2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Aa sen hamilesin o zaman cnm tebrikler:):)
Ovulasyon günün ne zamandı

Dayanamadım şimdi test yaptım tek çizgi hayalet peri ruh fln yok öyle bi 2.cizgi
Çıkmayacağını bile bile yaptım belki belirtilerim piskolojikse geçer diye.kasık ağrılarım tam gaz devam ediyor bu arada
Aa bata kaç gün var cnm?

Kızlar gunaydin ben yine halsizlikle uyandim yarını sabirsizlikla bekliyorum kan testi için. Offf nasıl cikacak acaba stres yaptim

Dün bi arkadaşla konuştum bat a 10 gün kala kan değeri 5 çıkmış.4 gün sonra idrar testinde silik ama belirgin olarak çıktı demişti.

Kızlar gunaydin ben yine halsizlikle uyandim yarını sabirsizlikla bekliyorum kan testi için. Offf nasıl cikacak acaba stres yaptim

Cnm senn bata kaç gün var bnm 5/6 gün vardı dün yaptım 2.0 erken olduğu için umudum devam ediyor ama hayal kırıklığına uğramadım değil

Off bende suan test yapmamak icin kendimi zor tutuyorum yapsam mi acaba. Yumurtlamanin ustunden 9 gun gecti

Cnm senn bata kaç gün var bnm 5/6 gün vardı dün yaptım 2.0 erken olduğu için umudum devam ediyor ama hayal kırıklığına uğramadım değil
Peki gebelik testi yaptinmi hiç? Yapsammi acaba çişim de yok:) off ya tek cizgi çıkarsa moralim bozulacak ay ne yapsam kızlar yaa

Off bende suan test yapmamak icin kendimi zor tutuyorum yapsam mi acaba. Yumurtlamanin ustunden 9 gun gecti
Canım yap bence.erken gebelik testinde kesin çıkar ben normal test yapmıştım..senle belirtilerimiz aynı kaç zamandır.test yaparsan haber et bana da.erken gebelik testinde çıkarsa.ben de alıp yapayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…