- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #3.081
Aa sen hamilesin o zaman cnm tebrikler:):)
Ovulasyon günün ne zamandıYa şu soruyu birden fazla topicte sordum cevap veren olmadı ve burada da şansımı denemek istiyorum. Ben yumurtlama günümü takip edemedim bu ay ve ovulasyon testlerini geç aldım. aşağı yukarı 4 gündür yapıyorum testleri ve regl günüme 8 gün var hatta yarın itibariyle 7 gün kalmış olacak. ovulasyon testlerini ilk 2 gün 18.00 gibi yaptım silik, 3. gün 01.30 gibi yaptım silik ve 4. testi o gecenin sabahı yani bu sabah 10.30 gibi yaptım diğer günlere göre koyulaşmıştı bariz şekilde. Önceki gebeliğimi ovulasyon testi öğrenmiştim. ovulasyon testleri hergün aynı saatte mi yapılmalı? Farklı saatlerde çıkan sonuçlar yanlış mıdır?
Üzülme cnm daha günune varsa bekleDayanamadım şimdi test yaptım tek çizgi hayalet peri ruh fln yok öyle bi 2.cizgi
Çıkmayacağını bile bile yaptım belki belirtilerim piskolojikse geçer diye.kasık ağrılarım tam gaz devam ediyor bu arada
Aa bata kaç gün var cnm?Dayanamadım şimdi test yaptım tek çizgi hayalet peri ruh fln yok öyle bi 2.cizgi
Çıkmayacağını bile bile yaptım belki belirtilerim piskolojikse geçer diye.kasık ağrılarım tam gaz devam ediyor bu arada
İlk çocuk mu olcak canımızKızlar gunaydin ben yine halsizlikle uyandim yarını sabirsizlikla bekliyorum kan testi için. Offf nasıl cikacak acaba stres yaptim
2.cocuk cnmİlk çocuk mu olcak canımız
Canım bat a 9 gün kaldı 14 mart.ama dün gece yaptığım teste sabah baktım ki 2.cizgi çok silik olarak çıkmış.toz pembenin daha bi toz hali,hamilemiyim acaba.gecerliligi var mı bilmiyorum.ben de aynı ağrılarla uyandım bu sabah.Aa bata kaç gün var cnm?
Dün bi arkadaşla konuştum bat a 10 gün kala kan değeri 5 çıkmış.4 gün sonra idrar testinde silik ama belirgin olarak çıktı demişti.Canım bat a 9 gün kaldı 14 mart.ama dün gece yaptığım teste sabah baktım ki 2.cizgi çok silik olarak çıkmış.toz pembenin daha bi toz hali,hamilemiyim acaba.gecerliligi var mı bilmiyorum.ben de aynı ağrılarla uyandım bu sabah.
Kızlar gunaydin ben yine halsizlikle uyandim yarını sabirsizlikla bekliyorum kan testi için. Offf nasıl cikacak acaba stres yaptim
Off bende suan test yapmamak icin kendimi zor tutuyorum yapsam mi acaba. Yumurtlamanin ustunden 9 gun gectiCanım bat a 9 gün kaldı 14 mart.ama dün gece yaptığım teste sabah baktım ki 2.cizgi çok silik olarak çıkmış.toz pembenin daha bi toz hali,hamilemiyim acaba.gecerliligi var mı bilmiyorum.ben de aynı ağrılarla uyandım bu sabah.
Benim bata 5 gun var yarin kan testinde 4 gun kalmis olacakDün bi arkadaşla konuştum bat a 10 gün kala kan değeri 5 çıkmış.4 gün sonra idrar testinde silik ama belirgin olarak çıktı demişti.
Ben yarin kan testi yaptırcam 4 günüm var tahminenCnm senn bata kaç gün var bnm 5/6 gün vardı dün yaptım 2.0 erken olduğu için umudum devam ediyor ama hayal kırıklığına uğramadım değil
Peki gebelik testi yaptinmi hiç? Yapsammi acaba çişim de yok:) off ya tek cizgi çıkarsa moralim bozulacak ay ne yapsam kızlar yaaCnm senn bata kaç gün var bnm 5/6 gün vardı dün yaptım 2.0 erken olduğu için umudum devam ediyor ama hayal kırıklığına uğramadım değil
Buda fotoKızlar 20 nci gün bugün sizce bugünüde degerlendirmelimiyim
Tam zamani:)Buda foto
Canım yap bence.erken gebelik testinde kesin çıkar ben normal test yapmıştım..senle belirtilerimiz aynı kaç zamandır.test yaparsan haber et bana da.erken gebelik testinde çıkarsa.ben de alıp yapayimOff bende suan test yapmamak icin kendimi zor tutuyorum yapsam mi acaba. Yumurtlamanin ustunden 9 gun gecti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?