2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Ya sana olan şeyler bana da oluyor inan. Ne zamandır biliyor musun burayada hep yazdım arkadaşlar bilir. Benim 9 gün önce yumurta çatladı ve ilişki oldu o gün bugündür kasik ağrısı yaşıyorum baş dönmesi yaşıyorum ellerim buz kesiyor soğuk soğuk terliyorum bay olacak gibi oluyorum hergun genelde aksamlari daha yoğun yaşıyorum. Hayret ettim kendime. Ilk defa başıma böyle şeyler geliyor saskinim eğer hamile degilsem neden böyle oluyor çok merak ediyorum. Pazartesi gidicem kesin baktiricam umarım hayırlı haberler alırım dua edin kizlar

Inşallah hamilesindir cnm önceki aylarda böyle şeyler yoksa durup dururken nerden çıktı bence sende test yapsana bugün benim yaptiğım gebelik testiydi silik çıktı yarın sabah tekrar yapcam senle aynı zamanlarda yumurtamiz çatladı belki çıkar dene bir

Bana da 10 gün oluyor ilişkiye.sen pazartesi gidersen mutlaka bana haber et canım.eger senin kanda çıkarsa ben de kan vereyim hastane çok yakın bana.bat 14 diye daha test yapmıyorum.son 7 ye bi girsek test için umudum olcak.

Yaaa kızlar ben hala adet olmadım 12 gün gecikti yaa kan testinde bisey çıkmadı hamilelik yani ama 3 gündür ishal çok fena karın ağrısı başladı sizce neden olabilir

Aa sen hamilesin o zaman cnm tebrikler:):)

Tmm haber vercem kesin yaptircam ben

Ya şu soruyu birden fazla topicte sordum cevap veren olmadı ve burada da şansımı denemek istiyorum. Ben yumurtlama günümü takip edemedim bu ay ve ovulasyon testlerini geç aldım. aşağı yukarı 4 gündür yapıyorum testleri ve regl günüme 8 gün var hatta yarın itibariyle 7 gün kalmış olacak. ovulasyon testlerini ilk 2 gün 18.00 gibi yaptım silik, 3. gün 01.30 gibi yaptım silik ve 4. testi o gecenin sabahı yani bu sabah 10.30 gibi yaptım diğer günlere göre koyulaşmıştı bariz şekilde. Önceki gebeliğimi ovulasyon testi öğrenmiştim. ovulasyon testleri hergün aynı saatte mi yapılmalı? Farklı saatlerde çıkan sonuçlar yanlış mıdır?

Benim bildigim ovu testleri 11 ile 13 arası

Sonra da akşam 18 ile 20 arasında en sağlıklı sonuç verir

İlk idrar olmaz

Sıvı alımı önemli

Vs vs

Bi ara hep test yapıyordum baktım olmadı bıraktım o işleri

Ovutesti adet öncesinde koyu çıkıp hamile olmayan çok kişi var malesef

Cevap için çok teşekkür ederim. En iyisi umutlanmadan regl gününü beklemek.

Cevap için çok teşekkür ederim. En iyisi umutlanmadan regl gününü beklemek.

Aynen ozellikle gecikme olmadan kan testi yaptırmam ak çok önemli bence

15 20 falan çıkıyor hamileyim diyor insan sonra adet oluyor
Aslında bu normalmis kadınların çoğunda görülürMuş ama biz fark etmiyoruz

Fark edince de kimyasal diye üzüntüden mahvoluyuruz

İmza beta hcg hiç bir zaman 1 bile çıkmayan yesa1 :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…