyor musun burayada hep yazdım arkadaşlar bilir. Benim 9 gün önce yumurta çatladı ve ilişki oldu o gün bugündür kasik ağrısı yaşıyorum baş dönmesi yaşıyorum ellerim buz kesiyor soğuk soğuk terliyorum bay olacak gibi oluyorum hergun genelde aksamlari daha yoğun yaşıyorum. Hayret ettim kendime. Ilk defa başıma böyle şeyler geliyor saskinim eğer hamile degilsem neden böyle oluyor çok merak ediyorum. Pazartesi gidicem kesin baktiricam umarım hayırlı haberler alırım dua edin kizlar
Aa sen hamilesin o zaman cnm tebrikler:):)Inşallah hamilesindir cnm önceki aylarda böyle şeyler yoksa durup dururken nerden çıktı bence sende test yapsana bugün benim yaptiğım gebelik testiydi silik çıktı yarın sabah tekrar yapcam senle aynı zamanlarda yumurtamiz çatladı belki çıkar dene bir
Tmm haber vercem kesin yaptircam benBana da 10 gün oluyor ilişkiye.sen pazartesi gidersen mutlaka bana haber et canım.eger senin kanda çıkarsa ben de kan vereyim hastane çok yakın bana.bat 14 diye daha test yapmıyorum.son 7 ye bi girsek test için umudum olcak.
Bat ne zamn cnm?Ben ben ben
Şubat olmadı
Mart olur inşallah :)
Bat ne zamn cnm?
Kızlar cevp vern ne olurYaaa kızlar ben hala adet olmadım 12 gün gecikti yaa kan testinde bisey çıkmadı hamilelik yani ama 3 gündür ishal çok fena karın ağrısı başladı sizce neden olabilir
Kızlar cevp vern ne olur
Ya şu soruyu birden fazla topicte sordum cevap veren olmadı ve burada da şansımı denemek istiyorum. Ben yumurtlama günümü takip edemedim bu ay ve ovulasyon testlerini geç aldım. aşağı yukarı 4 gündür yapıyorum testleri ve regl günüme 8 gün var hatta yarın itibariyle 7 gün kalmış olacak. ovulasyon testlerini ilk 2 gün 18.00 gibi yaptım silik, 3. gün 01.30 gibi yaptım silik ve 4. testi o gecenin sabahı yani bu sabah 10.30 gibi yaptım diğer günlere göre koyulaşmıştı bariz şekilde. Önceki gebeliğimi ovulasyon testi öğrenmiştim. ovulasyon testleri hergün aynı saatte mi yapılmalı? Farklı saatlerde çıkan sonuçlar yanlış mıdır?
Dayanamadım kan testi yaptırdım:) b hcg 95,0:)))
Cevap için çok teşekkür ederim. En iyisi umutlanmadan regl gününü beklemek.Benim bildigim ovu testleri 11 ile 13 arası
Sonra da akşam 18 ile 20 arasında en sağlıklı sonuç verir
İlk idrar olmaz
Sıvı alımı önemli
Vs vs
Bi ara hep test yapıyordum baktım olmadı bıraktım o işleri
Ovutesti adet öncesinde koyu çıkıp hamile olmayan çok kişi var malesef
Cevap için çok teşekkür ederim. En iyisi umutlanmadan regl gününü beklemek.
Hayırlı olsun canımm, sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallahDayanamadım kan testi yaptırdım:) b hcg 95,0:)))
Dayanamadım şimdi test yaptım tek çizgi hayalet peri ruh fln yok öyle bi 2.cizgiTmm haber vercem kesin yaptircam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?